امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
محمد جواد پوراصغر 0 خیر
برنامه مطالعاتی رو همون 25 تیر میدن -
Arshia Yazdian جسارتا برنامتون چجوری هس؟ راجبش ی توضیحی میدید؟چون من از اواخر خرداد شروع کردم ب درس خوندن و میخوام بدونم این 20 روز تا شروع برنامه رو چیا بخونم؟ مثلا اون قسمت هایی ک خیلی بلد نیستم مرور کنم ت تخصصی یا عمومی؟ میشه راهنمایی کنید این 20 روز تا شروع برنامه رو چیکار کنم تا از این تایم حداکثر استفاده رو ببرم؟
-
افشین افشاری من تیک زدم از پشتیبانی پرسم مربوط رشته خودم گفت 100 دردصد این جزوه ای ک داری به دردت میخوره فقط فیزیک دهم یکم تغییر میکنه
فوقش اون چیزایی ک اضافه میشه دفتر چیزی مینویسم -
آقای یزدیان آزمون ها برای کسایی که تک درس میگیرین چجوری میشه؟میتونن آزمون بدن ؟ اگه اره فقط آزمون همون درسایی که گرفتنو میدن یا چی؟
ممنون میشم جواب بدید
-
اولش(دیشب) گفتید همهی همایشات آلا از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد بر اساس روند شما بهتون تخفیف داده میشه
اما امروز داخل همون بخش فروش راه ابریشم اعلام شد که گدار(جمع بندی نیم سال اول دوازدهم) به عنوان هدیه در اختیارمون قرار خواهد گرفت
پس یعنی ما برای گدار امسال دروس عمومی رو هم خواهیم داشت؟؟؟؟ -
mahan alizadeh از الان فکر گداری خیلی تند پیش میری
-
محمد الیاسی 2
داریم به هزینه های پیش رو فکر میکنیم ببینیم اصلا میتونیم برسیم بهش یا نه
وگرنه مباحثش و درساش اولویت دومه توی پیگیریه -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
عاااااالییی -
Amir Mirmohammadi پس اینطور..ممنون
-
اینجوری فعلا معلومه برنامه تابستونه شامل درس های دهم هست. این برنامه فقط درس های تخصصیِ یا انشاالله عمومی هم در کنارش هست؟؟
-
سلام. میخواستم بدونم من با راه ابریشم میتونم پایه دهم و یازدهم رو توی تابستان بخونم؟ چون شما اطلاعات درس ها برنامه ای که نوشتید از ماه مهر شروع میشه خواستم بدونم تکلیف ما چیه؟ مگه اصلا قرار نیست ۲۵ تیر ماه شرو بشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید
-
@sepehr-ghorbani-mehr دروس تخصصی که کامل فیلم هاش هس و اون جاهایی هم که قراره آپدیت بشه تو تابستون میشه
ولی دروس عمومی از مهر شروع میشه انتشار فیلم هاش
تو تابستون برنامه مطالعاتی که از 25تیر شروع میشه برای جمع بندی دروس تخصصی دهم هستش -
بچه ها این ویدیو ها ابریشم 15 تیر قراره ضبط شه؟
-
محمد مودب من دارم این بیست روز خودم میخونم ولی کاشکی آلا زودتر شروع میکرد که تیر ماه از دست ندیم...و اینکه واقعا فقط تخصصی دهم! انشاالله برنامه زودتر بیاد ببینیم چه جوریه واقعا مگه میشه فقط دهم بخش تخصصی خدا کنه برنامه وقت خالی داشته باشه حداقل تو تابستون عمومی و تخصصی دهم بخونیم!
-
@sepehr-ghorbani-mehr نه اون برنامه انتشار پارسالش بوده
و امسالم شاید باز از مهر همونجوری پیش بریم
ولی قسمتایی که مال دهم هست رو از 25 ام شروع میکنیم یه بار میخونیم
و برای مهر هم باز تصمیم تیم مشاوره هرچی باشه یا دوباره دهم رو هم میخونیم یا وقتش رو میدن به یازدهم مثلا