نوشتن جزوه
-
سلام ظهر زیبای بهاری تون بخیر
ببخشید من امروز داشتم فکر میکنم یه کار اشتباه میکردم اینکه نکات مهم درسنامه کتاب تست زیستم رو توی کتاب مینوشتم که کتابم یه منبع کامل کامل بشه!
اما خب اینطوری زمان زیادی از دست میدم و نمیدونم
آیا ارزشش رو داره یا خیر وقتم از دست میره!
چون هدفم از این کار اینه که کتابم کامل کامل هست و موقعی که دارم میخونم کتابم رو دیگه لازم نیست یه کتاب دیگه همراهم باشه!
ممنون میشم راهنمایی کنید️
maryam111 -
سلام عزیزم
منم همینکار رو میکردم
حتی برای اینکه کتابم شلوغ نشه یه دفتر جدا داشتم برای خودم فصل فصلش کردم و تو هر فصل نکات کتابکار و تستایی ک میزدم رو مینوشتم
ولی نمیخواد همه متن کتابکار رو تو کتاب پیاده کنی
فقط نکات مهمی که تا حالا تو کتاب ندیدی رو بنویس ک وقتتم خیلی گرفته نشه و از تکرار مکررات هم جلوگیری کنی
همزمان ک داری درسنامه رو میخونی نکاتش رو وارد کتاب یا دفترت کن که نخوای بعدا یه تایم جدا واسش بذاری و وقتت گرفته بشه -
اگرم حس میکنی نوشتنش خیلی وقتتو میگیره
میتونی نکات مهم درسنامه رو هایلایت کنی و درسنامه همراه با کتابت جلوت باشه و باهم بخونی -
سلام عزیزم
منم همینکار رو میکردم
حتی برای اینکه کتابم شلوغ نشه یه دفتر جدا داشتم برای خودم فصل فصلش کردم و تو هر فصل نکات کتابکار و تستایی ک میزدم رو مینوشتم
ولی نمیخواد همه متن کتابکار رو تو کتاب پیاده کنی
فقط نکات مهمی که تا حالا تو کتاب ندیدی رو بنویس ک وقتتم خیلی گرفته نشه و از تکرار مکررات هم جلوگیری کنی
همزمان ک داری درسنامه رو میخونی نکاتش رو وارد کتاب یا دفترت کن که نخوای بعدا یه تایم جدا واسش بذاری و وقتت گرفته بشهmaryam111
حالا به نظر شما اینکه ننویسم و اون وقت رو بزارم پای خوندن همون نکات توی کتاب تست (علامت بزنم فقط نکات مهم رو) و بعد بخونم بهتر نیست به حافظه سپردن تا به دفتر سپردن؟ یعنی اون زمان صرف خوندن بشه یا نه ممکنه ضرر کنم؟
-
maryam111
حالا به نظر شما اینکه ننویسم و اون وقت رو بزارم پای خوندن همون نکات توی کتاب تست (علامت بزنم فقط نکات مهم رو) و بعد بخونم بهتر نیست به حافظه سپردن تا به دفتر سپردن؟ یعنی اون زمان صرف خوندن بشه یا نه ممکنه ضرر کنم؟
Maryam Nateqi در نوشتن جزوه گفته است:
maryam111
ببین ضرر که نمیکنی
من خودم اینجوریم ک وقتی چیزی رو مینویسم بهتر یاد میگیرم
وقتی مینویسی بهتر تو ذهنت میمونه و خود نوشتن نکات یه نوع خوندن واست به حساب میاد -
Maryam Nateqi در نوشتن جزوه گفته است:
maryam111
ببین ضرر که نمیکنی
من خودم اینجوریم ک وقتی چیزی رو مینویسم بهتر یاد میگیرم
وقتی مینویسی بهتر تو ذهنت میمونه و خود نوشتن نکات یه نوع خوندن واست به حساب میادmaryam111
آها بله
فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من میخوام تابستون فیلم ببینم واسه شیمی، زیست، ریاضی، فیزیک و همراه با خوندن شون و...
با توجه به شرایطم اگه بخوام برا این اساس برنامه ریزی کنم برای عمومی جایی نمیمونه (برنامه 70 روزه)
اگه عمومی رو بزارم واسه 20 روز آخر بجز ادبیات البته مشکلی جدی برام پیش میاد؟ -
maryam111
آها بله
فقط ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من میخوام تابستون فیلم ببینم واسه شیمی، زیست، ریاضی، فیزیک و همراه با خوندن شون و...
با توجه به شرایطم اگه بخوام برا این اساس برنامه ریزی کنم برای عمومی جایی نمیمونه (برنامه 70 روزه)
اگه عمومی رو بزارم واسه 20 روز آخر بجز ادبیات البته مشکلی جدی برام پیش میاد؟Maryam Nateqi ببین به نظرم برنامه متعادل باید هم اختصاصی داشته باشه هم عمومی
اگرم برنامت رو چیدی سعی کن حداقل نیم ساعت تا یک ساعت در روز عمومی کار کنی
ولی بازم دیر نمیشه
حواست باشه دروس عمومی برخلاف چیزی که کانون قلمچی تو کارنامه هاش نشون میده خیلی تو کنکور و رتبه تاثیر داره بنابراین ازش غافل نشو -
Maryam Nateqi ببین به نظرم برنامه متعادل باید هم اختصاصی داشته باشه هم عمومی
اگرم برنامت رو چیدی سعی کن حداقل نیم ساعت تا یک ساعت در روز عمومی کار کنی
ولی بازم دیر نمیشه
حواست باشه دروس عمومی برخلاف چیزی که کانون قلمچی تو کارنامه هاش نشون میده خیلی تو کنکور و رتبه تاثیر داره بنابراین ازش غافل نشوmaryam111
خیلی ممنونم ناظم جون لطف کردین -
maryam111
خیلی ممنونم ناظم جون لطف کردینMaryam Nateqi خواهش میکنم عزیزم موفق باشی