برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی
-
@zahra-forouzanfar منظورم اینکه با برنامه ی آزمون ها پیش بره
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمata mohsen در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمبله روش خیلی خوبیه
منم برای بیشتر درسا اول فیلم های صفر تا صد رو می دیدم بعد سراغ تست می رفتم -
ata mohsen در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
تو خود آزمون شرکت نکنه
من خودخوان نیستم یعنی اینکه برم یه گوشه و با درسنامه و کتاب یاد بگیرم من با فیلم یاد میگیرمبله روش خیلی خوبیه
منم برای بیشتر درسا اول فیلم های صفر تا صد رو می دیدم بعد سراغ تست می رفتم@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
-
@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
@zahra-forouzanfar میشه بگین با برنامه کدام ازمون پیش برم؟ میشه خودتون نگا کنید.
قلم چی و ماز و گاج تقریبا مثل هم هستن
گزینه 2 باهاشون فرق داره و 3 هفته یه بار هستولی این حرفو از دبیرای مختلف زیاد شنیدم که می گفتن برنامه قلم چی خیلی خوبه ولی سوالاش به درد نمی خوره و برعکسش گزینه 2 سوالای استاندارد و خوبی داره ولی برنامش غیر منطقیه
-
گزینه 2 باهاشون فرق داره و 3 هفته یه بار هستولی این حرفو از دبیرای مختلف زیاد شنیدم که می گفتن برنامه قلم چی خیلی خوبه ولی سوالاش به درد نمی خوره و برعکسش گزینه 2 سوالای استاندارد و خوبی داره ولی برنامش غیر منطقیه
@zahra-forouzanfar به نظر شما هر دو هفته هم باید درسنامه و هم تست و هم مرور باید انجام بشه؟
-
@zahra-forouzanfar به نظر شما هر دو هفته هم باید درسنامه و هم تست و هم مرور باید انجام بشه؟
بله مرور خیلی مهمه
ولی بهتره مرور با یه تعداد تست کم و جامع از اون مبحث انجام بشه و بعد از تست به درسنامه مراجعه بشه
ولی اگه غلط ها خیلی زیاد باشن توی تست اموزشی (مثلا 200 تا تست اموزشی از یه منبع زدی و 100 تاش رو یا نزدی یا غلط بود )برای مرور بهتره تست های غلط رو دوباره بزنین
وقتی تست های غلط تون کم شد سراغ تست جدید برای مرور برید -
ata mohsen
وقتی یه منبع رو انتخاب می کنی اونقدر باید تستاشو بزنی تا بهش مسلط بشی
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنی -
ata mohsen
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنی@zahra-forouzanfar در برنامه مطالعه برای تابستان امسال دهم ریاضی گفته است:
ata mohsen
مخصوصا توی درس ریاضی و فیزیک که راز قوی شدن اینه که هر تستی رو 2 یا 3 بار بزنیبعد از این می تونی سراغ منبع جدید بری
دیگه اینجا باید زمان بگیری و رو سرعتت بیشتر تمرکز کنی (درواقع از خودتت کوییز بگیر و سعی کن تعداد سوالاتش مشابه کنکور باشه) -
@zahra-forouzanfar ببخشید از کجا برنامه رو میتونیم دریافت کنیم؟ کدوم سایت اگه آدرس دارید میشه بزارید
-
@zahra-forouzanfar ببخشید از کجا برنامه رو میتونیم دریافت کنیم؟ کدوم سایت اگه آدرس دارید میشه بزارید
Zahra Jampanah
https://www.kanoon.ir/Article/276217
برنامه راهبردی قلم چی -
سلام من دهم ریاضیام میخام تابستونی درسارو بخونم و قوی بشم تو درسام
اگه کسی برنامهای داری بهم بده ممنون میشم
واقعا امسالو به سختی گذروندم
دهم
دانش-آموزان-آلاء
@برنامهAmirreza Karimi
سلام
بهتره خودتون با توجه به شرایطتون و نقاط ضعف و قوت و ساعت مطالعه تون برنامه ریزی کنید
یا میتونین یه مشاور خوب بگیرین تا تو برنامه ریزی بهتون کمک کنه- تو مطالعه پیوستگی داشته باشین
- تست بزنید
- اگه ساعت مطالعه تون پایینه کم کم افزایش بدین
- یادتون نره که کیفیت مهمتر از کمیته
- مرور داشته باشین