میشه کمکم کنید لطفا...
-
سلام وقت بخیر میخوام بپرسم تواین دوهفته میتونم باهمایش ارش الا زمان ازدست رفته روجبران کنم وتربیت دبیرشهید رجایی تهران قبول شم؟میشه کمکم کنید...
-
سلام وقت بخیر میخوام بپرسم تواین دوهفته میتونم باهمایش ارش الا زمان ازدست رفته روجبران کنم وتربیت دبیرشهید رجایی تهران قبول شم؟میشه کمکم کنید...
-
-
mahi dgh هرچیزی خودتون بخواین میشه ولی اگه دنبال اینین که بقیه بهتون بگن میشه یا نمیشه ، نمیشه! پس تلاشتونو بکنین خدام کمکتون میکنه حتما میشه
-
mahi dgh در میشه کمکم کنید لطفا... گفته است:
سلام دوست عزیز شاید این حرفم یکم کلیشه ای باشه ولی پارسال به من ثابت شد که راسته
impossible says i'm possible
(غیر ممکن خودش میگه من ممکنم)
شما شروع کن به درس خواندن خدا کمکت میکنه
خدا وقتی ببینه شما حرکت میکنی قطعا کمکت میکنه. ی دفعه میبینی ی اتفاقی می افته کنکور را تعویق میندازن اونموقع شما جای دو هفته ی ماه وقت داری
یا میری سر جلسه کنکور میبینی عه این تست ها را اقا ثابتی تو ارش زده بود جوابش میشه گزینه 2 و..... (اتفاقی که پارسال برای من افتاد سر کنکور ی تست را توی ریاضی از حفظ زدم)
پس حرکت کن خدا هست
و در اخر: فاذا عزمت فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین
(پس هنگامی که قصد کردی ،به خدا اعتماد کن همانا خداوند توکل کنندگان را دوست دارد) -
سلام دوست عزیز شاید این حرفم یکم کلیشه ای باشه ولی پارسال به من ثابت شد که راسته
impossible says i'm possible
(غیر ممکن خودش میگه من ممکنم)
شما شروع کن به درس خواندن خدا کمکت میکنه
خدا وقتی ببینه شما حرکت میکنی قطعا کمکت میکنه. ی دفعه میبینی ی اتفاقی می افته کنکور را تعویق میندازن اونموقع شما جای دو هفته ی ماه وقت داری
یا میری سر جلسه کنکور میبینی عه این تست ها را اقا ثابتی تو ارش زده بود جوابش میشه گزینه 2 و..... (اتفاقی که پارسال برای من افتاد سر کنکور ی تست را توی ریاضی از حفظ زدم)
پس حرکت کن خدا هست
و در اخر: فاذا عزمت فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین
(پس هنگامی که قصد کردی ،به خدا اعتماد کن همانا خداوند توکل کنندگان را دوست دارد)Sajad Ghanbari خیلی ممنونم
چه انرژی ای یه دفه بهم دادید
-
mahi dgh هرچیزی خودتون بخواین میشه ولی اگه دنبال اینین که بقیه بهتون بگن میشه یا نمیشه ، نمیشه! پس تلاشتونو بکنین خدام کمکتون میکنه حتما میشه
Saleh Esmaily ممنونم
-
Sajad Ghanbari خیلی ممنونم
آره آقا سجاد خدای انرژی مثبته
-