شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
mahan alizadeh اره درسته ولی مثلا من فصل دو رو دانلود کردم بعد دیدم فصل سه رشته ریاضی دانلود شده
Fatoosh mb
مگه ترتیب فصلاتون فرق میکنه؟؟؟
کتاب من ترتیبش اولی چگالی و اندازه گیریه
فصل دوم فشاره
فصل سوم کار و انرژی
فصل چهارم دما و گرما
فصل پنج هم که نداریم ترمودینامیکه
ولی برا ۱۴۰۰یا ترتیب فصلاشون انگار متفاوت بوده
چون آقای طلوعی هم ترتیب فصلاشون جا به جاس فرسنگ اول به فصل ۱و ۳ ما میپردازه
فرسنگ ۲ فصل ۴
فرسنگ ۳ فصل ۵
فرسنگ ۴ فصل ۲ ما رو تموم میکنه و داستان فیزیک دهم تموم میشه -
Fatoosh mb
مگه ترتیب فصلاتون فرق میکنه؟؟؟
کتاب من ترتیبش اولی چگالی و اندازه گیریه
فصل دوم فشاره
فصل سوم کار و انرژی
فصل چهارم دما و گرما
فصل پنج هم که نداریم ترمودینامیکه
ولی برا ۱۴۰۰یا ترتیب فصلاشون انگار متفاوت بوده
چون آقای طلوعی هم ترتیب فصلاشون جا به جاس فرسنگ اول به فصل ۱و ۳ ما میپردازه
فرسنگ ۲ فصل ۴
فرسنگ ۳ فصل ۵
فرسنگ ۴ فصل ۲ ما رو تموم میکنه و داستان فیزیک دهم تموم میشهmahan alizadeh بله ما فصل دوممون کار انرژی و توان هست و سومی ویژگی های فیزیکی مواد و چهارم دما و گرما
-
@m-an
جزوه درسنامه فرسنگ اول فیزیک (دوفصل اول دهم) هنوز آپدیت نشده.ارقام با معنا, خطا, تخمین, حرکت براونی و ...
حذف شدن!saad mollaei 0
رشته تجربی یا ریاضی -
کاروان راه ابریشم داره کم کم خودشو برای سال آینده آماده میکنه
استرس هاتون رو دم در پارک کنید و بیاید با این کاروان تو شاهراه ابریشم فرسنگ به فرسنگ همراه شید🥰تیم مشاورهای که حواسش با همهی این کاروان هست و با حضورش به ما انگیزه میده
قطعا ترکیب استاد حسینی فرد و یاری مخلوطی از انگیزه و آرامش رو به ما میده
و با برنامه مطالعاتی که داریم خیالمونو راحت میکنه این تیم مشاوره
مخصوصا وقتی کنار این برنامه مطالعاتی کلی کلیپ مشاوره ای هم داریم
و اما کاروانسالار های ما....از اول این کاروان که شروع کنیم استاد حسینخانی رو میبینیم که اول از همه ایستاده و داره بهمون ثابت میکنه که اینقدرا هم که میکن ادبیات کنکور سخت نیست
شایدم سخت باشه ها ، ولی برای بچه هایی که با کاروان ما میان به هیچ وجه!🥳یکم جلوتر که بریم استاد علیمرادی رو میبینیم که جیباش پره از نکته تستیه! نکته هایی که عربی رو واسه ما مثل آب خوردن میکنه و با فنری که تو جیب پشتش گذاشته مارو پرت میکنه سمت بالاترین درصدا تو کنکور
حالا بریم جلوتر...
مگه میشه امسال نکته ای از دین و زندگی جا بمونه وقتی استاد رضایی بقا میخواد مارو تو این مسیر همراهی کنی؟
من که بعید میدونم!چرا جلوتر که داریم میریم اینقدر شلوغ و پر هیجانه؟چی شده یعنی؟
اینجا رو ببین!!!!بمب انرژی زبان انگلیسی رو امسال ما تو راه ابریشم داریم !!
