انتخاب رشته کنکور1400
-
سلام وقت بخیر میخواستم درمورد شرایط پذیرش دانشجو ی دانشگاه تربیت دبیرتهران سوال بپرسم میانگین دروس عمومی واختصاصی باید چقدر باشه؟من تمایل دارم رشته کامپیوتر روزانه شو بیارم اگربشه ممنون میشم راهنماییم کنید:folded_hands: :smiling_face_with_heart-eyes: :star-struck:
-
سلام وقت بخیر میخواستم درمورد شرایط پذیرش دانشجو ی دانشگاه تربیت دبیرتهران سوال بپرسم میانگین دروس عمومی واختصاصی باید چقدر باشه؟من تمایل دارم رشته کامپیوتر روزانه شو بیارم اگربشه ممنون میشم راهنماییم کنید:folded_hands: :smiling_face_with_heart-eyes: :star-struck:
mahla dehghani
سلام
من فقط میدونم حداقل نراز باید 6500 باشه
که خوب تاز سختی نیست
ولی خوب چون متقاضی زیاد داره سعی کنین به 6500 قانع نباشید
امسالم ظقیتشونو زیاد کردن 20 هزار نفر میگیرن
جالبته نمیدونستم رشته کامپیوترم داره تربیت معلم -
mahla dehghani
سلام
من فقط میدونم حداقل نراز باید 6500 باشه
که خوب تاز سختی نیست
ولی خوب چون متقاضی زیاد داره سعی کنین به 6500 قانع نباشید
امسالم ظقیتشونو زیاد کردن 20 هزار نفر میگیرن
جالبته نمیدونستم رشته کامپیوترم داره تربیت معلمsallar savadkoohi سلام ممنونم ازراهنماییتون بله ولی فقط یه دانشگاه داره که دبیر هنرستان تربیت میکنه به همین خاطریکم نگرانم نتونم بیارم:folded_hands:
-
mahla dehghani سلام
باید خیلی بالا باشه چون واسه هنرستان ظرفیت کمه و خوندنش سخته حداقل ترازت باید۹۵۰۰ باشه
اگه پایینم باشه میشه ولی خوب هرچه تراز بالاتر شانس قبولی بیشتر و امکان دعوت به مصاحبه هم بیشتره -
mahla dehghani سلام
باید خیلی بالا باشه چون واسه هنرستان ظرفیت کمه و خوندنش سخته حداقل ترازت باید۹۵۰۰ باشه
اگه پایینم باشه میشه ولی خوب هرچه تراز بالاتر شانس قبولی بیشتر و امکان دعوت به مصاحبه هم بیشتره@kosar-mottaghi خیلی ممنونم :folded_hands: :star-struck: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
@kosar-mottaghi خیلی ممنونم :folded_hands: :star-struck: :smiling_face_with_heart-eyes:
mahla dehghani در انتخاب رشته کنکور1400 گفته است:
@kosar-mottaghi خیلی ممنونم :folded_hands: :star-struck: :smiling_face_with_heart-eyes:
خواهش میکنم🌸
موفق باشین🌹