شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
Arshia Yazdian اخه من میخواستم هر روز یه تایم دو ساعته رو به عمومی ها بدم امکانش نیست در همه روز ها این تایم رو داشته باشم؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@first در روز هم یه ساعت جبرانی داری
میتونی اینکارو کنی
ولی خب بنظر من از مهر عمومیا رو شروع کنی طبق برنامه خوبه
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتو -
@first در روز هم یه ساعت جبرانی داری
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتونوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian اها پس اینطوری خیلی خوبه
خیلی ممنون از راهنماییتون خودمم این دو ساعتو گذاشته بودم برای تست عمومی ها -
کاروان راه ابریشم داره کم کم خودشو برای سال آینده آماده میکنه
استرس هاتون رو دم در پارک کنید و بیاید با این کاروان تو شاهراه ابریشم فرسنگ به فرسنگ همراه شید🥰تیم مشاورهای که حواسش با همهی این کاروان هست و با حضورش به ما انگیزه میده
قطعا ترکیب استاد حسینی فرد و یاری مخلوطی از انگیزه و آرامش رو به ما میده
و با برنامه مطالعاتی که داریم خیالمونو راحت میکنه این تیم مشاوره
مخصوصا وقتی کنار این برنامه مطالعاتی کلی کلیپ مشاوره ای هم داریم
و اما کاروانسالار های ما....از اول این کاروان که شروع کنیم استاد حسینخانی رو میبینیم که اول از همه ایستاده و داره بهمون ثابت میکنه که اینقدرا هم که میکن ادبیات کنکور سخت نیست
شایدم سخت باشه ها ، ولی برای بچه هایی که با کاروان ما میان به هیچ وجه!🥳یکم جلوتر که بریم استاد علیمرادی رو میبینیم که جیباش پره از نکته تستیه! نکته هایی که عربی رو واسه ما مثل آب خوردن میکنه و با فنری که تو جیب پشتش گذاشته مارو پرت میکنه سمت بالاترین درصدا تو کنکور
حالا بریم جلوتر...
مگه میشه امسال نکته ای از دین و زندگی جا بمونه وقتی استاد رضایی بقا میخواد مارو تو این مسیر همراهی کنی؟
من که بعید میدونم!چرا جلوتر که داریم میریم اینقدر شلوغ و پر هیجانه؟چی شده یعنی؟
اینجا رو ببین!!!!بمب انرژی زبان انگلیسی رو امسال ما تو راه ابریشم داریم !!
امسال کاروانسالار زبان راه ابریشم استاد چیذری هستش
Let’s go for terekondan🥶اینم از این !
خب دبیرای اختصاصی که معرف حضورتون هستن !
بریم یه حال و احوالی از اونا هم بکنیم و ببینیم درچه حالناول بریم سراغ آقا ثابتی
عه! کسی شترِ آقا ثابتی رو ندیده؟
چرا نیست پس؟
آهااااا
آقا ثابتی شتر قدیمیه رو داده رفته و یه شتر جدید گرفته!
میگن این شتر جدیده بار "درسنامه ریاضی تجربی" همراهش داره
واسه بچه های ریاضیم یه تحلیل آزمون جدید آورده 🥺
آپدیتای درجه یک از یه استاد درجه یک !جلوتر که بریم دوتا کاروانسالار میبینیم در کنار هم
بهترین های فیزیک ! استاد کازرانیان و استاد طلوعی
این بار با فیزیک کامل کنکور ! ریاضی و تجربی !
استاد کازرانیان داره شترش رو مجهز میکنه به مباحث مربوط به رشته ریاضی با کلی نکته خفن!
استاد طلوعی هم که فقط منتظره رد شی تا با یه نکته باحال از فیزیک کنکور تورو شگفت زده کنه!جلوتر استاد پویان نظر رو میبینیم که با درسنامهش مندلیف رو مات و مبهوت کرده و هرچی ترس تو درس شیمی بودو از بین برده و امسال با تحلیل یه کنکور آزمایشی دیگه میخواد سوپرایزت کنه 🥰
اما از آقا موقاری چخبر؟
آقا موقاری هم یه گونی گرفته دستش
توش چی میتونه باشه؟
بعععلههههه!!
