سوال حد-فیلم استاد ثابتی
-
میشه لطف کنید برام اینو توضیح بدید هر چی روش فکر میکنم به نتیجه نمیرسم .. البته مثلثاتو تا نصفه رفتم اگه تمومش کنم میتونم خودم کامل حلش کنم؟ -
النا رشنوی
تجربیا
ریاضیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
@بچه های تجربی راه ابریشم
@دانش آموزان نظام جدید آلا
@دانش آموزان آلاء -
برای کدام دوره هستش؟؟؟
-

سلام. این روشی که من حل کردم برای رشته ریاضی هستش فرمولش
و فکر نکنم ی همچین سوالی توی تجربی بیاد -
جواب نهای = 2-
-

سلام. این روشی که من حل کردم برای رشته ریاضی هستش فرمولش
و فکر نکنم ی همچین سوالی توی تجربی بیادSajad Ghanbari
خانه
محتوای آموزشی آلاء
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) محمد صادق ثابتی
فیلم جلسه 32 - حد (قسمت چهارم)، حدهای جزء صحیح -
Sajad Ghanbari
خانه
محتوای آموزشی آلاء
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) محمد صادق ثابتی
فیلم جلسه 32 - حد (قسمت چهارم)، حدهای جزء صحیحدرسته جواب میشه منفی 2... توی اموزش تجربی اورده پس احتمالش هست سوال بدن..منم احتمالا چون مثلثاتم ضعیفه نمیتونم فعلا همچین چیزایی جواب بدم 😭خیلی ممنونم ازت 🌹🌹
-
درسته جواب میشه منفی 2... توی اموزش تجربی اورده پس احتمالش هست سوال بدن..منم احتمالا چون مثلثاتم ضعیفه نمیتونم فعلا همچین چیزایی جواب بدم 😭خیلی ممنونم ازت 🌹🌹
النا رشنوی
خواهش میکنم
من با ااحتمال 99 درصد میتونم بگم این تست تو تجربی نمیاد چون خودم قبلا تجربی بودم. و دلیل اینکه هم این تست را اقا ثابتی اوردن احتمالا این بوده که:اقا ثابتی چون اونموقع هنوز کنکور نظام جدید برگزار نشده بوده گفته شاید طراح ها دیدگاه نظام قدیمی داشته باشن و ی همچین تستی بدن
پس الکی ناراحت نباشیین -
النا رشنوی
خواهش میکنم
من با ااحتمال 99 درصد میتونم بگم این تست تو تجربی نمیاد چون خودم قبلا تجربی بودم. و دلیل اینکه هم این تست را اقا ثابتی اوردن احتمالا این بوده که:اقا ثابتی چون اونموقع هنوز کنکور نظام جدید برگزار نشده بوده گفته شاید طراح ها دیدگاه نظام قدیمی داشته باشن و ی همچین تستی بدن
پس الکی ناراحت نباشیینSajad Ghanbari 🌹🌹 خیلی ممنونم ازت