شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾
-
Amin Rm ای شیطون !!!
ما همگی داریم اینجا بدون وقفه تلاش میکنیم تا هرچی زودتر محصول رو برای شما آماده کنیم 💪🏾
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنید :beaming_face_with_smiling_eyes: -
Amin Rm ای شیطون !!!
ما همگی داریم اینجا بدون وقفه تلاش میکنیم تا هرچی زودتر محصول رو برای شما آماده کنیم 💪🏾
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنید :beaming_face_with_smiling_eyes:Arshia Yazdian همرو زودتر میفهمیم😎
نتایج انتخاباتو اینجوری لحظه ای دنبال نمیکرد کسی که ما داریم روند اپدیت شدن رو دنبال میکنیم😁 -
Arshia Yazdian همرو زودتر میفهمیم😎
نتایج انتخاباتو اینجوری لحظه ای دنبال نمیکرد کسی که ما داریم روند اپدیت شدن رو دنبال میکنیم😁 -

-
یه سوال فنی ، مسیر آبیه تو راه ابریشم ک از دریا میره رو واسه عمومیا گذاشتین؟😐😂
من از همون پارسال واسه سوال بود این مسیر نقطه چین آبیه چیه توی نقشه😂
-
پک راه ابریشم تجربی هم پیدا انگار فیزیکش انتخابی هستش
-
 -
پک راه ابریشم تجربی هم پیدا انگار فیزیکش انتخابی هستش
Ali Afsharjam ما فیزیک استاد کارزانیان رو الکی گرفتیم پس😢
-
Ali Afsharjam لینکش؟
-
Arshia Yazdian میشه بگید دقیقا کی قراره این برنامه راه ابریشم بیاد روی سایت تا ما بدونیم که قیمتها چ جوریه و برای بقیش چه برنامه ای دقیقا دارید؟:face_with_monocle: :face_with_rolling_eyes: :expressionless_face:
ARYA_DR_H دقیقا سوال بنده هم هست
-

-
Amin Rm ای شیطون !!!
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنید :beaming_face_with_smiling_eyes:Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنید :beaming_face_with_smiling_eyes:پی اینم لینکای راه ابریشم عمومیو گیر بیارم ولی گویا قعلا نیس یا من پیدا نمیکنم :))))
-
محمد الیاسی 2 در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
fatemeh asadi 1 گفتم که اگه 1402 کنکور میدید عمومی حذف شده فقط اختصاصی هست ولی 1400 و 1401 حذف نیست
یعنی از سال دیگ دروس عمومی کنکور حذف میشه؟
mahdi rezae نه دیگه سال 1402 حذف است برای 1400 و 1401 هست
-
این پست پاک شده!
-
یه سوال فنی ، مسیر آبیه تو راه ابریشم ک از دریا میره رو واسه عمومیا گذاشتین؟😐😂
من از همون پارسال واسه سوال بود این مسیر نقطه چین آبیه چیه توی نقشه😂
hamed bagheri 0
سلام
این مسیر مربوط به صفر تا صد هاست -
Ali Afsharjam از کجا پیدا کردی لینکشو میشه لطفا لینکشو بدی؟
-
Ali Afsharjam از کجا پیدا کردی لینکشو میشه لطفا لینکشو بدی؟
-
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
ببینم کدوما رو قبل اغلام ما پیدا میکنید :beaming_face_with_smiling_eyes:پی اینم لینکای راه ابریشم عمومیو گیر بیارم ولی گویا قعلا نیس یا من پیدا نمیکنم :))))
Abolfazl Sattari
ما هم پیداش نکردیم -
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم 💪🏾 گفته است:
Amin Rm ای شیطون !!!
Abolfazl Sattari گشتم نبود ، نگرد نیس😂☹️😂
-
من حدس میزنم به معلم عمومیا شتر ندن دیگ ، چون مسیرشون دریاییه / یدونه کوسه بدن با اون مسیرشونو دنبال کنن😐😂