مشاوره تحصیلی (جدی)
-
banoo
اصلا متوجه نشدم این چیزی ام که شما تگ کردی من ندیدم اصلا :|
زود قضاوت کردم من شرمندم
شتم تجربیه -
سلام
میخوام روراست باشم باهاتون
من سال دوم دبیرستان چون اهل درس خوندن نبودم و تو کله سال شاید کلا 5 دقیقه لایه کتابو باز نکردم به همین دلیل شهریور درسایی که افتادم زیاد شد و مجبور شدم برم شبانه روزی برای ادامه تحصیل
اونجا میدیدم همرو حسی که داشتم نسبت به محیط اونجا این بود که دگ کلا تموم شد دورانه درس خوندنم
ولی الان که گذشته اهمییت درس خوندنو فهمیدم به خودم اومدم
1 سال عقب افتادم درحال حاضر سال سوم دبیرستانم جوری که حساب کردم اگه جدی همرو پاس کنم سال بعد میتونم کنکور بدم
شرایط مالی خانواده ام جوری نیس که دانشگاه ازاد بتونم برم برای همین مجبورم دولتی قبول شم
با این شرایط اگر ممکنه اساتید و دوستان موفق یه راهنمایی تحصیلی به بنده بدن که من هم بدونم از کجا باید کجا باید شروع کنم چه جوری خودمو عادت بدم به درس خوندن و چه کلاسایی به درده من میخوره
متشکرماین پست پاک شده! -
banoo
زود قضاوت کردم من شرمندم
شتم تجربیهHesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
banoo
زود قضاوت کردم من شرمندم
شتم تجربیهخب پس حواستون باشه ازین به بعد که امضا رو با پست از هم تمییز بدین :|
من رشته ام ریاضیه نمیتونم چندان کمکتون کنم.ولی برای شیمی فیلمای استاد آقاجانی رو پیشنهاد میکنم -
@parastu23 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
من دکتر حسین رونقی پیشنهاد میکنم
اموزش شیمی 2 جلسشو کی دیدم تا الان اقای اقاجانی
اقای رونقی تو چه زمینه ای ؟ -
سلام
من سال دوم دبیرستان چون اهل درس خوندن نبودم و تو کله سال شاید کلا 5 دقیقه لایه کتابو باز نکردم به همین دلیل شهریور درسایی که افتادم زیاد شد و مجبور شدم برم شبانه روزی برای ادامه تحصیل
اونجا میدیدم همرو حسی که داشتم نسبت به محیط اونجا این بود که دگ کلا تموم شد دورانه درس خوندنم
1 سال عقب افتادم درحال حاضر سال سوم دبیرستانم جوری که حساب کردم اگه جدی همرو پاس کنم سال بعد میتونم کنکور بدم
شرایط مالی خانواده ام جوری نیس که دانشگاه ازاد بتونم برم برای همین مجبورم دولتی قبول شم
با این شرایط اگر ممکنه اساتید و دوستان موفق یه راهنمایی تحصیلی به بنده بدن که من هم بدونم از کجا باید کجا باید شروع کنم چه جوری خودمو عادت بدم به درس خوندن و چه کلاسایی به درده من میخوره
متشکرمHesam Hosseini236
خب من رياضيم ولي خب از اونجايي كه بيشتر دوستام و البته خواهرم هم رشتشون تجربيه يه چيز كلي ميگم اما در مورد زيست و زمين نظر نميدم چون مطمئنا كسايي هستن كه بهتر از من بتونن واستون بگن كه اين دوتا درس رو چيكار كنين
سال سوم ميتونه سالي باشه كه خيلي به جلو افتادنتون كمك كنه...اينكه مصمم هستين كه حتما دولتي برين خيلي عاليه و الان مهم اينه كه آيندتون رو دقيق واسه خودتون ترسيم كنين ( نه اينكه برين تو فاز خيال پردازي و غيره هاااااااااا واقع گرا باشين اما در بالا ترين سطح ممكن) از همين الان رشته و دانشگاهي كه از ته دل دوست دارين رو روي يه كاغذ ثبت كنين و سعي كنين هر روز تلاشتون رو براي رسيدن به اون بيشتر كنين
اينكه من الان به عنوان يه كنكوري 12 ساعت توي روز درس ميخونم بخاطر اينه كه اول كار كم كاري كردم!!