امسال کاروانسالار زبان راه ابریشم استاد چیذری هستش
Let’s go for terekondan🥶اینم از این !
خب دبیرای اختصاصی که معرف حضورتون هستن !
بریم یه حال و احوالی از اونا هم بکنیم و ببینیم درچه حالناول بریم سراغ آقا ثابتی
عه! کسی شترِ آقا ثابتی رو ندیده؟
چرا نیست پس؟
آهااااا
آقا ثابتی شتر قدیمیه رو داده رفته و یه شتر جدید گرفته!
میگن این شتر جدیده بار "درسنامه ریاضی تجربی" همراهش داره
واسه بچه های ریاضیم یه تحلیل آزمون جدید آورده 🥺
آپدیتای درجه یک از یه استاد درجه یک !جلوتر که بریم دوتا کاروانسالار میبینیم در کنار هم
بهترین های فیزیک ! استاد کازرانیان و استاد طلوعی
این بار با فیزیک کامل کنکور ! ریاضی و تجربی !
استاد کازرانیان داره شترش رو مجهز میکنه به مباحث مربوط به رشته ریاضی با کلی نکته خفن!
استاد طلوعی هم که فقط منتظره رد شی تا با یه نکته باحال از فیزیک کنکور تورو شگفت زده کنه!جلوتر استاد پویان نظر رو میبینیم که با درسنامهش مندلیف رو مات و مبهوت کرده و هرچی ترس تو درس شیمی بودو از بین برده و امسال با تحلیل یه کنکور آزمایشی دیگه میخواد سوپرایزت کنه 🥰
اما از آقا موقاری چخبر؟
آقا موقاری هم یه گونی گرفته دستش
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
یه گونی تست جدید آورده واسمون
چی از این بهتر
اینم از زیست خفن با یه استاد خفنحالا قبل این که با این کاروان همراه شیم بیا پیش خودم و کوله پشتی ابریشمیتو ازم تحویل بگیر
میدونی چیا واست گذاشتیم توش؟
زیپ اولشو که باز کنی توش یه چاپاره برای دروس اختصاصی که آخر فرسنگ بتونی یه دور جمع بندی کنی اون فرسنگتو
تو زیپ دومم واست یه گام به گام برای دروس عمومی گذاشتیم که تمارین کتاب ها رو باهاش حل کنی
تو جیب بغل این کوله پشتی هم یه برنامه مطالعاتی گذاشتیم که خیالت راحت باشه
تو اون یکی زیپشم آزمون بی نظیر سهآ گذاشتیمعجب مسیری بشه...!
به به !
من که آمادم
یه بوی عطری تو این کاروان پیچیده...
عطر موفیقته اگه اشتباه نکنمبریم که باهم بترکونیممممممم
حالا نوبت شماست !
در هزار راه کنکور تنها یک "شاهراه" کافیست...
شاهراهی به نامِ........؟؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام خسته نباشین. میگم امکانش هست جزوه هر صفحه ش یک طرفه چاپ بشه؟ که فضای کافی برای نوشتن جواب سوالا یا نکات باشه؟؟
-
کاروان راه ابریشم داره کم کم خودشو برای سال آینده آماده میکنه
استرس هاتون رو دم در پارک کنید و بیاید با این کاروان تو شاهراه ابریشم فرسنگ به فرسنگ همراه شید🥰تیم مشاورهای که حواسش با همهی این کاروان هست و با حضورش به ما انگیزه میده
قطعا ترکیب استاد حسینی فرد و یاری مخلوطی از انگیزه و آرامش رو به ما میده
و با برنامه مطالعاتی که داریم خیالمونو راحت میکنه این تیم مشاوره
مخصوصا وقتی کنار این برنامه مطالعاتی کلی کلیپ مشاوره ای هم داریم
و اما کاروانسالار های ما....از اول این کاروان که شروع کنیم استاد حسینخانی رو میبینیم که اول از همه ایستاده و داره بهمون ثابت میکنه که اینقدرا هم که میکن ادبیات کنکور سخت نیست
شایدم سخت باشه ها ، ولی برای بچه هایی که با کاروان ما میان به هیچ وجه!🥳یکم جلوتر که بریم استاد علیمرادی رو میبینیم که جیباش پره از نکته تستیه! نکته هایی که عربی رو واسه ما مثل آب خوردن میکنه و با فنری که تو جیب پشتش گذاشته مارو پرت میکنه سمت بالاترین درصدا تو کنکور
حالا بریم جلوتر...