یه گونی تست جدید آورده واسمون
چی از این بهتر
اینم از زیست خفن با یه استاد خفنحالا قبل این که با این کاروان همراه شیم بیا پیش خودم و کوله پشتی ابریشمیتو ازم تحویل بگیر
میدونی چیا واست گذاشتیم توش؟
زیپ اولشو که باز کنی توش یه چاپاره برای دروس اختصاصی که آخر فرسنگ بتونی یه دور جمع بندی کنی اون فرسنگتو
تو زیپ دومم واست یه گام به گام برای دروس عمومی گذاشتیم که تمارین کتاب ها رو باهاش حل کنی
تو جیب بغل این کوله پشتی هم یه برنامه مطالعاتی گذاشتیم که خیالت راحت باشه
تو اون یکی زیپشم آزمون بی نظیر سهآ گذاشتیمعجب مسیری بشه...!
به به !
من که آمادم
یه بوی عطری تو این کاروان پیچیده...
عطر موفیقته اگه اشتباه نکنمبریم که باهم بترکونیممممممم
حالا نوبت شماست !
در هزار راه کنکور تنها یک "شاهراه" کافیست...
شاهراهی به نامِ........؟؟؟؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian میشه قسطی خریدش؟
-
Arshia Yazdian میشه قسطی خریدش؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاطمه موسوی 0 اعلام میکنیم
داریم هنوز روی طرح هایی مثل پرچم و قسطی برای راحتی خرید بچه ها کار میکنیم -
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتونوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شدهArshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتوسلام اقا ارشیا
یه پیش سوال : شما عرشیا هستین یا ارشیا؟
- پی دی اف اپدیت ها معلوم نیست کی میاد؟
-
فاطمه موسوی 0 اعلام میکنیم
داریم هنوز روی طرح هایی مثل پرچم و قسطی برای راحتی خرید بچه ها کار میکنیمنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian
خیلی ممنون
منتظریم -
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتونوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian آقا نمیشه لطفا خواهشا پیله های عمومی هارو منتشر کنین زودتر از مهر
چون اگ قرار باشه پیله ها از مهر بیاد
فیلم های فرسنگ ۱ هم از ۳ مهر بیاد بچه ها برا اینکه عقب نیفتن دیگه نمیشینن پیله ببینن و عملا حیف میشهاین بهتره که پیله ها تو تابستون منتشر بشه که جدا از اختصاصی ها ما با یه آمادگی نسبی وارد فرسنگ بشیم
امکانش هست این حرکت؟
-
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتوسلام اقا ارشیا
یه پیش سوال : شما عرشیا هستین یا ارشیا؟
- پی دی اف اپدیت ها معلوم نیست کی میاد؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri
سوال خوبی بود
عرشیا هستم
منظورت آپدیت جزوه هاست؟ -
Arshia Yazdian آقا نمیشه لطفا خواهشا پیله های عمومی هارو منتشر کنین زودتر از مهر
چون اگ قرار باشه پیله ها از مهر بیاد
فیلم های فرسنگ ۱ هم از ۳ مهر بیاد بچه ها برا اینکه عقب نیفتن دیگه نمیشینن پیله ببینن و عملا حیف میشهاین بهتره که پیله ها تو تابستون منتشر بشه که جدا از اختصاصی ها ما با یه آمادگی نسبی وارد فرسنگ بشیم
امکانش هست این حرکت؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirhossein Asadi اینقدر زود نه
ولی پیله ها قبل شروع مهر منتشر میشه -
amirmohammad shakeri
سوال خوبی بود
عرشیا هستم
منظورت آپدیت جزوه هاست؟نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian بله همون جزوه
گفته بودین که اطلاع رسانی میشه که چیا قراره اپدیت شن
-
Arshia Yazdian بله همون جزوه
گفته بودین که اطلاع رسانی میشه که چیا قراره اپدیت شن
