موسسه های آموزشی
-
سلام دوستان
سال بعد که به مدرسه خواهیم رفت این موسسات اموزشی مثل الا و کلاسینو و تام لند میرن ؟یعنی دیگه وقتی میمونه برای استفاده از این موسسات؟
ata mohsen در موسسه های آموزشی گفته است:
سلام دوستان
سال بعد که به مدرسه خواهیم رفت این موسسات اموزشی مثل الا و کلاسینو و تام لند میرن ؟یعنی دیگه وقتی میمونه برای استفاده از این موسسات؟
میای تویه انجمن آلا و میگی کسی موسسه های دیگه رو شرکت میکنن
حالا خدایی آلا نیاز آموزشی نزاشته که محتاج موسسه های دیگه شیم
ولی یه انتقاد کنم به آلا اینه که برای بچه های انسانی کم لطفی میکنی
جایه 0 تا 100 درس های سختی مثل منطق و ... خالیه -
سلام دوستان
ata mohsen
والا آلاء که رفتنی نیست. خودش میاد
ولی کلاسینو و تام لند رو خودم به شخصه پیشنهاد نمیکنم. ببینید کلاس آنلاین همینجوریشم دردسر داره و کیفیت مطلوبی نداره. من یکی از دوستام کلاسینو میره و میگه جمعیت میلیون نفریه. خب اینطوری به هیچ عنوان به نظر نمیاد که چیز خوبی از آب دربیاد... حالا باز به خودتون بستگی داره ولی من خودم چون احساس میکنم این موسسات تنها هدفشون استفاده تجاری از کلاس هاست، آلاء رو واقعا ترجیح میدم به همه شون. چون دل میسوزونه واسه دانش آموز. -
سلام آره با مدیریت زمان میشه. مثل اونایی که در نبود کرونا رتبه خوبی میگرفتن . تازه من یکی تدریسای آلا رو ول نمیکنم به تدریسای مدرسه دل ببندم
اما آموزشگاه های دیگه واقعا وقت گیره
-
سلام دوستان
میای تویه انجمن آلا و میگی کسی موسسه های دیگه رو شرکت میکنن
حالا خدایی آلا نیاز آموزشی نزاشته که محتاج موسسه های دیگه شیم
ولی یه انتقاد کنم به آلا اینه که برای بچه های انسانی کم لطفی میکنی
جایه 0 تا 100 درس های سختی مثل منطق و ... خالیهamir karami 0 من کی گفتم کسی موسسه های دیگه رو شرکت میکنن؟!
من میگم آیا با وجود مدرسه این موسسات آخه نیازی نخواهد بود که
-
سلام آره با مدیریت زمان میشه. مثل اونایی که در نبود کرونا رتبه خوبی میگرفتن . تازه من یکی تدریسای آلا رو ول نمیکنم به تدریسای مدرسه دل ببندم
اما آموزشگاه های دیگه واقعا وقت گیره
Robabe Rezaie هم مدرسه هم الا هم تست چطوری؟!
-
amir karami 0 من کی گفتم کسی موسسه های دیگه رو شرکت میکنن؟!
من میگم آیا با وجود مدرسه این موسسات آخه نیازی نخواهد بود که
ata mohsen مخالفم
به عنوان کسی که سمپاد میره با قدرت میگم تدریس آلا خیلی بهتره از سمپاد
پس وقتی آلا از مدرسه سمپادش بهتره ، صد در صد موسسات کنکوری جمع نمیشن
-
ata mohsen مخالفم
amirmohammad shakeri در موسسه های آموزشی گفته است:
ata mohsen مخالفم
BIG LIKE
سمپاد الان اسمش سمپاده
وگرنه ویرانه است
جایه اینکه هولت بدن زود تر به مقصد برسی
هولت میدن تا با مخ بری توی زمین -
amirmohammad shakeri در موسسه های آموزشی گفته است:
ata mohsen مخالفم
BIG LIKE
سمپاد الان اسمش سمپاده
وگرنه ویرانه است
جایه اینکه هولت بدن زود تر به مقصد برسی
هولت میدن تا با مخ بری توی زمینamir karami 0 اونوقت رتبه برتر های الا یا دیگر موسسات کنکوری کجان وقتی رتبه های تک رقمی سمپادین؟!!!
تا این حد عقده گشایی دیگه ندیده بودم.
-
Robabe Rezaie هم مدرسه هم الا هم تست چطوری؟!
ata mohsen ببینید من یه مقدار دیر شروع کردم یازدهم هستم. الان شروع کردم به جمع بندی دهم یازدهم شماهم شروع کنید و تا پایان مرداد دهم یازدهم رو مسلط باشید انشاءالله بعد، از شهریور ماه شروع کنید به خوندن دوازدهم
من خودم میخوام همین کار رو کنم و با الا پیش میرم که هم از مدرسه جلو باشم هم از چیزی عقب نیفتم. تست و آلا رو از هم جدا نکنید
با آلا از پس تست هم برمیایم . چون تست کار میشه باهامون چه صفر تا صدهاش چه پک های دیگش -
amir karami 0 اونوقت رتبه برتر های الا یا دیگر موسسات کنکوری کجان وقتی رتبه های تک رقمی سمپادین؟!!!
amir karami 0 اونوقت رتبه برتر های الا یا دیگر موسسات کنکوری کجان وقتی رتبه های تک رقمی سمپادین؟!!!
نکاه کن من که اونجا بودم یه سری بچه نخبه اونجا بود که فقط برای رفع اشکال و در ارتباط بودن با بچه ها مدرسه میرفتن اصن انگار از یه سیاره دیگه بودن واقعا تمام زورمو زدم باهشون رقابت کنم ولی همیشه خدا 20 قدم جلو تر بودن
در ضمن بلاخره یه آزمون سخت میگیرن که بچه ها رو گلچین کنن اون قوی ها یا اونایی که ضریب هوشی دارن وارد مدرسه شن خب بعید نیست از بین این همه ورودی به سمپاد یه سری بچه های خاص هم وارد شن که توانایی بالایی دارن
حالا بماند الان گند زدن به آزمون ورودی و ....
کلا تویه اون مدرسه بودن استرس بدی داره
فقط بی خیالا یا اون بچه های خیلی تاپ این استرسو ندارن