مگه میشه امسال نکته ای از دین و زندگی جا بمونه وقتی استاد رضایی بقا میخواد مارو تو این مسیر همراهی کنی؟
من که بعید میدونم!چرا جلوتر که داریم میریم اینقدر شلوغ و پر هیجانه؟چی شده یعنی؟
اینجا رو ببین!!!!بمب انرژی زبان انگلیسی رو امسال ما تو راه ابریشم داریم !!
امسال کاروانسالار زبان راه ابریشم استاد چیذری هستش
Let’s go for terekondan🥶اینم از این !
خب دبیرای اختصاصی که معرف حضورتون هستن !
بریم یه حال و احوالی از اونا هم بکنیم و ببینیم درچه حالناول بریم سراغ آقا ثابتی
عه! کسی شترِ آقا ثابتی رو ندیده؟
چرا نیست پس؟
آهااااا
آقا ثابتی شتر قدیمیه رو داده رفته و یه شتر جدید گرفته!
میگن این شتر جدیده بار "درسنامه ریاضی تجربی" همراهش داره
واسه بچه های ریاضیم یه تحلیل آزمون جدید آورده 🥺
آپدیتای درجه یک از یه استاد درجه یک !جلوتر که بریم دوتا کاروانسالار میبینیم در کنار هم
بهترین های فیزیک ! استاد کازرانیان و استاد طلوعی
این بار با فیزیک کامل کنکور ! ریاضی و تجربی !
استاد کازرانیان داره شترش رو مجهز میکنه به مباحث مربوط به رشته ریاضی با کلی نکته خفن!
استاد طلوعی هم که فقط منتظره رد شی تا با یه نکته باحال از فیزیک کنکور تورو شگفت زده کنه!جلوتر استاد پویان نظر رو میبینیم که با درسنامهش مندلیف رو مات و مبهوت کرده و هرچی ترس تو درس شیمی بودو از بین برده و امسال با تحلیل یه کنکور آزمایشی دیگه میخواد سوپرایزت کنه 🥰
اما از آقا موقاری چخبر؟
آقا موقاری هم یه گونی گرفته دستش
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
یه گونی تست جدید آورده واسمون
چی از این بهتر
اینم از زیست خفن با یه استاد خفنحالا قبل این که با این کاروان همراه شیم بیا پیش خودم و کوله پشتی ابریشمیتو ازم تحویل بگیر
میدونی چیا واست گذاشتیم توش؟
زیپ اولشو که باز کنی توش یه چاپاره برای دروس اختصاصی که آخر فرسنگ بتونی یه دور جمع بندی کنی اون فرسنگتو
تو زیپ دومم واست یه گام به گام برای دروس عمومی گذاشتیم که تمارین کتاب ها رو باهاش حل کنی
تو جیب بغل این کوله پشتی هم یه برنامه مطالعاتی گذاشتیم که خیالت راحت باشه
تو اون یکی زیپشم آزمون بی نظیر سهآ گذاشتیمعجب مسیری بشه...!
به به !
من که آمادم
یه بوی عطری تو این کاروان پیچیده...
عطر موفیقته اگه اشتباه نکنمبریم که باهم بترکونیممممممم
حالا نوبت شماست !
در هزار راه کنکور تنها یک "شاهراه" کافیست...
