شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Arshia Yazdian
خیلی ممنون
منتظریم -
Amirhossein Asadireplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian آقا نمیشه لطفا خواهشا پیله های عمومی هارو منتشر کنین زودتر از مهر
چون اگ قرار باشه پیله ها از مهر بیاد
فیلم های فرسنگ ۱ هم از ۳ مهر بیاد بچه ها برا اینکه عقب نیفتن دیگه نمیشینن پیله ببینن و عملا حیف میشهاین بهتره که پیله ها تو تابستون منتشر بشه که جدا از اختصاصی ها ما با یه آمادگی نسبی وارد فرسنگ بشیم
امکانش هست این حرکت؟
-
Arshia Yazdianreplied to amirmohammad shakeri on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
سوال خوبی بود
عرشیا هستم
منظورت آپدیت جزوه هاست؟ -
Arshia Yazdianreplied to Amirhossein Asadi on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Asadi اینقدر زود نه
ولی پیله ها قبل شروع مهر منتشر میشه -
amirmohammad shakerireplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian بله همون جزوه
گفته بودین که اطلاع رسانی میشه که چیا قراره اپدیت شن
-
Arshia Yazdianreplied to amirmohammad shakeri on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
آپدیت های کوچیکو داریم انجام میدم
تغییر بزرگی باشه خبر میدیم بهتون
نگران نباش -
Sarah Ghanaatiyanreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
جسارتا برنامه درسی روزانمون چند ساعته؟ و اینکه من عصرهای شنبه و چهارشنبه کلاس زبان دارم و خب یکی دو ساعت هم باید قبلش بخونم، مشکلی نیست برای من ک با برنامه پیش برم؟؟
(یجورایی بعنوان تمرین زبان و تقویت هم خوبه برام این کلاس زبانم و چند ترم بیشتر نمونده تا دیپلم بگیرم بخاطر همین نمیشه کنار گذاشت و البته علاقه هم بی تاثیر نیست) -
Arshia Yazdian پس هنوز جزوه ها رو پرينت نگيريم؟
-
ما ابریشم گرفتیم که بتونیم تو ازمونای کانون پیشرفت کنیم و با کانون بتونیم شبیه سازیه کنکور انجام بدیم
سوالات ریاضی کنکور یه دونش تو این همه ازمون کانون نبوده از بدو تولدش تا الان
بعد نتیجه کلی ابریشم چی میشه
-
سلام
لطفا تحلیل تست های ریاضی رشته ریاضی رو هم قرار بدید ممنون میشم . -
Arshia Yazdian خیلی عالیه پس منتطر این طرح ها باشیم؟
-
Arshia Yazdianreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan یکم زودتر منتشر میکنیم برنامه رو که با برنامه خودتون بتونید هماهنگش کنید
-
r sh عجله نکنننننننن
-
Mobin Saadat هدف ابریشم کنکور های آزمایشی نیست که !
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنه -
Dr.Aryanreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
Arshia Yazdian سلام اقای یزدیان خوبین
اقا ی تشکر ویژه بابت پیله های محاسبات شیمی از اقای پویان نظر و اقای ثابتی بکنیدراه های محاسبات سریعشون خیلی بهم کمک کردن و کاربردی بودن برخلاف خیلی جاهای دیگ ک سر جلسه کاربردی نداره راه ها
واقعا ممنونشون هستیممن ی تست اخرش از شیمی وقت زیاد اوردم حل کردم مسئله بود 7 8 مین شد بعد میگفتم وای چ زیاد وقتمو گذاشتم روش بعد پرسیدم خیلیا حل نکرده بودن یا کسایی ک حل کرده بودن 15 مین حدودا وقتشون رو گرفته بود
-
سلام . بچه های کنکوری1400کسی نیست بگه کنکور تجربی چطور بود؟؟؟
راه ابریشم چقد بهشون کمک کرده؟؟؟ -
amir azar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
سلام . بچه های کنکوری1400کسی نیست بگه کنکور تجربی چطور بود؟؟؟
راه ابریشم چقد بهشون کمک کرده؟؟؟Dr.Aryan در کنکور 1400و راه ابریشم(لطفا همکاری کنید) گفته است:
فک کنم ی تاپیک همین مدلی دیگم هستا مشابه این تاپیک
بچه ها تازه امروز کنکور دادن یکم خسته ان یکم بگذره میان نظراتشونو میگن -
mahan m 0 دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian خداروشکر..انشاالله۱۴۰۱ همینطور باشه
-
Ehsan Jafarpour دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
آقا عرشیا سلام
من جزوات تخصصی رو تا آخر دهم پرینت گرفتم،خیلی تغیرات آنچنانی داریم؟؟؟یا تغییرات در حدی هست اشتباه کرده باشم برای گرفتن پرینت؟ -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
آقای یزدیان دستور حرکتو صادر کنین منم رسیدم
693/1128