نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
سلام به الایی ها
من در مورد روش تدریس فیزیک اقای کارزانیان و اقای طلوعی میخواستم ازکسایی که از تدریس این استاد ها استفاده کردند بپرسم که روش تدریسشون چجوریه و کدوم رو بیشتر شما انتخاب میکنیدزهره صالحی سلام فرقی نداره ، من هر دوشونو دارم ، روند تدریس فرق داره وگرنه کیفیت هر دو عالیه
-
سلام به الایی ها
من در مورد روش تدریس فیزیک اقای کارزانیان و اقای طلوعی میخواستم ازکسایی که از تدریس این استاد ها استفاده کردند بپرسم که روش تدریسشون چجوریه و کدوم رو بیشتر شما انتخاب میکنیدزهره صالحی البته این نکته رو بگم که آقای طلوعی فرمول فرعی زیاد میگن ممکنه گیج بشید
-
سلام تدریس کدوم دبیر بهتر هستش و کاربردی تره؟؟؟؟؟
-
-
@تجربیا
@ریاضیا
admin
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@المپیادیا
کنکوری
M.an -
سلام
نظر غالب بچه ها استاد طلوعی هست
ولی نظر نهایی با خودتونه -
سینا داده سلام بستگی به خودتون داره؛ آقای طلوعی راه حل تستی و فرمولهای فرعی زیادی میگن که ممکنه گیجتون کنه ، آقای کازرانیان به روش کتابهای تستی جلو میرن و بیش تر روی مفهوم تاکید دارن
-
سلام
بچه ها فایل تبدیل فیزیک که دادن انگار واسه ی هفته ی اوله! ؟
بقیه هفته ها چی پس
اگه کسی میدونه بگه -
سلام وقتتون بخیر
اگر کد استاد کارزانیان رو مثلا بزنیم میشه بعد عوضش کنیم بعد استاد طلوعی رو بگیریم و اگر باز خواستیم استاد کازرانیان رو بگیریم؟ -
سلام
بچه ها فایل تبدیل فیزیک که دادن انگار واسه ی هفته ی اوله! ؟
بقیه هفته ها چی پس
اگه کسی میدونه بگهنیما نژادحسینیان قراره هفته های دیگه رم بدن
-
سلام وقتتون بخیر
اگر کد استاد کارزانیان رو مثلا بزنیم میشه بعد عوضش کنیم بعد استاد طلوعی رو بگیریم و اگر باز خواستیم استاد کازرانیان رو بگیریم؟Fatemeh Naderi 3 سلام
خیر -
Fatemeh Naderi 3 سلام
خیرابوالفضل ریسی سلام میشه ما که سال گذشته خریدیم، الآنم تغییر بدیم ؟
-
ابوالفضل ریسی سلام میشه ما که سال گذشته خریدیم، الآنم تغییر بدیم ؟
@haniehno سلام
نه چون محصول های جدایی هستند
@مدیر-محصول-ابریشم و sohrab چون پارسال حق انتخاب نبود واسه این موضوع تدبیری بیندیشید
از بین تجربی هایی که با استاد کازرانیان ارتباط نگرفتن بعضی ها مثل من به هزار زحمت فیزیک استاد طلوعی رو گرفتن بعضی ها هم مجبور شدن بسازن
حداقل امسال یه حق انتخاب بدید به بچه های پارسال -
بچه ها من واقعا نمیتونم بین این دو استاد توی راه ابریشم یکی رو انتخاب کنم
میخوام برای اینکه درس رو یاد بگیرم از صفر تا صد های آقای یاری استفاده کنم ، پس برای تست میشه بگین بین آقای طلوی و آقای کازرانیان کدوم نکات تستی و تست بیشتری رو کار میکنند؟
پیشنهاد خودتون چیه؟ -
میخوام برای اینکه درس رو یاد بگیرم از صفر تا صد های آقای یاری استفاده کنم ، پس برای تست میشه بگین بین آقای طلوی و آقای کازرانیان کدوم نکات تستی و تست بیشتری رو کار میکنند؟
پیشنهاد خودتون چیه؟Jasmin_____e Barati در آقای طلوعی یا کازرانیان؟ گفته است:
گریه نداره دختر خوب جفتشو انتخاب کن
پیشنهاد خودتون چیه؟جدا از شوخی پیشنهاد من استاد طلوعی هست
-
پیشنهاد خودتون چیه؟Jasmin_____e Barati استاد طلوعی
-
پیشنهاد خودتون چیه؟Jasmin_____e Barati کازرانیان و تمام
-
پیشنهاد خودتون چیه؟Jasmin_____e Barati Sarah Ghanaatiyan
Sarah Ghanaatiyan در آقای طلوعی یا کازرانیان؟ گفته است:Jasmin_____e Barati در آقای طلوعی یا کازرانیان؟ گفته است:
گریه نداره دختر خوب جفتشو انتخاب کن
پیشنهاد خودتون چیه؟جدا از شوخی پیشنهاد من استاد طلوعی هست
پیشنهاد منم استاد طلوعی هستش...
-
پیشنهاد خودتون چیه؟Jasmin_____e Barati نتیجه رو ب منم بگین