IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست سراسری ۹۲
-
-
Nila YS
سلام
گزینه ۱ که میگه وقتی تنفس زیاد میشه از غلظت یون هیدروژن کم میشه که من فکر نمیکنم افزایش تنفس به غلظت یون هیدروژن درون سلول ربط داشته باشه
گزینه دو میگه با افزایش تنفس بی هوازی تولید کربن دیاکسید کم میشه و کاهش تولید کربن دی اکسید باعث کاهش میزان بی کربنات خون میشه -
گزینه ی دو میگه شما وقتی تولید لاکتیک اسید تو بدنت میره بالا یعنی میزان اکسیژن خونت کمه و ماهیچه ات جهت انقابضش داره از تخمیر لاکتیی استفاده میکنه
در این صورت فرایند اکسایشی تولید ATP رو نداری
و از طرفی میدونید که در صورت سوخن گلوکز اب و کربن دی اکسیدی تولید میشه که این ها با هم مخلوط میشن توسط انیدراز کربنیک و تهش یون بی کربنات تولید میشه
پس وقتی ما داریم تخمیر میکنیم تولید بیکربنات تو بدن مون کاهش پیدا میکنه -
درود
1-با افزایش تولید استیل کوآنزیم a ، متوجه میشیم پیرووات و در نتیجه گلیکولیز زیاد شده . طبق شکل کتاب ص66، با انجام گلیکولیز ، یون هیدروژن تولید میشه ؛پس با افزایش گلیکولیز ، تولید یون هیدروژن هم افزایش پیدا میکنه
2-در این مورد هم که دوستان توضیح خوبی دادن -
دوستان من یه چیزی و متوجه نمیشم
خب وقتی اکسایش بره بالا میخواد nadh تولید بشه مگه h+ مصرف نمیشه و مقدارش کم بشه؟
احمد قادری
دریا دریایی
@سینا-0 -
@sara-haghighatrad
در این شکل هم ، اون دوتا یون هیدروژن از سیتوپلاسم که نیومدن تا بگیم غلظتش کم میشه ، اونارو NAD+ از قند فسفاته میگیره که یکیش اضاف میمونه
خودتون هم که اون بالای عکس نوشتین که الکترون دهنده(قند فسفاته) دو تا H+ از دست میده -
@sara-haghighatrad
سلام
به نظر من این یه چرخه هست که توی یاخته و چیزی خارج نمیشه که بخواد تغییر غلظت محسوسی رخ بده
شاید اندک و در یه اندامکی این اتفاق بیفته ولی به نظر من توی کل یاخته ثابته -
احمد قادری ممنونم
-
@sara-haghighatrad
-
مشکل حل شد ؟