بدون هدف
-
سلام دوستان وقت بخیر
لطفا اگه میتونید کمکم کنید ممنون
من پایه یازدهم تجربی هستم قبلا خیلی به پزشکی علاقه داشتم ولی خب شنیدم روحیه آدمو خراب میکنه و از این چیزا حالا خیلی خوشم نمیاد ، هدفی ندارم که به خاطرش درس بخونم برای همین انگیزه ای ندارم ، اگه میدونید چکار کنم راهنمایی کنید ممنونم -
سلام دوستان وقت بخیر
من پایه یازدهم تجربی هستم قبلا خیلی به پزشکی علاقه داشتم ولی خب شنیدم روحیه آدمو خراب میکنه و از این چیزا حالا خیلی خوشم نمیاد ، هدفی ندارم که به خاطرش درس بخونم برای همین انگیزه ای ندارم ، اگه میدونید چکار کنم راهنمایی کنید ممنونم -
سلام دوستان وقت بخیر
من پایه یازدهم تجربی هستم قبلا خیلی به پزشکی علاقه داشتم ولی خب شنیدم روحیه آدمو خراب میکنه و از این چیزا حالا خیلی خوشم نمیاد ، هدفی ندارم که به خاطرش درس بخونم برای همین انگیزه ای ندارم ، اگه میدونید چکار کنم راهنمایی کنید ممنونمTara Mm شما اگ هدفتونو واقعا از ته دل بخواید وقتی بش میرسید روحیتونو خراب ک نمیکنه هیچ هرروز قوی ترنتونم میکنه برای رسیدن ب اهداف بزرگ تر٫ من خیلی از پزشکارا رو دیدم ک عاشق کارشونن و ازش لذت میبرن ولی خب بالاخره هرکاری سختی خودشو داره پزشکی ام ی عزم قوی و میطلبه ک اگ داشته باشی و نبازی برنده میدونی
مطمئن باشین اگ ب ی کار علاقه داشته باشین هیچوقت هرچقدم ک سخت باشه کم نمیارین
اگ ب همین رشته واقعا علاقه دارید براش بجنگین اگ نه دوسش ندارین تحقیق کنید درباره رشته های دیگ تجربی یا حالا هرچی ک دوس دارین تا ببینید ب کدوم علاقه دارین وقت و انگیزه تونو برای همون بزارید
موفق باشید -
Tara Mm شما اگ هدفتونو واقعا از ته دل بخواید وقتی بش میرسید روحیتونو خراب ک نمیکنه هیچ هرروز قوی ترنتونم میکنه برای رسیدن ب اهداف بزرگ تر٫ من خیلی از پزشکارا رو دیدم ک عاشق کارشونن و ازش لذت میبرن ولی خب بالاخره هرکاری سختی خودشو داره پزشکی ام ی عزم قوی و میطلبه ک اگ داشته باشی و نبازی برنده میدونی
مطمئن باشین اگ ب ی کار علاقه داشته باشین هیچوقت هرچقدم ک سخت باشه کم نمیارین
اگ ب همین رشته واقعا علاقه دارید براش بجنگین اگ نه دوسش ندارین تحقیق کنید درباره رشته های دیگ تجربی یا حالا هرچی ک دوس دارین تا ببینید ب کدوم علاقه دارین وقت و انگیزه تونو برای همون بزارید
موفق باشید@masoumeh-shokrollahi ممنون دوست عزیز
-
Tara Mm خواهش میکنم🌺