اینترفرون نوع دو
-
بسم الله
سلام
یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم کمکم راهنماییم کنید.
متن کتاب میگه- اینترفرون نوع دو نقش مهمی در مبارزه با یاخته های سرطانی داره.
یه نکته ای مطالعه کردم که بر اساس این جمله میشه نتیجه گرفت
اینترفرون نوع 2 در مبارزه با ویروس هایی که سرطان ایجاد میکنند هم نقش داره.
%(#0010f0)[آیا از این جمله باید به این نتیجه برسیم که این اینترفرون در مبارزه با یاخته های پیوندی و یاخته های آلوده به ویروس غیر سرطان زا نقش نداره؟]
نکته ای که ابتدا گفتم درسته یا نه؟
(چون خودم فکر میکنم از اونجایی که لنفوسیت های T و کشنده های طبیعی در مبارزه با این سه دسته عمل میکنند و غیر مستقیم اینترفرون نوع 2 هم...)
-
سلام
بنظر من اصن اینترفرون نوع دو نقشی در مبارزه با ویروس نداره
نوع دو میاد با یاخته های خودی سرطانی مبارزه میکنه فقط -
سلام وقت به خیر
یه سوالی مطرح میکنم اصلن کتاب چرا میگه اینترفون نوع 2 در مبارزه با سرطان نقش دارد؟
چون لنفوسیت کشنده طبیعی و لنفوسیتT ماکروفاژ رو فعال میکنه که کار این ها از بردن عوامل بیماری زا اعم از چیزایی که باعث سرطان و سل و... میشن
یه جورایی خودت جواب خودتو داده بودی
آره اینترفرون نوع 2 ترشح میشه ممکنه به سلول هایی حمله شه توسط درشت خوار ها که آلوده به ویروس غیر سرطان زا باشه
مثلا لنفوسیت کشنده طبیعی بیاد اینترفرون نوع دو ترشح کنه تا ماکروفاژ بیاد به یاخته های پیوند عضوی ناسازگار حمله کنه
حالا کتاب اصرار کرده تو بحث سرطان اینترفرون نوع 2 اهمیت داره
خواهشا بچه ها بیان گفته های منو نقد کنند
ممنون -
سلام وقت به خیر
یه سوالی مطرح میکنم اصلن کتاب چرا میگه اینترفون نوع 2 در مبارزه با سرطان نقش دارد؟
چون لنفوسیت کشنده طبیعی و لنفوسیتT ماکروفاژ رو فعال میکنه که کار این ها از بردن عوامل بیماری زا اعم از چیزایی که باعث سرطان و سل و... میشن
یه جورایی خودت جواب خودتو داده بودی
آره اینترفرون نوع 2 ترشح میشه ممکنه به سلول هایی حمله شه توسط درشت خوار ها که آلوده به ویروس غیر سرطان زا باشه
مثلا لنفوسیت کشنده طبیعی بیاد اینترفرون نوع دو ترشح کنه تا ماکروفاژ بیاد به یاخته های پیوند عضوی ناسازگار حمله کنه
حالا کتاب اصرار کرده تو بحث سرطان اینترفرون نوع 2 اهمیت داره
خواهشا بچه ها بیان گفته های منو نقد کنند
ممنونamir karami 0 البته ماکروفاژ بیشتر برای هضم کردن لاشه یاخته هاست
وگرنه کار حمله به سلول سرطانی و غیر سرطانی با لنفوسیت هاست
این گفته خودمو اصلاح میکنم