برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی
-
سلام من دهم ریاضیام میخام تابستونی درسارو بخونم و قوی بشم تو درسام
اگه کسی برنامهای داری بهم بده ممنون میشم
واقعا امسالو به سختی گذروندم
دهم
دانش-آموزان-آلاء
@برنامه -
سلام دوست عزیز
اول باید یه برنامه برای مبحث بندی کردن داشته باشی که می تونی از برنامه ازمون ها استفاده کنی و جایی که اشکال داشتی می تونی از فیلم های الا استفاده کنی -
دوم خود روش برنامه ریزیه
که با توجه به این که برای خوندن هر درسی چه روشی رو می خوای انتخاب کنی (کلاس یا فیلم های الا یا خود خوانی ...) متفاوتهولی در کل بهتره این کار رو بکنی : میزان ساعتی که می تونی توی یه هفته درس بخونی رو مشخص کنی(مثلا روزی 5 ساعت و هفته ای 35 ساعت) و بعد این ساعت رو بین درسات تقسیم کنی
-
دوم خود روش برنامه ریزیه
که با توجه به این که برای خوندن هر درسی چه روشی رو می خوای انتخاب کنی (کلاس یا فیلم های الا یا خود خوانی ...) متفاوتهولی در کل بهتره این کار رو بکنی : میزان ساعتی که می تونی توی یه هفته درس بخونی رو مشخص کنی(مثلا روزی 5 ساعت و هفته ای 35 ساعت) و بعد این ساعت رو بین درسات تقسیم کنی
@zahra-forouzanfar به نظر شما کسی که از دهم هیچی نخونده با برنامه ی آزمون ها پیش بره؟
-
@zahra-forouzanfar به نظر شما کسی که از دهم هیچی نخونده با برنامه ی آزمون ها پیش بره؟
ata mohsen در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
بستگی داره که قسمت اموزشش رو چطوری بخونه (مثلا اگه کلاسی ثبتنام کردید که برنامش مطابق ازمون نیست اولویت با برنامه کلاس هست)
در کل از برنامه ازمون ها میشه برای نوشتن برنامه شخصی خیلی خوب استفاده کرد(مخصوصا اگه خودخوانی انجام میدین)
ولی خود ازمون دادن بستگی به سطحتون داره
-
بستگی داره که قسمت اموزشش رو چطوری بخونه (مثلا اگه کلاسی ثبتنام کردید که برنامش مطابق ازمون نیست اولویت با برنامه کلاس هست)
در کل از برنامه ازمون ها میشه برای نوشتن برنامه شخصی خیلی خوب استفاده کرد(مخصوصا اگه خودخوانی انجام میدین)
ولی خود ازمون دادن بستگی به سطحتون داره
@zahra-forouzanfar منظورم اینکه با برنامه ی آزمون ها پیش بره
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرم -
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمata mohsen در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمبله روش خیلی خوبیه
منم برای بیشتر درسا اول فیلم های صفر تا صد رو می دیدم بعد سراغ تست می رفتم -
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمبله روش خیلی خوبیه
منم برای بیشتر درسا اول فیلم های صفر تا صد رو می دیدم بعد سراغ تست می رفتم@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
-
@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
قلم چی و ماز و گاج تقریبا مثل هم هستن
گزینه 2 باهاشون فرق داره و 3 هفته یه بار هستولی این حرفو از دبیرای مختلف زیاد شنیدم که می گفتن برنامه قلم چی خیلی خوبه ولی سوالاش به درد نمی خوره و برعکسش گزینه 2 سوالای استاندارد و خوبی داره ولی برنامش غیر منطقیه
-
گزینه 2 باهاشون فرق داره و 3 هفته یه بار هستولی این حرفو از دبیرای مختلف زیاد شنیدم که می گفتن برنامه قلم چی خیلی خوبه ولی سوالاش به درد نمی خوره و برعکسش گزینه 2 سوالای استاندارد و خوبی داره ولی برنامش غیر منطقیه
@zahra-forouzanfar به نظر شما هر دو هفته هم باید درسنامه و هم تست و هم مرور باید انجام بشه؟
-
@zahra-forouzanfar به نظر شما هر دو هفته هم باید درسنامه و هم تست و هم مرور باید انجام بشه؟
بله مرور خیلی مهمه
ولی بهتره مرور با یه تعداد تست کم و جامع از اون مبحث انجام بشه و بعد از تست به درسنامه مراجعه بشه
ولی اگه غلط ها خیلی زیاد باشن توی تست اموزشی (مثلا 200 تا تست اموزشی از یه منبع زدی و 100 تاش رو یا نزدی یا غلط بود )برای مرور بهتره تست های غلط رو دوباره بزنین
وقتی تست های غلط تون کم شد سراغ تست جدید برای مرور برید -
ata mohsen
وقتی یه منبع رو انتخاب می کنی اونقدر باید تستاشو بزنی تا بهش مسلط بشی
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنی -
ata mohsen
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنی@zahra-forouzanfar در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
ata mohsen
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنیبعد از این می تونی سراغ منبع جدید بری
دیگه اینجا باید زمان بگیری و رو سرعتت بیشتر تمرکز کنی (درواقع از خودتت کوییز بگیر و سعی کن تعداد سوالاتش مشابه کنکور باشه) -
@zahra-forouzanfar ببخشید از کجا برنامه رو میتونیم دریافت کنیم؟ کدوم سایت اگه آدرس دارید میشه بزارید
-
@zahra-forouzanfar ببخشید از کجا برنامه رو میتونیم دریافت کنیم؟ کدوم سایت اگه آدرس دارید میشه بزارید
Zahra Jampanah
https://www.kanoon.ir/Article/276217
برنامه راهبردی قلم چی -
سلام من دهم ریاضیام میخام تابستونی درسارو بخونم و قوی بشم تو درسام
اگه کسی برنامهای داری بهم بده ممنون میشم
واقعا امسالو به سختی گذروندم
دهم
دانش-آموزان-آلاء
@برنامهAmirreza Karimi
سلام
بهتره خودتون با توجه به شرایطتون و نقاط ضعف و قوت و ساعت مطالعه تون برنامه ریزی کنید
یا میتونین یه مشاور خوب بگیرین تا تو برنامه ریزی بهتون کمک کنه- تو مطالعه پیوستگی داشته باشین
- تست بزنید
- اگه ساعت مطالعه تون پایینه کم کم افزایش بدین
- یادتون نره که کیفیت مهمتر از کمیته
- مرور داشته باشین