از همين الان روز 7 يا 8 ساعت بخونين ولي هميشه بخونين واقعا جواب ميده...
واسه ي همه ي درسا حتما خلاصه نويسي داشته باشين اما خلاصه نويسي اين نباشه كه كتاب رو كپي كنين...اون چيزي كه خودتون فهميدين رو بنويسين!!
توي زمينه ي مشاوره واسه ابتداي كار فيلماي مشاوره اي همين سايت واقعا خوب ميتونن باشن:)
درساي عمومي از اون دسته درسايين كه ميشه روش سرمايه گذاري كرد...و واقعا حيفه
من فيلماي عمومي رو نديدم و خودم خوندم ولي واقعا فيلماي سايت تعريفي هستن:)
يه پيشنهاد كوچيك واسه ادبيات...از در امد هاي اول هر درس ، توضيحات پايان هر درس و آورده اند كه...ها غافل نشين مخصوصا كلمات آورده اند كه ... ها
عربي روش كنكوريش با امتحان تشريحيش خيلي متفاوته و اگه يه منبع خوب پيدا كنين ميشه از پسش بر اومد
دين و زندگي رو واسه شروع هر درسي كه ميخونين حتما فرداش يه نگاه به خلاصه هاش داشته باشين ( گاج نقره اي پيشنهاد ميشه:) ) ولي كتابو يادتون نره...پيام ايات رو وارد كتابتون كنين زير هر ايه پيام خودش و از روي كتاب چند بار بخونين...براي بعد كه راه افتادين ديگه هر 4 درس 4 درس پيش برين ( اين ميشه واسه وقتي كه همه رو حداقل يه دور در حد تسلط خونده باشين!)
زبان يكم سخته واسم توضيح دادنش برام چون خودم اصلا مشكلي باهاش ندارم و كلاس رفتم و از اين قضايا ولي مبتكران كتابيه كه خيليا پيشنهادش ميدن و ميتونين جلسه جلسه با خودِ كتابش پيش برين
البته يكي از همايش ها رو دوستان معرفي كردن كه توي سايت هست كه باعث شده بود از 40 درصد به 100 برسن!
در مورد دروس تخصصي رياضي،شيمي و فيزيك و براي شما زيست و زمين
از بين اينا حداكثر واسه 2 تا شون كلاس برين...چون واقعا وقت گيره و البته بعد از سه ساعت كلاس خسته برميگردين خونه و بازدهي اي عملا واسه ادامه ندارين...
اما اگه بخواين و از فيلماي سايت استفاده كنين هم ارزون تر واستون تموم ميشه هم اون خستگي ديگه پيش نمياد و البته اين اساتيد هم هر جايي پيدا نميشن:)
ولي در مورد درساي تخصصي بايد بگم زياد تمرين كنين...اينكه فقط رياضي و فيزيك رو بخونين اتفاقي نميوفته تا درگير سوالا نشين يادگيري كامل نميشه
اميدوارم خبر موفقيتتون رو بشنويم:) -
سلام دوست عزیز
فیلم شیمی استاد اقاجانی و ریاضی امینی و فیزیک دکتر طلوعی و زیست سوم اقای امینی و کنکور رحیمی
عربی ناصح زاده وادبیات راوش و پیشنهاد میکنم
خیلییییییییییییییییی کمک میکنه مخصوصا اقاجانی -
درضمن دکتر رونقی فقط پول میگیره
اصلا نرو پول هدر میدی
دوستام استفاده کردنو نتیجم ندیدن
از مشاوره رایگان الا استفاده کن -
ب نظر من واسه عمومی فیلم نبین ب جز عربی ، واسه اختصاصی ها هم من خودم شیمی کلاس میرم ولی اصلن قابل مقایسه با اقای اقاجانی نیس ، اقای اقاجانی خیلی عااالی و قابل فهم درس میده زود مطلب رو میگیری ازش استفاده کن، واسه زیست من از اقای رحیمی واسه پیش استفاده کردم و خیلی راضی بودم اما واسه بقیه فصلا نگاه نکردم چون اگه خودم میخوندم بهتر بود ، واسه ریاضی و فیزیک هم اول از فصل های ساده شروع کن و حتمن زیاد تست بزن تمرین های کتابم حتمن حل کن ، زمین هم فعلن زیاد مهم نیس ، تعداد تست هات و ساعت مطالعت رو هم یادداشت کن ! موفق باشی !
