سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یه سوال
-
Maryam Nateqi در یه سوال گفته است:
Erfan...11
سلام شب تون بخیر
امکانش هست ازتون چنتا سوال مشاوره ای بپرسم درباره پایه یازدهم؟سلام
بله بفرمایید -
Erfan...11
خیلی متشکرم
من خودم یه برنامه دارم برای یازدهمم منتها شاید عیب هایی داشته باشه برای اطمینان خواستم از تون سوال بپرسم
بنظرتون بهترین برنامه ای که میتونم برای یازدهم داشته باشم چطوریه؟
ساعت مطالعه ام چقدر باشه، چون میخوام از 8 ساعت شروع کنم بنظرتون سقف مطالعه چقدر باشه و در بدترین شرایط(حالا خدا نکنه) کف مطالعه چقدر باشه؟یا چقدر زمان بزارم برای دهم؟
بعد من این سوال رو خیلی پرسیدم اما آخرش جوابی نگرفتم که اوکی شم
اینکه برای تحلیل تست خيلي زمانم میره اصلا بعضیا رو میبینم 100 تست میزنن هنگ میکنم هر چند خیلی خیلی بیشتر هم دیدم من خودم 25 تست بزنم میرم اول میخونم هم تست رو هم پاسخنامه به همراه تمام گزینه ها بعد میام نکاتش رو توکتابم مینوسم
البته نکاتی که بلد نبودم و مهم هستن -
Maryam Nateqi برنامه ریزی برای سال یازدهم خیلی به این مربوطه که مدارس حضوری باشه یا نه چون وقتی مدارس حضوری میشه خوندن همزمان دو پایه امکان نداره( مخصوصا اگه مدرسه شما هم مثل مدرسه بنده سختگیر باشه)مخصوصا که به نظر من یازدهم سختترین مرحله دبیرستانه.
من احتمال رو بر این میزارم که مدارس غیر حضوری باشه که به احتمال 90 درصد اینطوره. -
Maryam Nateqi برای ساعت مطالعه هم یه ساعت خاصی رو اصلا تعیین نکنید اگه تا الان ساعت مطالعه بالا و منظمی نداشتین. چون من یه مدت تابستون سال یازدهم درگیر همین مشکل شدم و حدودا دو ماهم رو از دست دادم.
مثلا اگه روزی 4 ساعت میخونین یهو نکنیدش 8 ساعت.
روز اول 4 ساعت روز دوم 4.5 ساعت و....
بعد 10 روز میبینید به ساعت مطالعه خوبی رسیدید.
ولی تو حالت اول که آدم یهو ساعت مطالعه رو بالا میبره یه اتفاقایی میفته که بهش نمیرسه و یا اگه بهش میرسه هم فقط واسه یکی دو هفته هست.
شما 2 سال تا کنکور دارین که زمان عالی هست و میانگین روزانه 8 تا 10 ساعت برای شما عالی میشه.
البته ممکنه روزایی هم باشه که نتونید هیچی بخونید حتما برنامه خودتون رو طوری تنظیم کنید که مرور و جبرانی داشته باشید. -
Maryam Nateqi در مورد برنامه باید اول بپرسم که مدرسه شما سال دهم خیلی پیگیر بود؟؟منظورم اینه باید همه کلاسارو به طور منظم حضور پیدا میکردید؟(آنلاین)
-
Erfan...11
بله خیلی حتی من سر این موضوع نمراتم افتضاح شد
و نمیدونم چطوری هم فیلم ببینم هم توی شاد آنلاین باشم -
Maryam Nateqi باید بهتون بگم که نمره تاثیر خوبی داره توی بعضی رشته ها در کنار رتبه که با توجه به اینکه 60 درصد تاثیر قطعی معدل در 1402 اجرا میشه حتما باید نمراتتون بالا باشه.
-
Maryam Nateqi با توجه به این که باید نمرات درسیتون بالا باشه پس باید در کلاس حضور داشته باشید که فکر کنم ساعت 7 تا ساعت 1 وقت بگیره.
-
Erfan...11
بله دقیقا اونوقت فیلم کی ببینم خدا داند جز اون اگه بازم معلمای پارسال باشن خیلی بدتر هم میشه چون تحقیق و.... که میگن انجام بدیم واقعا وقت گیره -
Maryam Nateqi با توجه به این توی سال درسی باید یازدهم رو فقط بخونید و خوب تمرین کنید و تست بزنید.
تو روزایی که کلاس آنلاین دارین پس از خودتون انتظار 8 ساعت مطالعه نداشته باشید اون روزا 5 تا 6 ساعت کافیه.
(اصلا نگران زمان هم نباشین اگه یک نفر یک سال حدود روزی 10 ساعت برای درس خوندن زمان بزاره حتما پزشکی قبوله...) -
Maryam Nateqi متاسفانه باید بگم فیلم هم جزو ساعت مطالعه حساب نمیشه
-
Erfan...11
بله درسته
ولی خب من اگه بیام فیلم معلما مو ببینم نمره مدرسه رو نمیگیرم چه برسه به کنکور
در هر صورت پایه درسام فیلم هست -
Maryam Nateqi برای درس زیست من فیلمای استاد موقاری رو دیدم و به نظرم خیلی کمک کننده بود که واقعا خیلیه!!ولی با برنامه ریزی و روزی یه دونه فیلم دیدن درست میشه.(با توجه به اینکه دبیر زیستمون هم من رو نخبه میدید باید حتما فیلمارو میدیدم چیزای بیشتری یاد میگرفتم کم نیارم)
برای ریاضی شما فیلم میبینید؟کدوم استاد؟ -
Erfan...11
عه منم فقط زیست اینطوری بودم
ریاضی آقای امینی راد رو دیدم ولی خیلی کمک کننده نبود برام آقای ثابتی رو هم بهم پیشنهاد دادن ولی ندیدم
برای همین برای دهم به جون درسنامه کتاب تستم( میکرو) افتادم -
Maryam Nateqi مشکل دیگه ای که من بهش برخوردم سال یازدهم نبود فیلم ریاضی مناسب بود!! تدریس مناسبی برای یازدهم تجربی تو آلا نیست و باید حتما از کتاب کمک درسی استفاده کنید.
من کتاب ریاضیات تجربی جامع خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم که برای 3 سال هست و عالیه!!قبلا گاج داشتم هیچی ازش نمیفهمیدم... -
Erfan...11
آها بله درسته پس خیلی خوبه این کتاب رو میگیرم -
Maryam Nateqi من هم میکرو داشتم ولی درسنامه خیلی سبز جامعی که الان دارم خیلی قابل فهم تره و مثال های عالی داره و سطح مناسبی هم داره.
-
Maryam Nateqi میخوام فیلمارو توضیح بدم حجمشونو و...
برای فیزیک هم فیلم میبینید؟ -
Erfan...11
بله آقای یاری -
Erfan...11
من خودم بدون هیچ اطلاعی چون از جلد کتاب خوشم اومد گرفتم یا توی سایت دیدم (شیمی فقط)