Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
تکنیک جایگزینی
-
باسلام تکنیک جایگزینی در کتاب خیلی سبز مطرح شده است از دکتر طلوعی میخوایم که به منابع بهای بیشتری بدهند زیرا کتب درسی مهم ترین منبع دانش اموزان پیش و پس از کنکور است
-
در بحث فشار
-
بچه ها رشتتون چیه
-
-
ARTHUR در تکنیک جایگزینی گفته است:
الان این تکنیک جایگزینی فرموله؟ چیه ؟ میشه توضیح بدید
نه ببین تنها مایعی که ارتفاعش به عنوان فشار بر حسب سانتی متر جیوه است خوده جیوه است دیگه
خب حالا اگه یه مایع دیگه بود جای اون مایع جیوه رو جای گداری میکنیم .یعنی میگیم فشار چند سانتی متر جیوه معادل مثللا x سانتی متر این مایع(که تو سوال داده) هست؟ -
چه خبر درساتون تموم شده
-
banoo در تکنیک جایگزینی گفته است:
نه ببین تنها مایعی که ارتفاعش به عنوان فشار بر حسب سانتی متر جیوه است خوده جیوه است دیگه
خب حالا اگه یه مایع دیگه بود جای اون مایع جیوه رو جای گداری میکنیم .یعنی میگیم فشار چند سانتی متر جیوه معادل مثللا x سانتی متر این مایع(که تو سوال داده) هست؟خب منم اینجوری حل میکنم دیگه. اصن همه ی کتابای کنکور اینجوری حل میکنن. فکر کنم استاد این اسم رو گذاشتن تا راه حل بهتر تو ذهن بچه ها بمونه
-
banoo در تکنیک جایگزینی گفته است:
خب حالا اگه یه مایع دیگه بود جای اون مایع جیوه رو جای گداری میکنیم .یعنی میگیم فشار چند سانتی متر جیوه معادل مثللا x سانتی متر این مایع(که تو سوال داده) هست؟خب منم اینجوری حل میکنم دیگه. اصن همه ی کتابای کنکور اینجوری حل میکنن. فکر کنم استاد این اسم رو گذاشتن تا راه حل بهتر تو ذهن بچه ها بمونه
آره .مگر این که من الان اشتباه گفته باشم
چون من ممکنه ننویسم این اسمارو -
بچه ها اهل کجایید
-
-
عه والله پدرمو درتیه ا دست کنکور
-
Vampire_Hunter در تکنیک جایگزینی گفته است:
saji nazari در تکنیک جایگزینی گفته است:
بچه ها اهل کجایید
اهل كاشانم روزگارم بد نیست.
-