تداخل مدرسه و راه ابریشم
-
سلام به بروبچ آلا خونه امیدوارم خوب باشید
از مهر مدارس قطعا باز میشه و دوباره هممون شاهد رفت و اومدن به مدارس خواهیم بود
اما سوال من اینه که الان ما کنکوریای ۱۴۰۱ چیکا کنیم که برنامه مدرسمون با راه ابریشم تداخل پیدا نکنه و بتونیم به برنامه هایی که آلا و راه ابریشم داره برسیم؟؟؟ اولویتمون هم با برنامه راه ابریشمه
این اصلا یه نگرانی و دلهره بدی شده برام که این دوتا با هم دیگه باعث نشه ما به هیچ کدوم نرسیم و باعث بشه که پشت جاده ابریشم کنکور بمونیم -
سلام به بروبچ آلا خونه امیدوارم خوب باشید
از مهر مدارس قطعا باز میشه و دوباره هممون شاهد رفت و اومدن به مدارس خواهیم بود
اما سوال من اینه که الان ما کنکوریای ۱۴۰۱ چیکا کنیم که برنامه مدرسمون با راه ابریشم تداخل پیدا نکنه و بتونیم به برنامه هایی که آلا و راه ابریشم داره برسیم؟؟؟ اولویتمون هم با برنامه راه ابریشمه
این اصلا یه نگرانی و دلهره بدی شده برام که این دوتا با هم دیگه باعث نشه ما به هیچ کدوم نرسیم و باعث بشه که پشت جاده ابریشم کنکور بمونیمmahan alizadeh سلام من کنکوری 1400 هستم
به نظر من که همچنان ممکنه که مدارس غیر حضوری باشن
نظر من اینه که چون راه ابریشم خیییییییییییییلی بهتره چون تو حتی تو تست زدن هم با معلم همراهی مدرست رو به صورت غیر حضوری ثبت نام کن یعنی فقط طوری باشه که واسه امتحانات ترم ثبت نام کرده باشی و کسی هم حتی بهت تکلیف نمیده و خودت راحت می تونی با ابریشم پیش بری -
mahan alizadeh سلام من کنکوری 1400 هستم
نظر من اینه که چون راه ابریشم خیییییییییییییلی بهتره چون تو حتی تو تست زدن هم با معلم همراهی مدرست رو به صورت غیر حضوری ثبت نام کن یعنی فقط طوری باشه که واسه امتحانات ترم ثبت نام کرده باشی و کسی هم حتی بهت تکلیف نمیده و خودت راحت می تونی با ابریشم پیش بریReza Moslemi Naeini
اخه با این روند واکسیناسیون بالای 90 درصد سال دیگه حضوری میشه ولی من فقط خدا خدا میکنم مدرسه ها حضوری نشه تا بتونم با راه ابریشم "راحت تر" پیش برم چون احساسم اینه مدرسمون سال اخر بخاطر اینکه کنکوری هستیم بیوفته مث بختک رومون -
mahan alizadeh سلام من کنکوری 1400 هستم
نظر من اینه که چون راه ابریشم خیییییییییییییلی بهتره چون تو حتی تو تست زدن هم با معلم همراهی مدرست رو به صورت غیر حضوری ثبت نام کن یعنی فقط طوری باشه که واسه امتحانات ترم ثبت نام کرده باشی و کسی هم حتی بهت تکلیف نمیده و خودت راحت می تونی با ابریشم پیش بریReza Moslemi Naeini
شما خودتون این کار رو انجام دادین؟ آخه یه مشاور هم به من پیشنهاد داد که غیرحضوری ثبت نام کنم اما به نظرم خیلیم خوب نیست. در کل تردید دارم -
Reza Moslemi Naeini
شما خودتون این کار رو انجام دادین؟ آخه یه مشاور هم به من پیشنهاد داد که غیرحضوری ثبت نام کنم اما به نظرم خیلیم خوب نیست. در کل تردید دارمNazanin Rahdar خیر انجام ندادم
و خیلی خیلی پشیمونم که انجام ندادم.... -
Reza Moslemi Naeini
اخه با این روند واکسیناسیون بالای 90 درصد سال دیگه حضوری میشه ولی من فقط خدا خدا میکنم مدرسه ها حضوری نشه تا بتونم با راه ابریشم "راحت تر" پیش برم چون احساسم اینه مدرسمون سال اخر بخاطر اینکه کنکوری هستیم بیوفته مث بختک رومونmahan alizadeh به نظرم فعلا شما شروع کن تابستون دهم رو با ابریشم بخون
اگر دیدی نزدیکای مهر که چنین اتفاقی افتاده که به نظرم غیر حضوری کن
اگر هم که نه خیلی راحت کلاسای آنلاین مدرسه رو بپیچون -
-
با برنامه مطالعاتی ما نگرانش نباش
به جفتش میرسی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد