امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
سلام خدمت آلا دانان عزیز، لطفا جریان جزوهها که آیا قراره فیزیکی بهمون برسه و اینکه کی این اتفاق میافتع رو اطلاعرسانی کنید
-
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان
زین بیقرار دیگه ای ضبط میکنین؟
اگه جزو برنامه هاتونه لطفا با استاد ثابتی باشه -
اقا یزدیان سلام Arshia Yazdian
یک مژده زین جدید نمی دهید؟ -
Arshia Yazdian سلام.با همون آقای شریعت برینبنظر باحال بشه!
-
Alx Alx در زین بی قرار ابریشم گفته است:
کسی هس از کنکوریا پارسال منو راهنمایی کنه درباره راه ابریشم.
سلام . راه ابریشم فیزیک و شیمی عالیه
-
Abolfazl Mousavi ریاضیات چطور؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Abolfazl Mousavi on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Abolfazl Mousavi واقعا عالیه دیوونه... فیزیک آقای طلوعی به امام زمان قسم بخورم من امسال سر کنکور هر چی تست ک مرور کردمو زدم؟ منتها ازون طرف گندم زیاد زدم چون اصن آزمون آزمایشی شرکت نمیکردم در طول سال همه و من یه بدبختی دیگه امسالم این بود ک مرور نداشتم تستای تسلطم نزدم اینقدهههه قوی شدم تو فیزیک بمولا ک ذهنی حل میکنم این آقای طلوعی خیلی شاهه خدا پدر مادرشو بیامرزه ک دوز و کلک نداره همه دبیرای آلا همینجورین هر چی بلدنو رو میکنن بخدا
مثلن نمیگن عااا این نکته رو نگم مثلرن تو آرش بگم
یا مثلن اینو نگم تو تایتان بگم
یا مثلن اینو تو صفر تا صد ها نگم بیام تو راه ابریشم بگم
بمولا قسم هر چی اساتید دارن تو راه ابریشم میگن عینا توی صفر تا صد ها هم گفتن منتها با عمق و سرعت بالاتر تفهیم صورت میگیره و تست های زیاد و برنامه و... دیگه... تاثیر گذاری بالا تری داره و همه چیز جمع و جور تره...ریاضیاته ریاضی هم بمولا آقا ثابتی خیلی کار کرد سنگ تموم گذاشت حرف نداره
اما ریاضیات تجربی رومن خبر ندارم والا بچه های پارسال ک از زیست راه ابریشم آقا موقاری این همه راضی بودن و امسالی ها هم خیلی راضی هستن چطور شما میگین راضی نیستید من نمیدونم میگید از ریاضیات و زیستش راضی نیستید والا ما ک هر چی رفیق داشتیم همه عاشق راه ابریشم آقا موقاری بودن دیگ نمیدونم شاید شما سلیقتون جوریه ک حرف این اساتید رو متوجه نمیشید یا چی... نمیفهمم... خلاصه عموما بچه ها پارسال و امسال خیلی راضی بودند و هنوزم فید بک ها و نتایج ازمون ها موجوده...
-
Amirreza Vafaei Moghadam
من از آلایی ها شنیدم که ریاضیات تجربی ها با اینکه سوالات امسال اصلا استاندارد نبود ولی خیلی عالی به کمکشون اومد و تقریبا بالای ۶۰ درصدشون از راه ابریشم ریاضیات تجربی راضی بودن
در ادامه هم گفتن که درسنامه آقای موقاری عالی بود
ولی خب زیسته و باید تستهای خیلی بیشتری رو در سطح های بالاتر و خیلی بالا حل کرد و فقط به تستای آقا موقاری بسنده نکرد
این چکیده نظر بچه ها بود -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam مشکل اصلی امسال من این بود ک راه ابریشم رو دیر تهیه کرده بودم دیگه نرسیدم و خیلی با استرس بودم... برا مشکلات مالی...
-
Dr.Aryan در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Par isa اونم عالیه اقای ثابتی حرف نداره میتونید نمونه تدریسشون رو ببینید صفر تا صد رایگانشون توی سایت هست
دوست عزیز شما سطح ایشون رو میدونید؟؟؟ ایا میدونید در چه مباحثی مشکل دارند؟؟؟روش ریاضی اصلا فیلم نیست ،دانش آموز باید یاد بگیره خودش تست بزنه ،کتاب تست جامع بگیره و مبحثی کار کنهواقعا تعجب میکنم که چرا اینجا با اطمینان صحبت می کنید ،الان من نمونه اون کسایی هستم که با راهنمایی چند نفر از اینجا راه ابریشم و خریدم ،و الان فقط شیمی و فیزیک مفید بود ،و اون دو تا اصلا بدرد من نمیخوره
زیست تستاش ضعیفه و ریاضی هم اصلا روشش این نیست
حالا انتخاب با خودتونه و تحقیق کنید و سعی کنید اشتباه منو تکرار نکنیدواقعا نمیدونم چرا بعضیا اینجا چیزایی میگن که تجربه ندارنواقعا چجور جوابگو در روز قیامت هستن؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi واقعا عالیه دیوونه...
درست صحبت کنید دوست عزیز
-
Abolfazl Mousavi اینکه برای شمای مفید نبوده دلیل نمیشه برای دیگران مفید نباشه
شما ک میگید ریاضی باید خود فرد تست بزنه چرا تهیه کردی
وقتی نظر میدید درست صحبت کنید
نظرتونه درست!
ولی طرز صحبت کردنتون درست نیس -
0-0ftm در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi اینکه برای شمای مفید نبوده دلیل نمیشه برای دیگران مفید نباشه
شما ک میگید ریاضی باید خود فرد تست بزنه چرا تهیه کردی
وقتی نظر میدید درست صحبت کنید
نظرتونه درست!
ولی طرز صحبت کردنتون درست نیسخیلی خوب .
-
Abolfazl Mousavi
آقا محترم هر کسی نظر خودش رو داره
این چه طرز برخورده
برای برخی افراد مفید بعضی ها هم مثل شما نیست -
Abolfazl Mousavi شما خودتون چطور با اطمینان از بد بودن روش استاد ثابتی صحبت میکنید؟؟!
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Abolfazl Mousavi on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Abolfazl Mousavi منظوری نداشتم️
با عرض معذرت. -
farbod agharebparast در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi شما خودتون چطور با اطمینان از بد بودن روش استاد ثابتی صحبت میکنید؟؟!
باشه ایشون عالی .
خوبه؟
-
Abolfazl Mousavi خیر,اینجا قوانین مشخص داره و کسی هم با انتقاد مشکل نداره همه با لحن بد شما مشکل دارن