شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Mobin Saadat هدف ابریشم کنکور های آزمایشی نیست که !
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنهArshia Yazdian سلام اقای یزدیان خوبین
اقا ی تشکر ویژه بابت پیله های محاسبات شیمی از اقای پویان نظر و اقای ثابتی بکنیدراه های محاسبات سریعشون خیلی بهم کمک کردن و کاربردی بودن برخلاف خیلی جاهای دیگ ک سر جلسه کاربردی نداره راه ها
واقعا ممنونشون هستیممن ی تست اخرش از شیمی وقت زیاد اوردم حل کردم مسئله بود 7 8 مین شد بعد میگفتم وای چ زیاد وقتمو گذاشتم روش بعد پرسیدم خیلیا حل نکرده بودن یا کسایی ک حل کرده بودن 15 مین حدودا وقتشون رو گرفته بود
-
سلام . بچه های کنکوری1400کسی نیست بگه کنکور تجربی چطور بود؟؟؟
راه ابریشم چقد بهشون کمک کرده؟؟؟ -
راه ابریشم چقد بهشون کمک کرده؟؟؟amir azar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
راه ابریشم چقد بهشون کمک کرده؟؟؟@dr-aryan در کنکور 1400و راه ابریشم(لطفا همکاری کنید) گفته است:
فک کنم ی تاپیک همین مدلی دیگم هستا مشابه این تاپیک
بچه ها تازه امروز کنکور دادن یکم خسته ان یکم بگذره میان نظراتشونو میگن -
راه ابریشمیا چطورن؟؟؟؟
میبینم که اکثر سوالای کنکور رو تیپش رو تو راه ابریشم بررسی کردیم
حالا با این حساب، به راه ابریشم مگه میشه شک داشت اصن؟
راسی...
هنوز راه ابریشمی نشدی؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian خداروشکر..انشاالله۱۴۰۱ همینطور باشه
-
amirmohammad shakeri
آپدیت های کوچیکو داریم انجام میدم
تغییر بزرگی باشه خبر میدیم بهتون
نگران نباشArshia Yazdian
آقا عرشیا سلام
من جزوات تخصصی رو تا آخر دهم پرینت گرفتم،خیلی تغیرات آنچنانی داریم؟؟؟یا تغییرات در حدی هست اشتباه کرده باشم برای گرفتن پرینت؟ -
Nazanin Rahdar من کاروانو نگه میدارم تا تو برسی
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دستور حرکتو صادر کنین منم رسیدم -
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنهArshia Yazdian
خب همین دیگه 4000تست ریاضیات بویی و هیچ شباهتی به کنکور 1400نداشت -
سلام من ی سوال داشتم
اگه قرار باشه همه فیلم های حل تست رو نبینیم
تست ها پاسخ کلیدی دارن؟که از اونجا چک کنیم -
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دستور حرکتو صادر کنین منم رسیدمNazanin Rahdar خریدی بلاخره
مبارک
-
سلام من ی سوال داشتم
اگه قرار باشه همه فیلم های حل تست رو نبینیم
تست ها پاسخ کلیدی دارن؟که از اونجا چک کنیمNazanin Nobakht
سلام
بله پاسخ کلیدی برای تست های هرفرسنگ گذاشته شده -
Nazanin Rahdar خریدی بلاخره
مبارک
Nazanin Nobakht
ممنووون -
r sh عجله نکنننننننن
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دوستان دیگه هم مطرح کردن. اگه ممکنه تعداد جزوه های هر فرسنگ رو یکی کنید. یعنی توی هر فرسنگ ۱۰ تا حزوه نباشه که هم موقع کار توی سایت هم موقع پرینت گرفتن و اینا راحت تر باشه. ممنون -
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دستور حرکتو صادر کنین منم رسیدمNazanin Rahdar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دستور حرکتو صادر کنین منم رسیدمخوب شد دختر رسیدی شترا ت گرما هلاک شدن
-
سلام. میشه بهم توضیح بدین برنامه راه ابریشم از چه روزی شروع میشه و من از الان میتونم پیله هارو ببینم یا باید برای شروع برنامه صبر کنم؟ و اینکه از چه روزی اپدیت های جدید میان
-
سلام. میشه بهم توضیح بدین برنامه راه ابریشم از چه روزی شروع میشه و من از الان میتونم پیله هارو ببینم یا باید برای شروع برنامه صبر کنم؟ و اینکه از چه روزی اپدیت های جدید میان
Fatoosh mb
سلام
برنامه راه ابریشم به صورت رسمی از ۲۵ تیر شروع میشه
از الان میتونید پیله ها رو ببینید
آپدیت های جدید تا به الان مقداریش اومده ، بقیش هم به تدریج میاد -
Fatoosh mb در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
سلام شبتون بخیر
برنامه راه ابریشم از 25 تیرماه شروع میشه و هدف جمعبندی تخصصیای دهم هست و سپس از مهر مطابق برنامه عمومی ها و تخصصی هارو پیش میریم
اگر تا قبل از 25 ام یک دور پیله هارو ببینید خیلی خوب میشه و میشه گفت آماده تر میشید و اگر یسری مباحث ک خودتون حس میکنید توش ضعف دارید مطالعه کنید هم بد نیست
و برای آپدیت ها احتمالا همون 25 ام اینا -
Amirhossein Asadi اینقدر زود نه
ولی پیله ها قبل شروع مهر منتشر میشهArshia Yazdian حدودش معلوم نیست
که حدودی بگین ؟ -
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دوستان دیگه هم مطرح کردن. اگه ممکنه تعداد جزوه های هر فرسنگ رو یکی کنید. یعنی توی هر فرسنگ ۱۰ تا حزوه نباشه که هم موقع کار توی سایت هم موقع پرینت گرفتن و اینا راحت تر باشه. ممنونNazanin Rahdar
حالا اگه اینکارو نکردن
شما میتونی از برنامه های یکی کردن پی دی اف استفاده کنین
مثلا اگه ویندوز ۱۰ داشته باشین از فروشگاه مایکروسافت /microsoft store برنامه mergepdf رو دانلود کنید و برای یکی کردن یا حتی جدا کردن پی دی اف ها استفاده کنید
امیدوارم به خاطر انگلیسی نوشتن پیامم اسپم و حذف نشه -
Nazanin Rahdar
حالا اگه اینکارو نکردن
شما میتونی از برنامه های یکی کردن پی دی اف استفاده کنین
مثلا اگه ویندوز ۱۰ داشته باشین از فروشگاه مایکروسافت /microsoft store برنامه mergepdf رو دانلود کنید و برای یکی کردن یا حتی جدا کردن پی دی اف ها استفاده کنید
امیدوارم به خاطر انگلیسی نوشتن پیامم اسپم و حذف نشهmahan alizadeh
ممنونم -
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنهArshia Yazdian سلام یه کنکوری خسته تو تحلیل پیش و پس و تحویل فیلم ها هم مثل کنکور دیشب فعال باشین اما واقعا سختی زیاد داره تحلیل بعد 4 روز دیگه به درد بچه ها نمی خوره