امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
Arshia Yazdian لطفا با تیم مشاوره بعد با آقای ثابتی
و پویان نظر و... -
Eisa Kouhi
با این وضع ریاضی کنکور
اول باید آقا ثابتی رو بیارن ببینیم برنامشون برای سال دیگه چیه
بقیه دوستان و زین بیقرارشون باشن برای مرحله بعدی -
mahan alizadeh
بله منم موافقم با شما -
-
mahan alizadeh
اره منم موافقم الان اعصابم خورده خدایا چه خاکی ب سرمون بریزیم امسال؟
راه ابریشم در برابر کنکور امسال کاملا فاااان بود نمیدونم اقای ثانبتی بیان توضیح بدن ک خودشون میخان چیکار کنن و ما باید چی کار کنیم
هر چه زود تر بهتر
M.an
اقای یزدیان رو نمتونم تگ کنم -
alireza hoseyni
در هر حال اقای ثابتی باید برای زین بی قرار بعدی باشن که برنامشون رو برای سال دیگه توضیح بدن چون من خودم ریاضی صفر نمیزنم
بخواد اینجوری باشه که منفی میزنم
اما نکته مهم و جالب کنکور دو سال اخیر میدونین چیه؟؟؟؟
کنکور سال 99 شیمی فاجعه بود
کنکور 00 ریاضی فاجعه بود
پس با این اوصاف به احتمال قوی سر کنکور 01 یا فیزیک فاجعه خواهد بود یا زیست
برای همین انتظار داریم که دبیر های این دو درس هم توی زین بی قرار بیان برنامه اصلیشون رو توضیح بدن و حتی و یکم سطح تستا و نکات رو بالاتر ببرن تا ما توی فیزیک و زیست رکب نخوریم(منظورم اینه اقای موقاری هم دوباره بیاد تا برنامشو بگه) -
سلام اقا عرشیا
با توجه به اتفاقای کنکور 1400 و وضع مضخرف ریاضی که توی تجربی حتی سوال کنکور دکتری اومده بود ، فکر کنم واضحه که استاد ثابتی تو اولویت بیشتری هستن
اینجا چندتا از سوالا و مسائلیه که خیلی بچه ها بهش اشاره کردن :
با توجه به وضع کنکور 1400 ، ما چجوری ریاضی رو بخونیم؟ همین راه ابریشمی که پارسال ضبط شده تستاش کافیه؟
خیلی از بچه های امسال الان دارن میگن که به خاطر حجم خیلی زیاد درسنامه اذیت شدن ، مثلا فرسنگ 6 ، 57 ساعت ویدیو هست و خب این تایم خیییلی زیاده و یه سری نکات رو ادم میتونه موقع تست زنی دستگیرش بشه
استاد ثابتی راه حل های خیلی مختلفی دارن برای حل سوال و این برای یه تعداد قابل توجهی از بچه های پارسال خیلی خوشایند و چون استاد خط فکری ثابتی نداشتن توی حل مسائل ( که خب البته خیلی طبیعیه به نظرم این موضوع که استاد راه حل هاشون خیلی فرق میکنه ) خیلی از بچه ها ناراضی بودن
با توجه به این که شما گفته بودین فقط تست های تسلطی که غلط زدیم یا بلد نبودیم ، باید راه حلش دیده بشه ، همین موضوع باعث شده برای یکسریا مثل خود من و بقیه یه سوالی پیش بیاد که خب اگر استاد برای اون تیپ تست ، راه حل جدیدی گفتن ، ایدعه حل جدیدی گفتن ، چیز خفنی گفتن که خیلی کاربرد داره ، اون وقت یه سریا اون رو هیچ وقت نمیفهمن چون ویدیوش رو اصلا نیاز نداشتن ببین. پیشنهاد استاد چیه؟
پ.ن : البته برای موضوع اخر خودم یه راه حلی داشتم اونم اینکه استاد خودشون تست هایی که چیز جدیدی گفتن رو مشخص کنن و به تیم راه ابریشم بگن ، اونا هم اون تست هارو یه علامت جدید بزارن که بچه ها بدونن توی اون تست استاد نکته جدیدی گفته
پ.ن 2 : ممنون میشم اگر بقیه هم سوالی دارن که من یادم رفته بپرسم ، در نقل قول به این پست ، اون سوال رو هم مطرح کنن
-
Arshia Yazdian کاش فقط یه کم زود به زود تر این کلیپ ها آپلود شن تا بچه ها سریع بتونن راهشون رو برای ۱۴۰۱ بفهمن.باور کنید صحبت های دبیر ها و راهنمایی هاشون مخصوصن توی درس ریاضی و با توجه به سبک طرّاحیِ امسال،بسیار بسیار اثرگذار خواهد بود.در کل امیدواریم هم زینِ بی قرار ها زودتر ضبط شه و هم اون مشاوره ی تخصصیِ هر درس با دبیرِ همون درس،تا بچه ها با نحوه خوندن هر درس با توجه به سبکِ طراحی کنکور ۱۴۰۰،آشنا بشن...