-
سلام دوستان
-
هندسه تحلیلی نشرالگو رو کدوم از عزیزان دارن؟
-
درود
راجبه کلاسای اقای اقاجانی که بله راضی ام واقعا 2 جلسشم تا الان دیدم بقیشم دانلود کردم با جزوهه که بشینم شروع کنم
کتاب تست زنی و کتاب کار که کلا 1 دونه ام ندارم. چه کتابایی با این شرایط به دردم میخوره
بحث بعدی ام میخام کلاس بگیرم و چه کلاسایی به دردم میخوره
مشکل زبان انگلیسی ندارم بدون کلاس و 1 خط خوندن 0 کیلومتر 20 میزدم همیشه
از عربی متنفرمم روراست بخام باشم باهاتون هیچی بارم نیس عربیعربی و چجوری بخونم
مرسی از وقتی که میزارید -
من الان از اونجایی تازه دارم شروع میکنم روزی 8 ساعت فک نکنم عملی باشه
صحبتی هایی ام که راجبه کلاسایه مجازیه الا کردید جوری هست که اگه من بشینم 0 تا 100 یاد بگیرم یه نمره ی نسبتا بالا بگیرم نهایی و همه ی درس هارو داره اینجا؟ -
منم از عربی بدم میومد اما وقتی شروع کردم کم کم علاقه مند شدم ، واسه عربی سوالات ترجمه ک واسه حلشون معنی نمیکنی ، با ی سری قواعد حل میشن ، الان ک داری نهایی میخونی متن کتابا رو دقیق بخون ک بعدن بتونی ی سواله مفهومه کنکورو بزنی ، من خودم همایش اقای ناصح زاده رو دیدم اما واسم کافی نبود واسه همین ی سری چیزای دیگه خوندم ، فرمت نهایی از کنکور جداس ، فعلن واسه امتحانات بخون ! وقتی تموم شدن کنکوری شروع کن !
-
بله همین فعلا تمرکزم رو نهایی هاس که علاوه بر قبول شدن نمره ی خوبی ام بتونم بگیرم که معدلمم ببرم بالا
عربی دلیلی که نمیتونم باش کنار بیام اینکه عربی چرا باید یاد بگیرم ؟ که با 4 تا عرب حرف بزنم؟ واقعا متنفرم از عربی نمیدونم چجوری پاس کنم اینو بازم روشای شمارو امتحان میکنم
کلاسای مجازی همه ی درساش مثل اقای اقاجانی تدریس میکنن خیلی به دردم خورده تا الان -
واسه امتحان چون باید خط ب خط بنویسی ی خورده سخته ، ولی سوالای نهایی زیاد ازش حل کن چون تکراری زیاد میاد ، من ک دبیرم اصن ی کلمه هم درس نداد ،همه شو خوندم خوندم مخصوصن واسه اعلال اعصاب ادم خورد میشه ، ولی واسه کنکور اصن اینطور نیس ! هنوز کلی وقت داری میتونی روش کار کنی چون خوب تراز میده !
-
من الان از اونجایی تازه دارم شروع میکنم روزی 8 ساعت فک نکنم عملی باشه
صحبتی هایی ام که راجبه کلاسایه مجازیه الا کردید جوری هست که اگه من بشینم 0 تا 100 یاد بگیرم یه نمره ی نسبتا بالا بگیرم نهایی و همه ی درس هارو داره اینجا؟Hesam Hosseini236
در مورد روزي 8 ساعت خب يكم اولش سخت ميشه اما بعد كم كم راه ميوفتين...وقتي بيوفتي روي دور درس خوندن بعد به خودت ميگي اگه اين چند ساعت رو نخونم چيكار كنم!!!!