شاهراهی به نامِ........؟؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام بچه ها خوبید
میگم این پیله راه ابریشم ریاضی از 13 شروع میشه علتش چیه؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@M-an -
Arshia Yazdian سلام بچه ها خوبید
@M-anMery Stetar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
@M-anچون استاد ثابتی اول میخوان هندسه تدریس کنن
و پیله 13 ب بعد مفاهیم اولیه هندسه هست -
@M-anMery Stetar سلام. بقیش توی هفته های بعدی هستش... مبحثی تدریس کردن... چون میخوان زودتر هندسه رو شروع کنند پیله های مربوط به اون رو گذاشتند توی برنامه...
-
Arshia Yazdian سلام خسته نباشین. میگم امکانش هست جزوه هر صفحه ش یک طرفه چاپ بشه؟ که فضای کافی برای نوشتن جواب سوالا یا نکات باشه؟؟
Par isa سلام ببخشید من پاسخ میدم
اینقدری نکته نیست که یک رو پرینت کنید
و نوشتن پاسخ تستها رو هم اصلا توصیه نمیکنم(خودم واسه تمام تستها این کار رو انجام دادم) چون هم وقت بسیار زیادی ازتون میگیره و هم جزوه شلوغ میشه
جای این کار فقط پاسخ تستهای بسیار نکته دار رو بنویسید و تستهای غلط و نزده هم فقط نکته خاصی که بلد نبودید رو بنویسید یا یه راهنمایی ریز کنار تست بنویسید
جزوه هم اندازه ای جا داره که کارهایی که گفتم رو بتونید انجام بدید -
Mery Stetar سلام. بقیش توی هفته های بعدی هستش... مبحثی تدریس کردن... چون میخوان زودتر هندسه رو شروع کنند پیله های مربوط به اون رو گذاشتند توی برنامه...
Amirreza Vafaei Moghadam آها شما الان جزوه های پیله رو کپی گرفتید؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam آها شما الان جزوه های پیله رو کپی گرفتید؟
Mery Stetar بله من جزوه های پیله ریاضیات رو از قبل پرینت گرفته بودم برا همین داشتم الان...
-
Mery Stetar بله من جزوه های پیله ریاضیات رو از قبل پرینت گرفته بودم برا همین داشتم الان...
Amirreza Vafaei Moghadam بنظرتون تغییر نمیکنه؟
چون میخوام برم چاپ کنم... -
Par isa سلام ببخشید من پاسخ میدم
اینقدری نکته نیست که یک رو پرینت کنید
و نوشتن پاسخ تستها رو هم اصلا توصیه نمیکنم(خودم واسه تمام تستها این کار رو انجام دادم) چون هم وقت بسیار زیادی ازتون میگیره و هم جزوه شلوغ میشه
جای این کار فقط پاسخ تستهای بسیار نکته دار رو بنویسید و تستهای غلط و نزده هم فقط نکته خاصی که بلد نبودید رو بنویسید یا یه راهنمایی ریز کنار تست بنویسید
جزوه هم اندازه ای جا داره که کارهایی که گفتم رو بتونید انجام بدیدابوالفضل ریسی تازه من میگم اون جای خالی هم زیاده
مثلا تو شیمی یه متن نوشته شده بعد نصف صفحه زیرش خالی مونده آخه تو شیمی همه ی نکته ها نوشته شده و آدم خودش چیزی اضافه نمیکنه
-
ابوالفضل ریسی تازه من میگم اون جای خالی هم زیاده
مثلا تو شیمی یه متن نوشته شده بعد نصف صفحه زیرش خالی مونده آخه تو شیمی همه ی نکته ها نوشته شده و آدم خودش چیزی اضافه نمیکنه
@zahra-hamrang دقیقا
-
Amirreza Vafaei Moghadam بنظرتون تغییر نمیکنه؟
چون میخوام برم چاپ کنم...Mery Stetar سلام، ن جزوه پیله ها تغییری نمیکنه مگر اینکه طرح حاشیه ها و هدر و ظاهرش تغییر کنه وگرنه محتوای جزوه پیله ها حالا دیگه هیچ تغییر نمیکنه قطعا...