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri
آپدیت های کوچیکو داریم انجام میدم
تغییر بزرگی باشه خبر میدیم بهتون
نگران نباش -
میتونی اینکارو کنی
تابستون فقط یکم تستای ترجمه عربی و ادبیات بزنی گرم کنی خودتونوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian
جسارتا برنامه درسی روزانمون چند ساعته؟ و اینکه من عصرهای شنبه و چهارشنبه کلاس زبان دارم و خب یکی دو ساعت هم باید قبلش بخونم، مشکلی نیست برای من ک با برنامه پیش برم؟؟
(یجورایی بعنوان تمرین زبان و تقویت هم خوبه برام این کلاس زبانم و چند ترم بیشتر نمونده تا دیپلم بگیرم بخاطر همین نمیشه کنار گذاشت و البته علاقه هم بی تاثیر نیست) -
amirmohammad shakeri
آپدیت های کوچیکو داریم انجام میدم
تغییر بزرگی باشه خبر میدیم بهتون
نگران نباشArshia Yazdian پس هنوز جزوه ها رو پرينت نگيريم؟
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما ابریشم گرفتیم که بتونیم تو ازمونای کانون پیشرفت کنیم و با کانون بتونیم شبیه سازیه کنکور انجام بدیم
سوالات ریاضی کنکور یه دونش تو این همه ازمون کانون نبوده از بدو تولدش تا الان
بعد نتیجه کلی ابریشم چی میشه
-
سلام
لطفا تحلیل تست های ریاضی رشته ریاضی رو هم قرار بدید ممنون میشم . -
فاطمه موسوی 0 اعلام میکنیم
داریم هنوز روی طرح هایی مثل پرچم و قسطی برای راحتی خرید بچه ها کار میکنیمArshia Yazdian خیلی عالیه پس منتطر این طرح ها باشیم؟
-
Arshia Yazdian
جسارتا برنامه درسی روزانمون چند ساعته؟ و اینکه من عصرهای شنبه و چهارشنبه کلاس زبان دارم و خب یکی دو ساعت هم باید قبلش بخونم، مشکلی نیست برای من ک با برنامه پیش برم؟؟
(یجورایی بعنوان تمرین زبان و تقویت هم خوبه برام این کلاس زبانم و چند ترم بیشتر نمونده تا دیپلم بگیرم بخاطر همین نمیشه کنار گذاشت و البته علاقه هم بی تاثیر نیست)نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan یکم زودتر منتشر میکنیم برنامه رو که با برنامه خودتون بتونید هماهنگش کنید
-
Arshia Yazdian پس هنوز جزوه ها رو پرينت نگيريم؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهr sh عجله نکنننننننن
-
ما ابریشم گرفتیم که بتونیم تو ازمونای کانون پیشرفت کنیم و با کانون بتونیم شبیه سازیه کنکور انجام بدیم
سوالات ریاضی کنکور یه دونش تو این همه ازمون کانون نبوده از بدو تولدش تا الان
بعد نتیجه کلی ابریشم چی میشه
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMobin Saadat هدف ابریشم کنکور های آزمایشی نیست که !
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنه -
Mobin Saadat هدف ابریشم کنکور های آزمایشی نیست که !
هدف ابریشم کنکور سراسریه
در کنار اون شما رو برای کنکور های آزمایشی هم آماده میکنهنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهArshia Yazdian سلام اقای یزدیان خوبین
اقا ی تشکر ویژه بابت پیله های محاسبات شیمی از اقای پویان نظر و اقای ثابتی بکنیدراه های محاسبات سریعشون خیلی بهم کمک کردن و کاربردی بودن برخلاف خیلی جاهای دیگ ک سر جلسه کاربردی نداره راه ها
واقعا ممنونشون هستیممن ی تست اخرش از شیمی وقت زیاد اوردم حل کردم مسئله بود 7 8 مین شد بعد میگفتم وای چ زیاد وقتمو گذاشتم روش بعد پرسیدم خیلیا حل نکرده بودن یا کسایی ک حل کرده بودن 15 مین حدودا وقتشون رو گرفته بود