IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سراسری
-
سلام بچه ها
اگه میشه این سوالو جواب بدید؛
@همیار @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم -
درود
میشه 4؟ -
سلام عزیزم
عنوان تاپیکات تکراریه
لطفا واسه بقیه تاپیکات عنوانای بهتر و مرتبط تری با سوال بذار
ممنون -
Arefe Heydari
سلام
۱ میشه ؟
دو غلطه چون تنظیم مثبت هم داریم
سه هم غلطه توی نمودار ها مشخصه
چهار هم به نظرم غلط باشه چون هرکدوم دو نوع دارند یه مهار کننده یه آزاد کننده که چون دو تاش رو گفته فکر کنم باید مینوشت ۴ نوع هورمون -
احمد قادری
برای گزینه 1 ، (همواره) غلطه
مثلا بعد تخمک زایی که جسم زرد با تاثیر LH، پروژسترون و استروژن ترشح میکنه و دیگه تخمک زایی ای نداریم -
نظر من رو چهار هست
گزینه ی یک تکمیل تخمک گذاری یا بهتر بگم تکمیل انجام تقسیم میو یک که در نهایت منجر به تخمک گذاری میشه کار ال اچ هستدو هم که مشخصه تنظیم مثبت
سه هم برای شما حذف شده نمودارش اما تو دوره ی لوتئال بعد تخمک گذاری تا حدود روز ۲۲ _۲۱ که آندومتر رحم رشد میکنه میزان این دو پایینه
-
Arefe Heydari
من هنوز روی جوابم هستم
سوال گفته همواره باعث تکمیلمیشه
که به نظر من fsh که باعث رشد فولیکول و lh همکه باعث تخمک گذاری میشه
پس هر دو در تکمیل مراحل تخمک زایی نقش دارن و همواره هم هست
لطفا جواب رو بدید و ما رو آگه کنید -
احمد قادری
https://forum.alaatv.com/post/2018468
اینجا رو بخونید -
دریا دریایی
صحیح
ولی گزینه ۴ آیا هورمون های مهار کننده و آزاد کننده FSH و LH یکین یعنی یه هورمون آزاد کننده باعث افزایش هر دو و یه هورمون مهار کننده باعث کاهش هر دو میشه
به نظر من که اینا جدا هستن
یعنی یه آزاد و مهار کننده برای FSH و یه آزاد کننده و مهار کننده برای LH
که مجموع اینا میشه ۴ نوع هورمون
من اینجوری حس میکنم -
احمد قادری
اره
اتفاقا امروز خوندم اسمشم Gh Rh هست
گانروتروپین ریلیز هورمون
خارج کتاب هم نیست فصل ۷ یازدهم قسمت تنظیم هورمونی در زنان رو بخونید متوجه میشید -
احمد قادری
طبق متن کتاب ، برای FSH و LH ، یک هورمون آزاد کننده و مهارکننده داریم ؛
متن:((در ابتدای دوره مقدار دو هورمون جنسی استروژن و پروژسترون در خون کم است . این کمبود به هیپوتالاموس پیامی میدهد که هورمون(نه هورمون های) آزاد کننده ای ترشح کند. هورمون(نه هورمون های) آزاد کننده بخش پیشین هیپوفیز را تحریک می کند تا ترشح هورمون های FSH و LH را افزایش دهد . ))
میبینین که همه جا از یک هورمون حرف زده نه چند تا -
@سینا-0
یعنی وقتی که هرمون مهار کننده و آزاد کننده ترشح میشه باید روی هر دو به یه میران اثر بذاره ؟
به نظر من که اینطور نمیشه چون توینمودار های دوره جنسی زنان همیشه مثل هم افزایش یا کاهش نمی یابند مثلا اول دوره که FSH کم میشه ولی LH زیاد
من از این صفحه کتاب این رو میفهمم که گفته هورمون ها منظورش مهار کننده ها و آزاد کننده ها هست
و یادم میاد که یه جایی خونده بودم که ۶ نوع هورمون مهار کننده و آزاد کننده داریم -
احمد قادری
اینم از کمپبل
-
این پست پاک شده!
-
احمد قادری
طبق گایتون هم ،هیپوفیز یه دونه آزاد کننده برا LH و FSH بیشتر نمیزنه:
-
@سینا-0
خب دیگه بین علما هم اختلافه
دیگه ما وارد بازیشون نمیشیم
اینم دیگه من کار ندارم هر چی شد شد -
-
Arefe Heydari سلام کدوم قسمت براتون مبهم مونده؟
-
دریا دریایی
احمد قادری
@سینا-0
Ali Amini 0
z Gheibi
ممنون از همگی گزینه4 جواب درسته