نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
amir hosseinloo سلام داداش. فقط و فقط آقای طلوعی!!! ... هر دو دبیر محترم هستن ولی از لحاظ تدریس درس فیزیک، اگه من باشم، هیچ دبیری رو به آقای طلوعی ترجیح نمیدم.
Amir 5 مرسی
️
-
سلام به همه عزیزان :
راه ابریشم فیزیک آلا دیگه جدا نیست (مثلا یکی برای تجربی و یکی برای ریاضی) و دیگه هر دو دبیر جناب آقای کازرانیان و طلوعی برای هر دو رشته میخوان این رو پوشش بدن ....
الان سوال من اینه که دبیر خوب راه ابریشم از بین این دو بزرگوار چی هست ؟؟؟ و پیشنهادتون چیه از نظر خودتون ...؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و لطفا به این سوال پاسخ بدین️
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@یازدهم
@دهمamir hosseinloo سلام بر توو.اقای طلوعی عالیه عالی کامل همه چیو میگه
-
با احترام کامل نسبت به اقای کازرانیان قطعا استاد طلوعی
-
سلام
یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
دوستانی که فیزیک آقای طلوعی و کازرانیان رو دیدن میتونن ویژگی تدریسشون رو بگن و پیشنهاد خودشون رو به ما بگنپ.ن: فیزیک متوسطی دارم
-
اقای طلوعی حرف ندارن
به سطحی از فهم فیزیک میرسی که تو عمرت نرسیدی
من راه ابریشمه اقای طلوعی رو دیدم و مطمعنم تو هم عاشقشون میشی -
اقای طلوعی حرف ندارن
من راه ابریشمه اقای طلوعی رو دیدم و مطمعنم تو هم عاشقشون میشیhasan gh خیلی ممنون از راهنماییت
-
سلام
دوستانی که فیزیک آقای طلوعی و کازرانیان رو دیدن میتونن ویژگی تدریسشون رو بگن و پیشنهاد خودشون رو به ما بگنپ.ن: فیزیک متوسطی دارم
@amir-h-mhm سلام دوست عزیز منم سوال تو رو دارم واین که خیلی تعریف اقای طلوعی رو بیشتر شنیدم منم احتمالا ابریشم طلوعی رو تهیه کنم
-
سلام
-
سلام
@amir-h-mhm
ببینید آقای کازرانیان همهی سوالا رو از طریق مفهوم حل میکنه
اما آقای طلوعی ،همونطور که بقیه دوستان هم گفتن از راه های میانبری که به اصطلاح خودشون شاه کلید هست میره که وقت کمتری توی تست ازت بگیره و بهتر توی تستا نتیجه بگیری
اگه شک داری کدوم دبیر رو تهیه کنی میتونی نکته و تست های آقای کازرانیان رو ببینی
نکته و تست های آقای طلوعی هم در بخش نظام قدیم هست میتونی ببینی و بعدش انتخاب کنی -
سلام
-
قطعا طلوعی
-
پولتون رو بابت اون یکی دبیر فیزیک هدر ندید
۲ ساعت طول میکشه یه تستو حل کنن -
اقای طلوعی حرف ندارن
من راه ابریشمه اقای طلوعی رو دیدم و مطمعنم تو هم عاشقشون میشی -
۲ ساعت طول میکشه یه تستو حل کننDr Aryan 0 در راه ابریشم طلوعی یا کازرانیان : مسئله این است !!! گفته است:
۲ ساعت طول میکشه یه تستو حل کننسر همین من با استاد کازرونیان وقتی یه چند جلسه کارگاه تست میدیدم دانلودش میکردم و سرعتو میزاشتم رویه 2.5 برابر
-
برای یادگیری عمیق فیزیک آقای طلوعی خوب هستن؟ چون من از آقای کارزانیان راضی نبودم.
-
amir aa در راه ابریشم طلوعی یا کازرانیان : مسئله این است !!! گفته است:
برای یادگیری عمیق فیزیک آقای طلوعی خوب هستن؟ چون من از آقای کارزانیان راضی نبودم.
خدا بگم آلا رو چیکار کنه به زور به تجربیا کازرانیان رو دادن
هر چقدر گفتم من طلوعی رو میخوام ندادن
پک کامل رو گرفته بودم -
سلام
@amir-h-mhm در راه ابریشم طلوعی یا کازرانیان : مسئله این است !!! گفته است:
سلام
آقای طلوعی
-
amir aa در راه ابریشم طلوعی یا کازرانیان : مسئله این است !!! گفته است:
خدا بگم آلا رو چیکار کنه به زور به تجربیا کازرانیان رو دادن
هر چقدر گفتم من طلوعی رو میخوام ندادن
پک کامل رو گرفته بودمDr Aryan 0
خب چرا هر کدوم رو جدا نگرفتی بجای اینکه پک کامل بگیری؟؟ -
Dr Aryan 0
خب چرا هر کدوم رو جدا نگرفتی بجای اینکه پک کامل بگیری؟؟mahan alizadeh
خب جدا جدا ۱ میلیون فرق داشت -
قطعا اقای طلوعی بهترین دبیر فیزیک ایرانه هیچکی رو دستش نیست