امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
Arshia Yazdian ببخشید مزاحم میشم..برنامه راه ابریشم با همایش دیگه مثل گدار و تفتان و آرش در ارتباطِ؟،مثلا بعد فرسنگ ۵ زمان استفاده گدارِ یا مثلا تا عید برنامه ابریشم پیش میریم بعد متوقف میشه با برنامه تفتان پیش میریم یا بهم تداخل داره؟
-
Arshia Yazdian آقا عرشیا ما کل امیدمون به طرح پرچم و مسابقه های اینستاگرام هست اگر امکانش هست یه کاری کنید مام عقب نمونیم از بقیه بچه ها اینجوری که شما میگید بعید میدونم به تابستون برسه ما دیر به برنامه برسیم از شعار اصلی تون که اجرای عدالت آموزشی هست خارج میشه چون اونایی که از لحاظ مالی سطح بهتری برخوردار هستند شرایط بهتری ام خواهند داشت
@دانش-آموزان-آلاء -
Arshia Yazdian اقای یزدیان لطفا اگه میشع با اقای ثابتی راجب ریاضی رشته ریاضی و نحوه مطالعه و چیزای دیگه برای ۱۴۰۱ ی مصاحبه یا زین بی قرار داشتع باشید
-
Parsa Amini
بله حرفتون درسته
امیدوارم الا بین ما وبقیه تفاوت قائل نشع -
Parsa Amini آره واقعاً
من وقتی دیدم آقای یزدیان نوشتن ( بعید میدونم به تابستون برسه ) تقریباً با خودم گفتم که دیگه راه ابریشمو بی خیال بشم
ولی هنوز یه امیدی دارم که تا قبل از ۲۵ تیر این طرح ها بیاد
لطفاً -
Arshia Yazdian آقا خداوکیلی ما الان فوق العاده سر در گمیم دوستان میگن فعلا از برنامه های صفر تا صد رایگان استفاده کنین ؛ ماهم داریم همین کارو میکنیم ولی هر ثانیه گوشیو چک میکنیم ببینیم که خبری از طرح پرچم نشد ولی آخرش امید مون کاملا نا امید شد و کاملا گیج شدیم که باید برای تابستان و در ادامه سال دوازدهم چیکار کنیم
امیدوارم واقعا بیخیال نباشید و بهمون یه جواب دقیق و مشخص بدید ممنون sohrab -
طرح پرچم پس کو؟؟؟
توروخدا زود تر بزارید تا از برنامه عقب نیفتیم
پرچمممم؟ -
Parsa Amini
دقیقاً
کاملاً موافقم -
Arshia Yazdian در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
فاطمه موسوی 0 اعلام میکنیم
داریم هنوز روی طرح هایی مثل پرچم و قسطی برای راحتی خرید بچه ها کار میکنیمآقای یزدیان خرید قسطی تا قبل از بیستو پنجم و شروع برنامه ممکن میشه یا نه؟؟؟؟
لطفا جواب بدید -
Reyhan Hmi منابع مالی پرچم و قسطی تامین نشده،
قطعا در تابستان پرچم در توان آلاء نیست.برای بعد از آن تنها قولی که می دهیم تلاش است و نمی توانیم تضمین کنیم.
-
Arshia Yazdian
از شما متشکر که یه جواب قطعی و نهایی شده بهمون دادید و تکلیفمون مشخص شد
فقط یک سوال داشتم
آیا طرح حکمت هم در تابستان نیست؟ -
Arshia Yazdian
یعنی چی
الان من به امید این 2هفته صبر کردم الان میگید نمیتوانیم
خب از اول قول نمیدادین -
این چه وضعشه
حداقل هیچی نمیگفتین از اول اول اول -
این پست پاک شده!
-
Arshia Yazdian
این همه مدت داشتین روش کار میکردین که الان بگین نع
لاقل از اول قول نمیدادین قرار بود جزئیاتش این هفته بیاد
چیشد یهویی
شما هدفتون که عدالت اموزشیه حالا ........ -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
آقای یزدانی ما طرح پرچم نمی خوایم لااقل این قول رو بدید که در زمان آغاز سال تحصیلی همین قیمتا با همین تخفیفات بمونه که ما بتونیم دروس عمومی تهیه کنیم. -
Arshia Yazdian اشک تو چشام جمع شد سر صبحی خداوکیلی الان دیگ باید با قرض راه ابریشمی بشم
-
Arshia Yazdian من هنوزم یه کور سو امید به مسابقات اینستاگرام دارم اگر امکان داره زودتر برندگان اعلام کنید تا اگر برنده شده بودیم لازم نباشه بخریم️
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!