امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
سلام.لطفا حالا که دارید حذفیات رو از ویدیوها کات می کنید این تایم ستاره دار کردن تست ها رو هم درست کنید
الان همش بهم ریخته
Arshia Yazdian -
arshia Yazdani
سلام خسته نباشید
برنامه تبدیل فیزیک استاد کازرانیان به استاد طلوعی خیلی سنگین میشه و تایم کم میاریم لطفا یه راه حل برای این مشکل پیدا کنید تا ما که از فیزیک آقای طلوعی استفاده میکنیم از برنامه تجربی عقب نیوفتیم
ممنون -
javad nemati در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
arshia Yazdani
سلام خسته نباشید
برنامه تبدیل فیزیک استاد کازرانیان به استاد طلوعی خیلی سنگین میشه و تایم کم میاریم لطفا یه راه حل برای این مشکل پیدا کنید تا ما که از فیزیک آقای طلوعی استفاده میکنیم از برنامه تجربی عقب نیوفتیم
ممنونسلام کامل تگ نشدن
Arshia Yazdian -
Mr.Fantastic
سلام.من تعدادی از ویدیوهایی که تست رو مارک دار کرده بودم با زمانکوب بهم ریخته(مخصوصا فیزیک)
خواهشا جواب بدید این درست میشه یا هرچی مارک دار کردم پرید
sohrab
M.an
Arshia Yazdian -
من امسال راه ابریشم داشتم ۱۱۰۰ شدم کرک و پشم همه ریخته هیچ کس انتظار نداشت مرسییی آلاء
لطفا ی بخشی بزارین رتبه برترای ابریشم رو معرفی کنین -
سلام شما که راه ابریشم دارید برای تهیه جزوه ها چکار کردید درصورتی که خودتون پرینترهم نداشته باشین .من راه ابریشمو گرفتم اما این موضوع جزوات برام تبدیل به یه مشکل شده ممنون میشم
اگر راهکار پیشنهاد کنید -
ریحانه راد من با برنامه هرنکته ای بخوام رو مینویسم داخل پی دی اف
و منتظر هستم تا جزوات رو خود الا بهمون بده -
راه ابریشم اقای موقاری از کی شروع میشه
-
مهدی دلیلی
از ۲۶ام تیر شروع شده -
سلام از دوستان کسی هست پک راه ابریشم رو گرفته باشه من ازش سوال دارم؟؟؟
-
Mehran MM بله من تهیه کردم .
-
Arshia Yazdian اقای یزدیان چند روزیه حضورتون کم رنگ شده ها
دارین بساط یه سوپرایز آماده میکنین؟
حس میکنم شنبه خبری چیزیه -
-
سلام بچه ها ، میخوام راه ابریشمو بخرم ، مشکلی از نظر پخش، برنامه و.. نداره ؟
و اینک برای پک تجربی میشه برا فیزیک، آقای طلوعی رو گرفت به جای آقای کارزانیان ؟ اگه میشه، چطوری؟
-
Hani Sdiqi
سلام نه هیچ مشکلی نداره
بعد از خرید برات پیامک میاد ک کدوم استاد رو میخوای و شماره مربوط به استاد رو به همون سامانه پیامک میکنی -
Sarah Ghanaatiyan مرسی
-
سلام
M.an Arshia Yazdian برنامه شروع دوباره کاروان از اول مهر به چه صورتی است؟ -
اگر طبق برنامه راه ابریشم پیش برم روزی چند ساعت باید فیلمارو ببینم؟ به طور میانگین
-
ببخشید که سوال زیاد میپرسم میدونم جوابام بین همین پیامای قبلی هست ولی خیلی زیادن️ راه ابریشم 1401 همه چیزش تکمیله ،؟ به روز شده،؟ جزوه هاش کی میاد،؟
-
سلام
من تازه با الا آشنا شدم
خواستم بدونم اگ از مهر راه ابریشم رو بخرم
یعنی برنامه تابستانی پیش نرفته باشم
برام مفید هست یا ن؟
مستون به برنامه الا برسم یا ن؟
بخرم یا ن؟