تست هندسه خوب
-

من این تستو با یه راه دیگه حل کردم
ولی میخوام بدونم آیا کسی میدونه از این روش که در تصویر زیر سوال توسط استاد ثابتی برای حل سریع سوالات نوشته شده چطور میتونیم در جهت حل این تست استفاده کنیم
من تلاش کردم نتونستم -

ولی میخوام بدونم آیا کسی میدونه از این روش که در تصویر زیر سوال توسط استاد ثابتی برای حل سریع سوالات نوشته شده چطور میتونیم در جهت حل این تست استفاده کنیم
من تلاش کردم نتونستم -

من تلاش کردم نتونستمreyhane karimi 0
سلام
منم زیاد این راهو یاد نگرفتم
ولی تنها راهیی که از این کلاس کنکور تلوزیون که خیلی تبلیغ داره یاد کرفتم برای همین بود خیلی خوبه
نسبتی میذاریم
میگیم اون اولی ۱ اون اخری ۷ خب حالا فاصله اینا چند تا هست ۶ تا و اون ساق ها چند تا هستند ۳ تا پس به ازای هر ساق دو تا به قاعده اضافه میشه
من اینو اینجوری حل کردم خیلی هم سریع پس مجموع قاعده های بالا میشه ۱+۳ و مجموع قاعده های پایین هم میشه ۵+۷ که در آخر به یک سوم میرسیم -
reyhane karimi 0
سلام
منم زیاد این راهو یاد نگرفتم
ولی تنها راهیی که از این کلاس کنکور تلوزیون که خیلی تبلیغ داره یاد کرفتم برای همین بود خیلی خوبه
نسبتی میذاریم
میگیم اون اولی ۱ اون اخری ۷ خب حالا فاصله اینا چند تا هست ۶ تا و اون ساق ها چند تا هستند ۳ تا پس به ازای هر ساق دو تا به قاعده اضافه میشه
من اینو اینجوری حل کردم خیلی هم سریع پس مجموع قاعده های بالا میشه ۱+۳ و مجموع قاعده های پایین هم میشه ۵+۷ که در آخر به یک سوم میرسیماحمد قادری جایی هست
مثلا به صورت ضبط شده بتونم ببینم؟ -
احمد قادری جایی هست
مثلا به صورت ضبط شده بتونم ببینم؟reyhane karimi 0
والا من خودم توی تلویزیون دیدم
برنامش هم یادم نمیاد چی بود ولی فکر کنم اوج یادگیری بود
توی تلوبیون هم میتونید برید توی آرشیو پیدا کنید -
reyhane karimi 0
توی تلوبیون هم میتونید برید توی آرشیو پیدا کنیداحمد قادری
من خودم کل فیلماش رو از همونجا دانلود کردم ولی وقت نشد نگاه کنم سرم با آرش گرم شد دیگه به اونا نرسیدم -
reyhane karimi 0
توی تلوبیون هم میتونید برید توی آرشیو پیدا کنیداحمد قادری متشکرم
-
احمد قادری متشکرم
reyhane karimi 0
🌺🌺🌺 -
احمد قادری واقعا خیلی ممنون از راهنماییتون رفتم چند تا فیلم از تالس سریع نگاه کردم خیلی به دردم
خورد و سوالو راحت تونستم حل کنم
واقعا ممنون