امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
دقیقا
آدم نباید با سطحی که خودش داره درمورد یه چیزی نظر بده
چون هر چیزی به یه سطح درکی نیاز داره
بار اولتون نیست این حرفا رو میزنید ، آلا کسی رو مجبور نکرده راه ابریشم بخره
چشمتون رو باز کنید و سعی کنید موقه خرید درست تصمیم بگیرید
من فقط این پیامتون رو نمیگم پیام های قبلی هم که درمورد بی عدالتی آلا حرف زدید هم در نظر میگیرم
اگه فکر میکنید که اون دوتا راه ابریشم واستون مفید نبوده میتونید خیلی درست مشکل اون رو با مسئولین آلا بیان کنید. و کمک کنید تا بهتر بشه
نه اینکه توی هر تاپیکی که رسیدید یه پیام درمورد پشیمون شدنتون بدیدAbolfazl Mousavi در زیست راه ابریشم گفته است:
واقعاخوش به حال اون کسی که راه ابریشم نخریدهتابستونم به خاطرش هدر رفت
من نمیخوام قضاوت کنم هدف شما از این پیاما چیه
ولی این پیام ها ممکنه باعث بشه یه فرد به خاطر حرف شما منصرف بشه و فک کنه مشکل از راه ابریشمهتوی راه ابریشم هم جزوه و هم فیلم نمونه گذاشته شته که هرکس میتونه قبل از خرید بهشون رجوع کنه تا بعدا پشیمون نشه
اون به کنار کلی فیلم رایگان هست که میتونید تدریس یه استاد رو زیر نظر بگیریدو با چشم باز خرید کنیدلااقل توی جایی که خود آلا تشکیل داده تا دانش آموزان بتونن سوالات همیدیگه رو جواب بدن و به پیشرفت هم کمک کنن یه معرفت به خرج بدیم
نمک بخوریم و نمکدون نشکنیم
-
Arshia Yazdian ممنون از توضیحاتی که درمورد راه ابریشم و برنامه الا داشتید
⚘⚘ -
Abolfazl Mousavi در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Ali Zahiri در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi سلام
نظر شما محترم
ولی ما راه ابریشم رو میخوایم بگیریم چون تو مدرسه دولتی درس میخونیم و تدریس عالی هم نداشتیم
امکان کلاس اضافه و ...هیچ چیزی رو هم نداشتیم
و تنها امید مون به همین راه ابریشم هست
شاید شما آموزش بهتری داشتید که این آموزش ها براتون کم بودبر عکس من هم دولتی هستم و آموزشی نداشتم
اتفاقا من مدارس برتر بودم و نمونه دولتی هم بودم ولی باز راه ابریشم و ب همه چی ترجیح میدم (اینو گفتم ک بدونی مدارس دولتی بودن و نمونه و تیزهوشان بودن توی انتخاب راه ابریشم تاثیری نداره)
دلیل ریپلی دومم اینه ک توی پست قبل فراموش کردم بگم ک ن من عالی نیستم منم ی دانش اموزم مثل بقیه بچه های اینجا
ک سعی میکنم درکنار دوستای الاییم رشد کنم و بی دلیل جو رو متشنج نمیکنمو %(#00c8ff)[مطمئنن اگر کسی خواست جو رو متشنج کنه همه باهم جلوش قد علم میکنیم]
بهتره یکم درک کنی ک اینجا ی انجمن درسیه ک ارامش خاصی توش برقراره و تو حق اینو نداری ک این ارامشو بهم بزنی
امیدوارم دیگ ریپلی نزنی چون دلیلی نمیبینم دیگ جواب بدم و جو رو متشنج کنم تا بچه هایی ک میان اینجا با روح و روانی اروم بتونن سطح درسی خودشون رو ارتقا بدن (یکم تفکر میخواد درک این جملات) -
Arshia Yazdian سلام
امروز کی با زین بی قرار مواجه میشه؟؟؟
بی صبرانه منتظر هستم، -
Arshia Yazdian
روزتون خوش
آقای یزدیان پیله 5 زیست شناسی دقیقه 6:25 رو ببینید ((از قید تنها و جاست هم استفاده کردن ))شاید تصمیم گرفتید زین آقای موقاری رو بیقرار تر کنید
-
Arshia Yazdian سلام
چرا زین دبیر های دیگه رو با سوالات داغ
بی قرار نمی کنین
خیلی وقته خبری ازتون نیست! -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian سلام
چرا زین دبیر های دیگه رو با سوالات داغ
بی قرار نمی کنین
خیلی وقته خبری ازتون نیست!
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام خسته نباشین...
لطفا زین های جدید رو هم با بقیه اساتید ضبط کنید و به وعدهتون برای ضبط مشاوره ی نحوه مطالعه هر درس با دبیر همون درس عمل کنید
@مدیر-محصول-ابریشم -
Masih shirdel چطوری پیام بدم
-
mahan alizadehreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
Arshia Yazdian
آقا عرشیا الان خیلی وقته زین بیقرار نداشتیم
کی میشه بعدیش بیاد تا حال و هوایی تازه کنیم؟
منتظر زین بیقرار آقا ثابتی و پشت صحنه هاش هستیم -
من خودم طریقه زیست خوندن رو از ایشون یاد گرفتم این رحرفا چیزی از اقای موقاری کم نمیکنه تازه من امسال کنکور دادم زیستم 60 که بماند بالای 80 زدم همش به خاطر وجود ایشون بود کنار نکات استاد باید تست کار کرد اینو خودشون بار ها گفتن ایشون فقط راه رو نشون میدن بقیه با خود دانشاموزه
-
mahan alizadeh بزار یکم سرمون خلوت تر شه قول میدم ضبط کنیم
اصن
بین زین بی قرار و
نزدیک ۱۰۰ تست جدید در هر فرسنگ زیست
۸۰ تست جدید در هر فرسنگ فیزیک استاد طلوعی
درسنامه و تست ویژه رشته ریاضی استاد کازرانیام
درسنامه جدید ریاضی تجربی
نسخه دیزاین شده و چاپی جزوات
برنامه مطالعاتی ویژه هر دو آزمون برای طول سال
داشبورد جدید و جذاب راه ابریشم
دروس عمومی