راه ابریشم
-
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز یه چند مدتها یه موضوعی ذهنمو درگیر کرده
میخواستم برای سال بعد از راه ابریشم استفاده کنم ولی آیا بنظرتون با فرض اینکه سال بعد میریم مدرسه میشه این کارو کرد ؟
وقت کم نمیاریم؟
@تجربیا @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز یه چند مدتها یه موضوعی ذهنمو درگیر کرده
میخواستم برای سال بعد از راه ابریشم استفاده کنم ولی آیا بنظرتون با فرض اینکه سال بعد میریم مدرسه میشه این کارو کرد ؟
وقت کم نمیاریم؟
@تجربیا @ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمیParsa Amini سر همین موضوع داشتم فکر میکردم یسال پشت کنکوری شم که دیگ بدون استرس بتونم از راه ابریشم استفاده کنم
-
Parsa Amini سر همین موضوع داشتم فکر میکردم یسال پشت کنکوری شم که دیگ بدون استرس بتونم از راه ابریشم استفاده کنم
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در راه ابریشم گفته است:
Parsa Amini سر همین موضوع داشتم فکر میکردم یسال پشت کنکوری شم که دیگ بدون استرس بتونم از راه ابریشم استفاده کنم
اشتباه محضضضضضضض
-
Parsa Amini در راه ابریشم گفته است:
اشتباه محضضضضضضض
z Gheibi یعنی بنظر شما با وجود اینکه مثلا میگم روزی چهار ساعت تو مدرسه ایم میرسیم بهش؟
-
z Gheibi یعنی بنظر شما با وجود اینکه مثلا میگم روزی چهار ساعت تو مدرسه ایم میرسیم بهش؟
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در راه ابریشم گفته است:
روزی چهار ساعت مدرسه که خیلی کمه
شما اگه حضوری بودین چی میگفتین؟
من با راه ابریشم آشنایی ندارم اما خیلی خوب میدونم این فکری که یک سال پشت کنکور بمونم اشتباه محضه
هر کس سال اول خوند سال دوم هم میخونه
هر کس نخوند باز هم نمیخونه -
Parsa Amini در راه ابریشم گفته است:
روزی چهار ساعت مدرسه که خیلی کمه
شما اگه حضوری بودین چی میگفتین؟
من با راه ابریشم آشنایی ندارم اما خیلی خوب میدونم این فکری که یک سال پشت کنکور بمونم اشتباه محضه
هر کس سال اول خوند سال دوم هم میخونه
هر کس نخوند باز هم نمیخونهz Gheibi منظورم این بود که کلا تمرکزم بزارم رو دوازدهم و فکر میکنم سال بعد مدارس حضوری میشن بعنوان مثال گفتم چهار ساعت
-
z Gheibi منظورم این بود که کلا تمرکزم بزارم رو دوازدهم و فکر میکنم سال بعد مدارس حضوری میشن بعنوان مثال گفتم چهار ساعت
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini پایه یازدهم میرید؟ تجربی هستین؟
-
Parsa Amini پایه یازدهم میرید؟ تجربی هستین؟
z Gheibi یازدهم میرم دوازدهم و آره تجربیم
-
z Gheibi یازدهم میرم دوازدهم و آره تجربیم
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini خب سه ماه آینده رو که تعطیل هستید و به برنامه میرسین ، بعد اون هم اگه غیر حضوری بود مثل امسال اگر حضوری بود مثل قبل از کرونا عمل می کنید ، اگه از الان قوی شروع کنید همین امسال قبول میشید(چه مدرسه برید و چه نرید)
شروع کنید و پرقدرت ادامه بدید و به این مسائل اصلا توجه نکنید -
Parsa Amini خب سه ماه آینده رو که تعطیل هستید و به برنامه میرسین ، بعد اون هم اگه غیر حضوری بود مثل امسال اگر حضوری بود مثل قبل از کرونا عمل می کنید ، اگه از الان قوی شروع کنید همین امسال قبول میشید(چه مدرسه برید و چه نرید)
شروع کنید و پرقدرت ادامه بدید و به این مسائل اصلا توجه نکنیدz Gheibi مرسی از راهنمایی تون با آرزوی موفقیت روزافزون
-
z Gheibi مرسی از راهنمایی تون با آرزوی موفقیت روزافزون
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini خواهش میکنم ، همچنین
-
Parsa Amini خواهش میکنم ، همچنین