-
سلام
طرح پرچم پس کی میاد؟؟
تا وقتی کارش بکنیم و پست کنیم نامه طول میکشه شاید از برنامه عقب بیفتیم -
Arshia Yazdian اقای یزدیان من اول می گفتم بعد از یه قسمت هم با اقای موقاری یه جلسه با اقای پویان نظر برید ولی با توجه به سبک کنکور ۱۴۰۰ لطفا زین اقای ثابتی رو اول بی قرار کنید
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Arshia Yazdian اصلا حتی اگه بشه یه جلسه ی دیگه با استاد موقاری رو هم نرید فقط با استاد ثابتی برید و سوالات یکی از بچه هایی که پایین تر از من توضیح داده amirmohammad shakeri رو بپرسید
-
amirmohammad shakeri
کلا یکی از بدبختی ما اینه ک تست ها طبقه بندی نیس
به خدا هر منبعی رو باز میکنی تست هاش طبقه بندی شده هس تو ریاضیات
همه منابع مثلا فصل مثلثات رو 20 30 بخش کرده اما تو ابریشم هر فرسنگ کلی مطلب 400 500 تا تست قروقاطی
تست ها نه پارتیشن بندی شدن نه سطح بندی
شاید تو فیزیک و شیمی اینا
خیلی مهم نباشه اما تحو ریاضیات فرق داره اونم رشته ریاضی
حتی اگ کمیت هم خوب باشه دانش اموز جرعت نمیکنه وارد مطلب بشه
اصلا نمیش رو مطلب مسلط شد
یکی حرفای مارو بشنوه توروخدا -
Arshia Yazdian آقای یزدیان لطفا استاد ثابتی و پویان نظر رو هم بیارید تو برنامه زین بی قرار .
-
سلام
خب یه سوال . چرا پارت پارت کردن تست های ریاضی بچه های ریاضی مهمه؟ چه تاثیری داره؟ این رو متوجه نشدم
-
amirmohammad shakeri
سلام
شما میخوای رو یه مطلبی مسلط بشی میری تست های قاطی پاتی میزنی ؟؟
این مرحله مال بعد هست
تو رشته ریاضی حجم مطالب بالاست و طبیعتا هر تستی میتونه مال ی جا باش
اما این حجم مطلب رو تو تجربی نداریم و بیشتر تنوع تستی مهمه
شما امتخان کن تست اول تابع مثلثاتی تست دوم روابط a+bتست سوم مال ی جای دیگ
خب چرا همین رو طبقه بندی نمیکنن
اگ کار اشتباهیه چرا همه کتاب ها طبقه بندی میکنن
ینی همه مولف های کنکور اشتباه میکنن و راه ابریشم درست میگ
تازه جال اینجاس ک اقای ثابتی تو صفر تا صد ها و نکته تست ها این رو رعایت کردن تو هنه جا ب غیر ابریشم -
چرا این فیلم جدید نمی اید؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام اقای یزدیان، به نظرم همه میخوان مهمان بعدی زین بی قرار یا تو لایو،اقای ثابتی باشن و در مورد کنکور۱۴۰۰ بخش ریاضی اینقدر سخت بود یه نظر و ... به بچه بگن و ۱۴۰۱ ایا باز به این صورته یا نه و .....
Arshia Yazdian@
-
Arshia Yazdian درود و خسته نباشید،دو تا سوال مهم داشتم در مورد راه ابریشم
۱-آیا برای همه ی دروس و همه ی فرسنگ ها چاپار خواهیم داشت؟
۲-آیا آلا تضمینی میده که تمامِ خدماتِ وعده داده شده رو به صورت کامل ارائه بده و مثل امسال پیش آزمون و پس آزمون و کنکورچه ها ناقص نمونن؟و در نهایت هم یه پیشنهاد دارم و اون اینکه موقعی که قراره توی محصولات به روز رسانی ای ایجاد شه،از قبل اطلاع رسانی شه تا مثلِ الآن که نمیتونیم به محصولات دسترسی داشته باشیم،چند ساعت از وقتمون هدر نره.
مثلا خودم قرار بود امروز بعد مدت ها با یه ساعت مطالعه ی کم شروع کنم به خوندن،ولی نصف تایمی که قرار بود بخونم رو به خاطرِ این مشکل نخوندم...میدونم بیش تر به بخش فنی مربوطه ولی گفتم شما که به هر حال مدیر راه ابریشم هستین هم بزرگ ترین ضعفش رو بدونین...
به امیدِ پیشرفتِ روز افزونِ آلا و آلایی