البته اينو هم ميتونم بهتون بگم كه گزينه 2 توي برنامه ريزي گام اولش كه مالِ تابستونه 6 ساعت درس خوندنو ميزاره كه اگه بخوايم حساب كنيم يه شخصي صبح ساعت 6:30 شروع كنه به درس خوندن و به ازاي هر يك ساعت و نيم يك ربع هم استراحت داشته باشه تا ساعت 13:30 اين 6 ساعت تكميل ميشه...
در مورد فيلم ها همه ي درسا هست ولي فيلما براي كنكوريا مناسب تره!!! نميگم واسه نهايي خوب نيستا ولي واسه كنكور بهتره
اينم كه گفته بودين هميشه زبا رو 20 ميزنين به درصد كم اكتفا نكنين...من هميشه به دوستام ميگم به شريف فكر كنين دانشگاه ازاد رو قبول شين!!!(البته شوخيه هاااا) ولي استرسي كه سر جلسه ي كنكور حاكم ميشه خيلي متفاوت تر از ازمونايي هست كه توي خونه از خودتون ميگيرين يا ميرين توي حوزه ميدين...پس سعي تون رو روي بيشترين مقدار ممكن بزارين
عربي رو من از فيلماي الا استفاده نكردم و تنفرتون رو از عربي درك ميكنم:( ولي خب اين وسط ميتونم بگم تنها كاري كه براي عربي نهايي ميتونين بكنين اينه كه كتاب رو به طور كامل بخورينش!!! متاسفانه وجود يه گام به گام ميتونه كمك كننده باشه تا همه ي جواباي سوالا رو داشته باشين://// و بعد از اون سوالاي چند سال اخير رو حتما حل كنين
در مورد كتابا هم فكر كنم تاپيكي باشه كه توضيح داده باشه بهترين كتابا رو ولي توصيه ميكنم حتما يه روز وقت بزارين و برين ببينين از بين بهترين منابع هر درس با كدوم كتاب بيشتر ميتونين ارتباط برقرار كنين ( يا خودموني تر باهاش حال ميكنين) اگه هم ميتونين يه سر به نمايشگاه كتاب تهران بزنين...درسته كتابايي كه ميخرين چاپ جديد محسوب نميشه ولي قيمت كلش شايد از نصف هم كمتر بشه كه واقعا مي ارزه!!! -
سلام
متشکرمHesam Hosseini236 http://forum.alaatv.com/topic/3400/نهایی/5
يه نگاهي هم به اين تاپيك داشته باش:) -
بله همین فعلا تمرکزم رو نهایی هاس که علاوه بر قبول شدن نمره ی خوبی ام بتونم بگیرم که معدلمم ببرم بالا
عربی دلیلی که نمیتونم باش کنار بیام اینکه عربی چرا باید یاد بگیرم ؟ که با 4 تا عرب حرف بزنم؟ واقعا متنفرم از عربی نمیدونم چجوری پاس کنم اینو بازم روشای شمارو امتحان میکنم
کلاسای مجازی همه ی درساش مثل اقای اقاجانی تدریس میکنن خیلی به دردم خورده تا الانHesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
کلاسای مجازی همه ی درساش مثل اقای اقاجانی تدریس میکنن خیلی به دردم خورده تا الانعربی رو فک کنم همه متنفرن
من با فیلمای آقای ناصح زاده عربیم خیلی خیلی خوب شد:) کلاس کنکورش رو حتما ببینین واسه نهایی هم به دردتون میخوره
کتاب تست هم معمولا برای ادبیات و فیزیک و زیست الگو رو میگیرن شیمی مبتکران و آی کیو ریاضی هم خیلی سبز زبان مبتکران عربی کامل هم برای عربی:)
موفق باشید