-
Mery Stetar سلام، ن جزوه پیله ها تغییری نمیکنه مگر اینکه طرح حاشیه ها و هدر و ظاهرش تغییر کنه وگرنه محتوای جزوه پیله ها حالا دیگه هیچ تغییر نمیکنه قطعا...
Amirreza Vafaei Moghadam بعد سوال دیگه که داشتم این بود که جزوه رنگی بگیریم یا سیاه سفید؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam بعد سوال دیگه که داشتم این بود که جزوه رنگی بگیریم یا سیاه سفید؟
Mery Stetar من ک سیاه سفید گرفتم اینو... چون هم اینکه هزینش کمتره هم اینکه پرینتر داشتیم خونه (حالا اگر چ پرینترع ما خرابه یجورایی و پرینت گرفتن باهاش یه تراژدی خیلی دردناکه...)
بنظرم فعلا تابستون رو از روی pdf مطالعه کن چونکه آلاء تا آخر تابستون میخواد برای اینکه هزینه هامون کمتر بشه جزوه ها رو پرینت رنگی بگیره و امکان تهیشون رو در اختیارمون قرار بده با هزینه خیلی کمتر و اینا... برای همین فعلا اگر هم خواستی چیزی رو پرینت بگیری سیاه سفید بگیر فقط هم سال دهم رو پرینت بگیر و پیله... از روی pdf هم بخونی خوبه من خودم شیمی و فیزیکو تا امروز از روی pdf میخونم... فقط پیله ریاضیات رو قبلا پرینت گرفته بودم برا همین داشتم...
-
Mery Stetar من ک سیاه سفید گرفتم اینو... چون هم اینکه هزینش کمتره هم اینکه پرینتر داشتیم خونه (حالا اگر چ پرینترع ما خرابه یجورایی و پرینت گرفتن باهاش یه تراژدی خیلی دردناکه...)
بنظرم فعلا تابستون رو از روی pdf مطالعه کن چونکه آلاء تا آخر تابستون میخواد برای اینکه هزینه هامون کمتر بشه جزوه ها رو پرینت رنگی بگیره و امکان تهیشون رو در اختیارمون قرار بده با هزینه خیلی کمتر و اینا... برای همین فعلا اگر هم خواستی چیزی رو پرینت بگیری سیاه سفید بگیر فقط هم سال دهم رو پرینت بگیر و پیله... از روی pdf هم بخونی خوبه من خودم شیمی و فیزیکو تا امروز از روی pdf میخونم... فقط پیله ریاضیات رو قبلا پرینت گرفته بودم برا همین داشتم...
Amirreza Vafaei Moghadam و بازم سوال
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
اینکه شما فیزیک کدوم دبیر رو انتخاب کردید علتش چی بوده؟؟ -
اینکه شما فیزیک کدوم دبیر رو انتخاب کردید علتش چی بوده؟؟Mery Stetar سلام وقتتون بخیر ن بابا این چ حرفیه اتفاقا خوشحال میشم سوال درسی هم هر جایی داشتید بپرسید... هر دو تا استاد عالی هستند... من استاد طلوعی رو انتخاب کردم از انتخابمم واقعا خیلیییی راضیم خیلی...
دوستان بهتر میتونن در خصوص انتخاب اساتید راهنماییتون کنن آخه تجربه هاشون بیشتره و فن بیانشون در توصیف اساتید بهتره... من کلن میپیچونم
-
اینکه شما فیزیک کدوم دبیر رو انتخاب کردید علتش چی بوده؟؟Mery Stetar سلام
این پست رو بخونید سوالی بود خوشحال میشیم بپرسید
https://forum.alaatv.com/post/2095979 -
سلام.ریاضی که داخل برنامه تابستانه نوشته همون ریاضی ضبط1400 هست یا اینکه جدید داره ضبط میشه؟
Arshia Yazdian