زیست گیاهی
-
سلام و خسته نباشید خدمت آلایی های عزیز.
ببخشید من داشتم یه تست حل میکردم نوشته بود که((رسیده شدن میوه با تغییر در ترکیب شیمیایی دیواره آن همراه است که منجر به نرم شدن آن میشود)) نوشته بود که این جمله در فعالیت صفحه 94 کتاب زیست دهم هست ولی من همچین جمله ای رو پیدا نکردم میشه بگین دقیقا این جمله کجای کتاب وجو دا ه یا اینکه از کتاب حذف شده؟ (در حال حاضر کتاب دهم من مربوط به سال 1398 است) -
-
ببخشید من داشتم یه تست حل میکردم نوشته بود که((رسیده شدن میوه با تغییر در ترکیب شیمیایی دیواره آن همراه است که منجر به نرم شدن آن میشود)) نوشته بود که این جمله در فعالیت صفحه 94 کتاب زیست دهم هست ولی من همچین جمله ای رو پیدا نکردم میشه بگین دقیقا این جمله کجای کتاب وجو دا ه یا اینکه از کتاب حذف شده؟ (در حال حاضر کتاب دهم من مربوط به سال 1398 است) -
ببخشید من داشتم یه تست حل میکردم نوشته بود که((رسیده شدن میوه با تغییر در ترکیب شیمیایی دیواره آن همراه است که منجر به نرم شدن آن میشود)) نوشته بود که این جمله در فعالیت صفحه 94 کتاب زیست دهم هست ولی من همچین جمله ای رو پیدا نکردم میشه بگین دقیقا این جمله کجای کتاب وجو دا ه یا اینکه از کتاب حذف شده؟ (در حال حاضر کتاب دهم من مربوط به سال 1398 است)Mr B در زیست گیاهی گفته است:
ببخشید من داشتم یه تست حل میکردم نوشته بود که((رسیده شدن میوه با تغییر در ترکیب شیمیایی دیواره آن همراه است که منجر به نرم شدن آن میشود)) نوشته بود که این جمله در فعالیت صفحه 94 کتاب زیست دهم هست ولی من همچین جمله ای رو پیدا نکردم میشه بگین دقیقا این جمله کجای کتاب وجو دا ه یا اینکه از کتاب حذف شده؟ (در حال حاضر کتاب دهم من مربوط به سال 1398 است)بیشترر فکر کنم مربوط به زیست یازدهم باشه بحث اتیلن و اینا
-
@zahra-forouzanfar آهان خیلی ممنون
-
Mr B در زیست گیاهی گفته است:
ببخشید من داشتم یه تست حل میکردم نوشته بود که((رسیده شدن میوه با تغییر در ترکیب شیمیایی دیواره آن همراه است که منجر به نرم شدن آن میشود)) نوشته بود که این جمله در فعالیت صفحه 94 کتاب زیست دهم هست ولی من همچین جمله ای رو پیدا نکردم میشه بگین دقیقا این جمله کجای کتاب وجو دا ه یا اینکه از کتاب حذف شده؟ (در حال حاضر کتاب دهم من مربوط به سال 1398 است)بیشترر فکر کنم مربوط به زیست یازدهم باشه بحث اتیلن و اینا
amir karami 0 در پاسخش گفته بود که این فعالیت من جمله اصلی رو میخواستم پیدا کنم
-
Mr B در زیست گیاهی گفته است:
amir karami 0
البته اون مال شیمیه یازدهمه ... -
amir karami 0
البته اون مال شیمیه یازدهمه ...@amin-forouzan در زیست گیاهی گفته است:
amir karami 0
البته اون مال شیمیه یازدهمه ...درست میگید ولی در زیست هم اشاره شده
-
@amin-forouzan در زیست گیاهی گفته است:
amir karami 0
البته اون مال شیمیه یازدهمه ...درست میگید ولی در زیست هم اشاره شده
amir karami 0 اعه آره ...
چرا هم تو زیست و هم شیمی آوردنش؟ (جفتشم یازدهم!)
یه ایمیل بزنیم دفتر تالیف کتب درسی اعتراض 😂😂 -
یه ایمیل بزنیم دفتر تالیف کتب درسی اعتراض 😂😂@amin-forouzan در زیست گیاهی گفته است:
یه ایمیل بزنیم دفتر تالیف کتب درسی اعتراض 😂😂:slightly_smiling_face: