سوال حد-فیلم استاد ثابتی
-
میشه لطف کنید برام اینو توضیح بدید هر چی روش فکر میکنم به نتیجه نمیرسم .. البته مثلثاتو تا نصفه رفتم اگه تمومش کنم میتونم خودم کامل حلش کنم؟
-
النا رشنوی
تجربیا
ریاضیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@بچه های تجربی راه ابریشم
@دانش آموزان نظام جدید آلا
@دانش آموزان آلاء -
برای کدام دوره هستش؟؟؟
-
سلام. این روشی که من حل کردم برای رشته ریاضی هستش فرمولش
و فکر نکنم ی همچین سوالی توی تجربی بیاد -
جواب نهای = 2-
-
سلام. این روشی که من حل کردم برای رشته ریاضی هستش فرمولش
و فکر نکنم ی همچین سوالی توی تجربی بیادSajad Ghanbari
خانه
محتوای آموزشی آلاء
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) محمد صادق ثابتی
فیلم جلسه 32 - حد (قسمت چهارم)، حدهای جزء صحیح -
Sajad Ghanbari
خانه
محتوای آموزشی آلاء
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) محمد صادق ثابتی
فیلم جلسه 32 - حد (قسمت چهارم)، حدهای جزء صحیحدرسته جواب میشه منفی 2... توی اموزش تجربی اورده پس احتمالش هست سوال بدن..منم احتمالا چون مثلثاتم ضعیفه نمیتونم فعلا همچین چیزایی جواب بدم
خیلی ممنونم ازت
-
درسته جواب میشه منفی 2... توی اموزش تجربی اورده پس احتمالش هست سوال بدن..منم احتمالا چون مثلثاتم ضعیفه نمیتونم فعلا همچین چیزایی جواب بدم
خیلی ممنونم ازت
النا رشنوی
خواهش میکنم
من با ااحتمال 99 درصد میتونم بگم این تست تو تجربی نمیاد چون خودم قبلا تجربی بودم. و دلیل اینکه هم این تست را اقا ثابتی اوردن احتمالا این بوده که:اقا ثابتی چون اونموقع هنوز کنکور نظام جدید برگزار نشده بوده گفته شاید طراح ها دیدگاه نظام قدیمی داشته باشن و ی همچین تستی بدن
پس الکی ناراحت نباشیین -
النا رشنوی
خواهش میکنم
من با ااحتمال 99 درصد میتونم بگم این تست تو تجربی نمیاد چون خودم قبلا تجربی بودم. و دلیل اینکه هم این تست را اقا ثابتی اوردن احتمالا این بوده که:اقا ثابتی چون اونموقع هنوز کنکور نظام جدید برگزار نشده بوده گفته شاید طراح ها دیدگاه نظام قدیمی داشته باشن و ی همچین تستی بدن
پس الکی ناراحت نباشیینSajad Ghanbari
خیلی ممنونم ازت