ترم تابستونى
-
Tara Mm يعنى برخى از درس ها رو طبق واحد هايشان در تابستان ميگذرونيم
-
سلام
وقت بخير
من امسال يازدهم رو تموم كردم و سال آينده كنكور دارم
من امسال ميتونم ترم تابستونى بردارم ولى ميترسم نتوانم دروس دهم و يازدهم رو ببندم
از طرفى با برداشتن ترم تابستونى كارم براى بعد عيد راحت تر است و آرامش بيشترى دارم كه براى كنكور بخوانم
نظر شما چيه ؟
بنظرتون كار عاقلانه اى هست ؟
از اونجايى كه پک رآه ابريشم تجربى را تهيه كردم فكر ميكنم با برنامه راه ابريشم بتوانم از پس ترم تابستونى بر بيام
ممنون ميشم راهنمايى ام كنيد️
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهr sh ببین پک تخصصی راه ابریشم داری براش تابستون برنامه میدن و تابستون راه ابریشم عمومی نداریم عمومی از مهره میتونی دهم دروس تخصصیت رو با برنامه تابستونی ببندی و اخر تابستون هم ازمون س ا بدی اینجوری تازه مهر شروع میشه تو 9 ماه وقت داری و دهم تخصصیا بستی هر چند من پیشنهادم اینه تو تابستون یکمم عمومی بخونید
-
r sh ببین پک تخصصی راه ابریشم داری براش تابستون برنامه میدن و تابستون راه ابریشم عمومی نداریم عمومی از مهره میتونی دهم دروس تخصصیت رو با برنامه تابستونی ببندی و اخر تابستون هم ازمون س ا بدی اینجوری تازه مهر شروع میشه تو 9 ماه وقت داری و دهم تخصصیا بستی هر چند من پیشنهادم اینه تو تابستون یکمم عمومی بخونید
erfan javaheri نظرتون براى گذراندن برخى از دروس دو واحدى دوازدهم چطوره؟
من ميخواهم اگر ممكن باشد در كنار برنامه راه ابريشم تجربى چند درس دوازدهم را در تابستان بردارم و در طول سال تحصيلى مخصوصا بعد عيد با آرامش بيشترى درس بخونم -
منظورم از ترم تابستان اين است كه چند تا از درس ها را در تابستان بخوانم
نه اينكه خودم بخوانم ؛ يعنى برم سر كلاس
عين دانشگاه كه ميشه ترم تابستونى برداشت
نمى دونم منظورم رو متوجه شديد يا نه -
نمى دونم منظورم رو متوجه شديد يا نهنوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهr sh من نظرم اینه تابستون برای همه دروست وقت بزار حالا نه در حد خودکشی
-
نمى دونم منظورم رو متوجه شديد يا نهنوشتهشده در ۲ تیر ۱۴۰۰، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهr sh متوجه هستم
-
نمى دونم منظورم رو متوجه شديد يا نهr sh اگر منظورتون دروس دوازدهم هست ، اگر که پایه دهم و یازدهم رو خیلی خوب و عالی جمع بندی کنید ، اون فکر خوبیه حتما توجه داشته باشید که اولویت با جمع بندی دهم و یازدهم است نه خواندن دوازدهم
اگر برنامه راهبردی قلم چی دوازدهم رو ببینید ، متوجه میشید که از اول مرداد ماه از دروس اختصاصی دوزادهم پیش میرن اونم خیلی خوبه
موفق باشید -
r sh اگر منظورتون دروس دوازدهم هست ، اگر که پایه دهم و یازدهم رو خیلی خوب و عالی جمع بندی کنید ، اون فکر خوبیه حتما توجه داشته باشید که اولویت با جمع بندی دهم و یازدهم است نه خواندن دوازدهم
اگر برنامه راهبردی قلم چی دوازدهم رو ببینید ، متوجه میشید که از اول مرداد ماه از دروس اختصاصی دوزادهم پیش میرن اونم خیلی خوبه
موفق باشید -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان که همچین چیزی رو در اختیارتون گذاشتن بدون مکث "به نظر من" حتما شرکت کن
شاید یکم اذیت بشی ولی ارزششو داره و خیلی میتونه بهت کمک کنه اینطوری تو تایم هایی که همه دارن برای بعضی دروس وقت میزارن و مدرسه اذیتشون میکنه تو قشنگ درسای مدرستو بستی و داری کنکوری وار جلو میری
این ویژگی خیلی کمک کننده است چون بعد دو سال ، مدارس حضوری میشن و بازهم بچه اذیت میشه چون یه مدت از برنامه منظم و روتین دور بوده تا بخواد به خودش بیاد وقت از دست داده
حتما حتما حتما استفاده کن از دید من همچین پوئن طلایی رو نباید از دست داد..!
شرایطتو بسنج و حتی اگه یک درصد احتمال میدی میتونی از پسش بر بیایی شرکت کن
: )
موفق باشی عزیزم -
r sh خواهش میکنم ، موفق باشید