زین بی قرار ابریشم
-
IMG_2547.MP4
اینم یه پشت صحنه کوچولو
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
sohrab -
سلام تحلیل ازمون های سنجش هم قرار بدید عالی میشه
-
@hamed-shakouri
آقای شریعت بهترین و خلاق ترین مدیری بوده که من دیدم
مهربان،دلسوز و....
یکی از الگوهای زندگی خود من هستنArshia Yazdian در زین بی قرار ابریشم گفته است:
@hamed-shakouri
آقای شریعت بهترین و خلاق ترین مدیری بوده که من دیدم
مهربان،دلسوز و....
یکی از الگوهای زندگی خود من هستنآها
-
IMG_2547.MP4
اینم یه پشت صحنه کوچولو
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
sohrabArshia Yazdian
عالی بوداصلا نیازی به ظبط دوباره وکات دادن نیست با همینا ادامه بدید خیلی خوبه به ما خیلی خوش میگزره شمام وقت کمتری واسش میزارید
-
Arshia Yazdian
عالی بوداصلا نیازی به ظبط دوباره وکات دادن نیست با همینا ادامه بدید خیلی خوبه به ما خیلی خوش میگزره شمام وقت کمتری واسش میزارید
@سجاد-ذوالفقاری آغا صجاد زوالفغاری لجت گرفته ها
-
@سجاد-ذوالفقاری آغا صجاد زوالفغاری لجت گرفته ها
-
@first
آرهاینا همش واسه راه ابریشم ادبیاته
(الکی )
دمتون گرم فقط اون آقا رو درست بنویس معنیش بدجوری عوض شده
@سجاد-ذوالفقاری آخ چییییی بشه
-
@first
آرهاینا همش واسه راه ابریشم ادبیاته
(الکی )
دمتون گرم فقط اون آقا رو درست بنویس معنیش بدجوری عوض شده
@سجاد-ذوالفقاری در زبون ما به آقا میگیم آغا نمیدونم چه معنی دیگری بده
خدا رحم کنه
-
@سجاد-ذوالفقاری در زبون ما به آقا میگیم آغا نمیدونم چه معنی دیگری بده
خدا رحم کنه
-
وقتتون بخیر نظر من برای راه ابریشم و فیلمای دیگه این هست ک لطفا جزوه سوالاتی ک اساتید حل میکنن رو بزارید چون واقعا خیلی وقت گیر هست مثلا من صفر تا صد شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو دیدم و خب مجبور بودم اکثر سوالا رو برای اینکه داشته باشمشون ت جزوه ام بنویسم بی زحمت ب این نکته هم توجه کنید
موفق باشید -
@سجاد-ذوالفقاری در زین بی قرار ابریشم گفته است:
maryam111
خانم ناظم ببخشید اسپم شد ندازیم بیرونمشکلی نیست
-
چقدر یهویی همه مهربون شدن.
-
Arshia Yazdian سلام خوبید؟
اول ک خسته نباشید بابت تلاش های بی وقفتون
ی سوال داشتم اینکع ب جز اون برنامه ای ک از اول تیر شروع میشه برای بچه هایی که دارن میرن دوازدهم برنامه دیگه ای هم دارین برای کسایی ک 10 ام کنکور دارن و یکم بعدش میخوان استراحت کنن و اگه نیاز شد بعدش شروع کنن دوباره؟ -
ی سوال داشتم اینکع ب جز اون برنامه ای ک از اول تیر شروع میشه برای بچه هایی که دارن میرن دوازدهم برنامه دیگه ای هم دارین برای کسایی ک 10 ام کنکور دارن و یکم بعدش میخوان استراحت کنن و اگه نیاز شد بعدش شروع کنن دوباره؟@dr-aryan ببین برنامه راه ابریشم بعد کنکور شروع میشه چون بعضیا امسال بد شروع کردن و به کنکور امسال امیدی ندارن اقای یزدیان گفتن بعد کنکور برنامه مطالعاتی ابریشم میدیم
-
ی سوال داشتم اینکع ب جز اون برنامه ای ک از اول تیر شروع میشه برای بچه هایی که دارن میرن دوازدهم برنامه دیگه ای هم دارین برای کسایی ک 10 ام کنکور دارن و یکم بعدش میخوان استراحت کنن و اگه نیاز شد بعدش شروع کنن دوباره؟@dr-aryan اون یک تیر هم مربوط به فروش راه ابریشم و اپدیتاش ایناس وگرنه برنامه مطالعاتی نیست
-
@dr-aryan ببین برنامه راه ابریشم بعد کنکور شروع میشه چون بعضیا امسال بد شروع کردن و به کنکور امسال امیدی ندارن اقای یزدیان گفتن بعد کنکور برنامه مطالعاتی ابریشم میدیم
erfan javaheri عا من فک کردم از 1 تیر شروع میشه
خب اینجور ک عالیه
مرسی ک گفتی -
چقدر یهویی همه مهربون شدن.
-
مگه آقای ابوذر خانی نگفتن از اول مهر راه ابریشم عمومی میاد؟ ولی من وقتی فیلم پشت صحنه الا را دیدم، دیدم که دارند فیلم ها را ضبط میکنن. تازه یه جاش بود استاد علیمردای داشتند تست های فرسنگ اول رو حل میکردن.چجوریه؟از الان !!!!!!یه خبرایی هست که نمیگن . میخوان ما را دق بدن انگار ؟
-
مگه آقای ابوذر خانی نگفتن از اول مهر راه ابریشم عمومی میاد؟ ولی من وقتی فیلم پشت صحنه الا را دیدم، دیدم که دارند فیلم ها را ضبط میکنن. تازه یه جاش بود استاد علیمردای داشتند تست های فرسنگ اول رو حل میکردن.چجوریه؟از الان !!!!!!یه خبرایی هست که نمیگن . میخوان ما را دق بدن انگار ؟
Amin Rm اتفاقای وحشتناک پارسال میخوان تکرار نشه و جلو باشیم