امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
از دبیرا تا حدی که ممکنه سوالای شخصی بپرسید
-
یه سوپرایزم از طرف من
درسنامه ریاضی تجربی قراره ضبط شه ، همراه با یه جزوه خفننننننت
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
ممنوووووون -
Arshia Yazdian آقا یواش تر
چ خبره این همه خوبی و مزایا
ی ملت 1400ی افسرده شدناااا -
نفر بعدی آقای ثابتی رو بیارید
-
mahan alizadeh راه ابریشم ریاضی تجربی؟
-
@hamed-shakouri در زین بی قرار ابریشم گفته است:
sohrab
درآپدیت جدید قسمت های درسنامه راه ابریشم ریاضی تجربی استاد ثابتی، نیازی به دیدن صفر تا صد ها نیست؟
Arshia Yazdianدرسنامه هاش رو از اول ضبط می کنیم
-
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان
آقا خدا قوت
حقیقتا برنامه جالبی بود که ان شالله اگه مستمر باشه، می تونه پتانسیل خیلی خوبی برای حل و رفع شبهات در مورد آلا و دبیرانش داشته باشه!
خیلی خوب بود که سوالاتی از قبیل پولی شدن آلا، تاخیراتی که برای راه ابریشم پیش اومد، و حتی این سوال که دبیر بعضی نکات رو شاید فقط تو همایش ها بگه و... رو مطرح کردید، خب سوالای روتینی بودن که احتمالا برای هر آلایی که میخواست از این مجموعه استفاده کنه، احتمالا پیش اومده بوده و خب خوبه که همین اول کار حل شد!
یه نکته مثبت دیگه ایی هم که داشت این بود که تعامل آلا با دانش آموزاش خیلی بهتر شد! قبلا ما گهگاهی شاید یهویی یه پشت صحنه ایی از توی اینستاگرام آلا یا از پیج دبیرا می دیدیم، ولی حالا که این امکان به طور رسمی از طریق خوده آلا فراهم شده، نقطه قوتی هست برای این مجموعه!
چند تا نکته میخواستم خدمتتون عرض کنم البته چند تا انتقاد و یه سری پیشنهاد!
نمیدونم شاید کسی توجه نکنه به چیزایی که من میگم ولی خب برای بهتر شدن برنامتون عرض میکنم
نکته اول اینکه خب بالاخره شما مجری برنامه هستین، مخاطب وقتی میخواد با برنامه ارتباط بگیره، اول با شما روبرو میشه، حتما خودتون روی حرکاتتون و اینکه چی جلوی دوربین بگین، فکر کرده بودید، ولی حقیقتا میتونستید از یه سری اشکالات جزئی جلوگیری کنید
برای مثال، توی تیتراژ قسمت اول که خودتونو معرفی میکنید، یه جا، دو مرتبه گفتید: "این قسمت برنامه مون چیه" " این قسمت چیه داستان"! خب این تکرار جملات و اون بی قراری ایی (ورجه وورجه ایی) که هی داشتید، نشون میده یه ذره کم تسلط هستید نسبت به متنی که میخواید جلوی دوربین بگیدالبته با کمال احترام هااا، و همچنین اینکه یه ذره اواخر تیتراژ به دوربین نگاه نمیکردید و این یه پوئن منفیه
وقتی برنامه شروع شد، یه ذره اون سلام علیک شما و آقای ابوذرخانی فرد میتونست پرشور و نشاط تر و پر انرژی تر باشه، بالاخره چون اول برنامه هست! شما ک دنبال این هستید که مخاطبتون تا آخر برنامه کشش داشته باشه که برنامه رو تا آخر ببینه ،یا همون اول مخاطبو جذب میکنید یا همون اول از دستش میدید! حالا البته منظور این نیست مثلا بمب بترکونید يا چمیدونم انگیزه کاذب از خودتون نشون بدیدآقا عادی! عادیه عادی! ریللللکس! نه از این ور بیوفته نه از اون اور! ولی یه ذره چاشنی شور و نشاط اضافه بشه بد نمیشه، یه چی مثه آقای ناصح زاده! حالا البته یه ذره حرکات ممکنه غیرعادی از آب در بیاد، ولی اگه به طور طبیعی انجام بشه، خیلی خوب میشه!
