زیست سوال از گزینه دو
-
@masoumeh-shokrollahi
منم دقیقا همینو میگم
ولی پاسخ نامه اینجوری میگه
که به نظر هم به صورت کلی درسته
ولی جزئی نهاحمد قادری خب ما صورت سوالو اشتباه فهمیدیم میگ اون عاملی ک جمعیت و از تعادل خارج میکنن فراوانی نسبی الل ها رو تغییر داده ک درسته در صورتی جمعیت از حالت تعادل خارج میشه ک فراوانی نسبی تغییر کنه نه صرفا فراوانی
-
سلام
دوستان
لطفا این دو تا گزاره رو تحلیل کنید برام
۱ در مسیر یاخته یوکاریوتی هسته دار ، هر مولکول دنا ی حلقوی داری قند هایی است که بین دو قند متوالی همواره دو پیوند فسفودی استر وجود دارد
۲ در مورد عواملی که جمعیت را از تهادل خارج میکنند ، فراوانی نسبی دگره ها یا ژن نمود ها را از نسلی به نسل دیگر تغییر می دهد
درست یا نادرسته با تحلیل لطفا
مرسی که وقت میذارید
تجربیااحمد قادری اولی ام فک کنم درسته آخه ب ازای هر نوکلئوتیدی یک پیوند فسفودی استر در دی آن ای حلقوی هس بعد وقتی میگ از قندتا قند ینی دوتا نوکلوئتید دیگ پس میشه دوتا پیوند
نمیدونم شایدم اشتباه میگم
-
سلام
دوستان
لطفا این دو تا گزاره رو تحلیل کنید برام
۱ در مسیر یاخته یوکاریوتی هسته دار ، هر مولکول دنا ی حلقوی داری قند هایی است که بین دو قند متوالی همواره دو پیوند فسفودی استر وجود دارد
۲ در مورد عواملی که جمعیت را از تهادل خارج میکنند ، فراوانی نسبی دگره ها یا ژن نمود ها را از نسلی به نسل دیگر تغییر می دهد
درست یا نادرسته با تحلیل لطفا
مرسی که وقت میذارید
تجربیااحمد قادری سلام اتفاقا میخواستم بپرسم دیدم شما مطرح کردید
سوال 1 رو درست گرفته ولی به نظر من غلطه
چرا درست گرفته بود؟ -
احمد قادری @Masoumeh-Shokrollahi
-
احمد قادری سلام اتفاقا میخواستم بپرسم دیدم شما مطرح کردید
سوال 1 رو درست گرفته ولی به نظر من غلطه
چرا درست گرفته بود؟reyhane karimi 0
سوال ۱ من یا ۱ خود آزمون؟
اگه منظورتون با این ۱ هست
من خودم هم این گزینه رو غلط گرفتم چون بین دو تا نکلوتید یه فسفودی استر هست نه دوتا دلیلی که گفته بود هم قانعم نکرد -
reyhane karimi 0
من خودم هم این گزینه رو غلط گرفتم چون بین دو تا نکلوتید یه فسفودی استر هست نه دوتا دلیلی که گفته بود هم قانعم نکرداحمد قادری پاسخ نامه چی گفته
-
reyhane karimi 0
من خودم هم این گزینه رو غلط گرفتم چون بین دو تا نکلوتید یه فسفودی استر هست نه دوتا دلیلی که گفته بود هم قانعم نکرداحمد قادری کاملا موافقم
-
احمد قادری پاسخ نامه چی گفته
@masoumeh-shokrollahi
-
@masoumeh-shokrollahi
احمد قادری هر نوکلوئتید ک یکیه
-
احمد قادری هر نوکلوئتید ک یکیه
@masoumeh-shokrollahi