کارنامه سنجش
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها این بخش توی کارنامه سنجش یعنی چی ؟
لطفا حدس خودتونو نگید
اگه میدونید یا از جایی شنیدید بگید بی زحمت
️
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قضیه زیرگروه و این هارو میدونم ولی این رتبه ای که زده نمیدونم یعنی چی و بر اساس چیه
-
هر زیرگروه ضریب خاص خودش رو داره و هر زیرگروه رو بر اساس اون ضریبها رتبه بندی میکنه
مثلا در زیر گروه ۱ درس زمین شناسی ضریب ۰ داره و شیمی ضریب ۳ ولی در زیرگروه ۲ زمینشناسی ضریب ۱ داره (اگه اشتباه نکنم) و شیمی ضریب ۴
خب حالا در زیرگروه ۱ میاد رتبه رو با زمین ضریب ۰ و شیمی ضریب ۳ حساب میکنه
در حالیکه در زیرگروه ۲ میاد و زمین شناسی رو با ضریب ۱ و شیمی رو با ضریب ۴ حساب میکنه و رتبهبندی رو انجام میده.
و اینکه هر زیرگروه رشتههای خاص خودش رو داره دیگه که خودتون هم گفتین که میدونین. -
هر زیرگروه ضریب خاص خودش رو داره و هر زیرگروه رو بر اساس اون ضریبها رتبه بندی میکنه
مثلا در زیر گروه ۱ درس زمین شناسی ضریب ۰ داره و شیمی ضریب ۳ ولی در زیرگروه ۲ زمینشناسی ضریب ۱ داره (اگه اشتباه نکنم) و شیمی ضریب ۴
در حالیکه در زیرگروه ۲ میاد و زمین شناسی رو با ضریب ۱ و شیمی رو با ضریب ۴ حساب میکنه و رتبهبندی رو انجام میده.
و اینکه هر زیرگروه رشتههای خاص خودش رو داره دیگه که خودتون هم گفتین که میدونین. -
لطفا حدس خودتونو نگید
️
sarnisa6 عذرمیخوام شمارشتتون چیه؟به نظرشماسطح سوالات سنجش چطوره؟وضعیت داوطلبارو چطور براندازمیکنید؟
-
sarnisa6 عذرمیخوام شمارشتتون چیه؟به نظرشماسطح سوالات سنجش چطوره؟وضعیت داوطلبارو چطور براندازمیکنید؟
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahi dgh من تجربی ام .. راستش بنظرم خوب بود سطح سوالا خیلی عجیب غریب نبود اما سوالا اکثرا نکته دار و خوب بودن ولی من خودم مرور نکرده بودم و خوب ندادم .. وضعیت داوطلبا هم راستش نمیدونم ولی احساس میکنم اکثرا تو یه سطح متوسطی هستن و هستیم در واقع ... حالا باز از بقیه هم بپرسید
-
mahi dgh من تجربی ام .. راستش بنظرم خوب بود سطح سوالا خیلی عجیب غریب نبود اما سوالا اکثرا نکته دار و خوب بودن ولی من خودم مرور نکرده بودم و خوب ندادم .. وضعیت داوطلبا هم راستش نمیدونم ولی احساس میکنم اکثرا تو یه سطح متوسطی هستن و هستیم در واقع ... حالا باز از بقیه هم بپرسید
sarnisa6 اها نظرمنم همینه پس به نظرشما میشه طبق کنکور99 تخمین رتبه کرد؟
-
amir aa ممنونم بله متوجهم ولی میخواستم بدونم این رتبه ای که زده مثلا x این رتبه ایه ک تخمین میزنه ما در سال 1400 کسب میکنیم در مثلا زیرگروه 1 ؟
sarnisa6
آها منظورتون این بود؟
خب من نمیدونم. ببخشید -
لطفا حدس خودتونو نگید
️
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarnisa6 در کارنامه سنجش گفته است:
لطفا حدس خودتونو نگید
️
بچه ها واقعا یک نفرتونم نمیدونست؟
@دانش-آموزان-آلاء -
لطفا حدس خودتونو نگید
️
sarnisa6
تا جایی که من می دونم اونا زیرگروه های اون رشته ای هستن که شما انتخاب کردین
حالا زیرگروه چیه ؟
یعنی وزارت سنجش رشته ها رو تقسیم بندی کرده و مثلا تو رشته ریاضی مهندسی برق تو زیر گروه 1 هستش ولی رشته مکانیک هوا فضا زیر گروه 3
هر زیر گروه ضرایبش متفاوته مثلا تو زیر گروه 3 فیزیک 2 هستش ولی تو زیر گروه 1 .4 -
و اینکه هر زیرگروه رشتههای خاص خودش رو داره دیگه که خودتون هم گفتین که میدونین.amir aa در کارنامه سنجش گفته است:
و اینکه هر زیرگروه رشتههای خاص خودش رو داره دیگه که خودتون هم گفتین که میدونین.به نظر من این جواب درست بود
-
لطفا حدس خودتونو نگید
️
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی یاورزاده yas ta
بچه ها مرسی ولی میدونم زیر گروه ها چیه ن
منظورم اینه اینه این کادر نشون دهنده چیه توی کارنامه سنجش -
sarnisa6 در کارنامه سنجش گفته است:
لطفا حدس خودتونو نگید
️
بچه ها واقعا یک نفرتونم نمیدونست؟
@دانش-آموزان-آلاءsarnisa6
من یادمه سنجش میدادم رتبه منطقهام رو میداد + همین زیرگروهها. ولی تخمینش یک جدول دو تایی بود که کلا مثل این نبود. سال ۹۸ . الانش رو نمیدونم واقعا -
sarnisa6
من یادمه سنجش میدادم رتبه منطقهام رو میداد + همین زیرگروهها. ولی تخمینش یک جدول دو تایی بود که کلا مثل این نبود. سال ۹۸ . الانش رو نمیدونم واقعا