و یا اینکه، بعضی ری اکشن هایی که شما یا آقای ابوذرخانی فرد نشون میدادید، مثل بعضی خنده ها یا حرکات چهره،
یه ذره مصنوعی طور بود و غیرعادی
حالا باز مثلا آقا سهراب به عنوان کسی که ازش سوال میشد، خیلی راحت جواب میدادن البته خب بنظرم به ایشون هم یه نقدی وارده، اونم اینه که، ایشون هر دفعه شما سوال میپرسیدید اصطلاحه "رشده بیشتر" رو یه جای حرفاشون میگنجوندن و خب اینکه یه اصطلاح چند بار تکرار بشه، خیلی وجهه جذابی نداره!
یه پیشنهاد هم داشتم که میخوام عرض کنم خدمتتون، اونم اینه که آقا
خب بالاخره شما خودتون هم کنکوری بودید، دوران نه چندان دلچسب کنکور و تلخی هاشو تجربه کردید، خیلی از کنکوریا شبانه روز دارن با کتابا ور میرن، و از خیلی چیزا زدن، یه پیشنهاد اینکه، یه ۵ دیقه از برنامه رو اگر بتونید اختصاص بدید به فضای خنده و شوخی با دبیرا، و یا حتی دبیرا با همدیگه، این خیلی میتونه هم برای رونق برنامه و هم برای روحیه بچه ها، مفید باشه! یه بار یه مشت صحنه از کانتر بازی کردن تیم شماها، توی اینستاگرام آپلود شد، همونطور که از کامنتا دیدید خیلیا خوششون اومده بود! خب به قول یه سری از بچه های همین آلاخونه، دبیرا موقع تدریس خیلی مزاح نمیکنن یا به زور خنده رو لباشون میاد، اینکه یه ذره از فضای جدی دور بشیم و فضای خنده به وجود بیاد، میتونه اتفاق خیلی خوبی باشه!
و در آخر ممنونم که به ماها بها میدید و انتقاد پذیر هستید
البته خب من هم به این موضوع واقف هستم که شما قرار نیست به صورت حرفه ایی مجری گری کنید، ولی خب برای بهتر شدن برنامه گفتم!
با عشقچاکر مدیر محصول راه ابریشم -
Infinitie. A
خیلی جالب و عالی بود
یه لحظه یاد عصر جدید افتادم اگر همین دقت و حساسیتی که شما داشتید، داورا داشتن، چی میشد... -
@hamed-shakouri لطف دارید
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده
Arshia Yazdian در زین بی قرار ابریشم گفته است:
یه سوپرایزم از طرف من
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام .
روز بخیر
شما واقعا چرا اینکار رو میکنید؟؟؟چرا قبلش نمیگید که ما هزینه اینقدر برای خرید جزوه های راه ابریشم نکنیم؟؟الان من دوباره باید پول جزوه بدم و دیگه واقعا پولی ندارمواقعا چرا در حد یکگفت وگوی ساده با دانش آموزان درباره این تغییرات نداشتید و نگفتید قراره این اتفاقا بیفته؟؟؟الان این سوپرایز بود؟؟؟بیشتر الان وارد تنش مجدد شدم تا اینکه خوشحال بشم و الان نمیدونم برای خرید مجدد جزوه ها چیکار کنم -
Abolfazl Mousavi در زین بی قرار ابریشم گفته است:
یه سوپرایزم از طرف من
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام .
روز بخیر
شما واقعا چرا اینکار رو میکنید؟؟؟چرا قبلش نمیگید که ما هزینه اینقدر برای خرید جزوه های راه ابریشم نکنیم؟؟الان من دوباره باید پول جزوه بدم و دیگه واقعا پولی ندارمواقعا چرا در حد یکگفت وگوی ساده با دانش آموزان درباره این تغییرات نداشتید و نگفتید قراره این اتفاقا بیفته؟؟؟الان این سوپرایز بود؟؟؟بیشتر الان وارد تنش مجدد شدم تا اینکه خوشحال بشم و الان نمیدونم برای خرید مجدد جزوه ها چیکار کنم -
یه سوپرایزم از طرف من
درسنامه ریاضی تجربی قراره ضبط شه ، همراه با یه جزوه خفننننننتدیگه فکر کنم تیر اخرو به ما 1400یا زدین
من دیگه نمیتونم ادامه بدم
ولی اتفاقا خیلی خوب شد که دارین تغییرش میدین خودم میخواستم بگم که شما پیش دستی کردین
قطعا خودتون بهتر میدونید ولی اگه یه چند تا مثال حل شه توی درسنامه و اینکه جزوه کامل شه عالی میشه -
Arshia Yazdian
اقای یزدیان اینقدر راه ابریشمو خوب نکنید ما 1400ایا یه سال دیگه میمونیم رو دستتونااا