امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
دوستان این 20 روز فرصت خیلی عالیه که رو پیله های راه ابریشم تسلط کافی رو بع دست بیارید
-
سلام
من یکم نگرانم برای خرید راه ابریشم میشه کسایی که خریدن و یکسال استفاده کردن بگن که تقریبا چقدر در روز لازم به دیدن فیلم هست چون تعداد فیلم ها زیادع میگم...
نمیشه در حد یکی دو هفته از برنامه مطالعاتی راه ابریشم بیاد بفهمیم روزی چقدر نیاز به خوندن هستش...
وقت میشه درکنارش یک منبع تست دیگه داشته باشم؟ -
یعنی قراره تو تابستون پایه کار شه فقط؟
-
Sara Musavi 0
اره واقعا کاش کسایی که پارسال خریدن از تجربیاتشون بگن
و کاش الا برنامه مطالعاتیشو تو این روزا میذاشن تا ما میدونستیم قراره چکار کنیم -
راستش یه سوال برام پیش اومده که اگه راه ابریشم با قلمچی تطابق داره پس چرا هر فرسنگ سه هفته ایه
یعنی با بودجه بندی قلمچی همخونی داره؟
یه چیز دیگه اینکه به نظرتون با یازدهم شروع نمیکنن چون دهم با دوازدهم تو مهره در بودجه ازمونا -
Sara Musavi 0
sana m 0
%(#ff0055)[تجربیات راه ابریشمی ها] رو میتونید در تاپیک زیر دنبال کنید:
https://forum.alaatv.com/post/2004027 -
Abolfazl Sattari
بحث اینه که حتی نمیدونیم قراره پیله ها هم تغییری داشته باشه یا نه
اگه نداشته باشه من همین فردا ریاضیشو شروع میکنم البته بعد صفر تا صدای یازدهم
چون اوضاع ریاضیم خیلی خیته مجبور شدم به صفر تا صدای آقای صدری که همچیو از صفره صفر میگه رو بیارم تا اقای ثابتی
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشم -
Abolfazl Sattarireplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
mahan alizadeh در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari
بحث اینه که حتی نمیدونیم قراره پیله ها هم تغییری داشته باشه یا نه
اگه نداشته باشه من همین فردا ریاضیشو شروع میکنم البته بعد صفر تا صدای یازدهم
چون اوضاع ریاضیم خیلی خیته مجبور شدم به صفر تا صدای آقای صدری که همچیو از صفره صفر میگه رو بیارم تا اقای ثابتی
چون نصف بیشتر چیزایی که آقای ثابتی میگه رو بخاطر تعلیمات پایینم توی ریاضی متوجه نمیشمپیله چه تغییری میتونه داشته باشه ://///
استوکیومتری قراره عوض شه؟
ریاضیات مقدماتی قراره عوض شه؟ (پیله ریاضیات خودش برا خودش فرسنگیه الان شروع کنی تا اون موقع به زور تموم میکنی)
بردار ها و روابط مقایسه ای قراره عوض شه یا چی؟ -
Abolfazl Sattari کسی میدونه پیلهها جزو برنامه مطالعاتی هست یا از فرسنگ 1 شروع میکنن؟
اگه نیست باید خودمون تا ۲۵ ام بخونیم. -
Mohammad Lotfi 0 سلام . بهتره که پیله ها رو از قبل بخونید تا از برنامه جلو بیفتید و برای شروع برنامه اصل مطالب که مربوط به فرسنگ ها هست رو بخونید
-
r sh امسال ک با هر دو همراه بود
ولی بیشتر با گزینه دو پا ب پا هست -
Hanieh Kazemloo در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
r sh امسال ک با هر دو همراه بود
ولی بیشتر با گزینه دو پا ب پا هستبیشتر نه کلا با گزینه دو همراه بود
فقط بعضی از آزمون قلمچی هارو هم کنارش میزدن -
-
Arshia Yazdian
آقای یزدیان فیلم های آپدیت شده زیست و ریاضی کی آپلود میشه
کاش حداقل اونایی که ضبط شده رو آپلود میکردین که کم کم شروع کنیم
چون خیلی ها پیله ها رو تموم کردن -
سلام
من پکیج ها تجربی رو خریدم
میشه اینجا منو تو گروه ببرین
#796163 امیرحسین محمدیان حکمی -
Arshia Yazdian
آقا عرشیا ما پیله هارو کپی بگیریم یا اونا هم میخواد تغییر کنه؟ -
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید، لطفا یکم زودتر تکلیف جزوه ها رو برامون روشن کنید، آپدیت جزوه ها رو قرار میدین خودمون پرینت کنیم یا خودتون جزوه فیزیکی میفرستید یا...؟ ، لطفا حداقل آپدیت جزوه رو زودتر بدین شاید کسی زودتر از برنامه آلا بخواد شروع کنه.
-
M.N. P
دقیقاااااا
منم همینو میگم،حداقل جزوات رو آپدیت کنید ک بتونیم پرینت بگیریم و شروع کنیم(مثلا من میخوام از قبل ۲۵ ام تیر شروع کنم))
ممنون میشم جواب بدید آقای یزدیان -
-
الان این تخفیف ۴۰ درصدی محصولات تا کی ادامه داره؟؟ فقط ۱۰ تا ۱۵ روز؟؟؟ نمیشه یکم بلند مدت تر باشه مث آرش؟؟؟؟
M.an
آقای یزدیان هم که طبق معمول تگ نمیشه