سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
تیکت زدم حالا امیدوارم که قبول کنن.
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندم -
Ehsan Jafarpour
ان شاءالله ک درست بشه -
منم با جناب طلوعی خریدم راه ابریشم رو به پیشنهاد بچه ها وگرنه منم هیچ اطلاعی نداشتم از ایشون
-
Ehsan Jafarpour راه ابریشم استاد طلوعی رو حتما بگیرید.
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to Ehsan Jafarpour on آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
Ehsan Jafarpour در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
تیکت زدم حالا امیدوارم که قبول کنن.
حالا اگرم قبول نکردند مجبورم برم درسنامه فیزیک آقای یاری رو ببینم ولی تستای راه ابریشم رو بزنم.راه دیگ ای فکر کنم ندارم دیگ.تووی تابستون حداقل دهم رو ببندماره این کار خوبیه به نظر .اقای یاری هم خیلی خوبن
-
Ehsan Jafarpour البته من از یک سری بچه ها که راه ابریشم استاد کازرانیان رو داشتن شنیدم که اقای کازرانیان تو پیله ها گنگ تدریس دادن .بقیش خوبه
-
Ilya Mansouri شما اگر استاد طلوعی رو ببینید دیگه از این استاد طلا دست نمی کشید.
-
Amin Rm در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
Ilya Mansouri شما اگر استاد طلوعی رو ببینید دیگه از این استاد طلا دست نمی کشید.
من گفتم بعضی از بچه ها می گن .ثانیا دوره ی اقای کازرانیان هم غیر قابل استفاده نیست .و می تونن دوباره هزینه نکنن
و گرنه من خودم فقط با استاد یاری راحتم -
Ilya Mansouri نه خب استاد یاری خوب درس میدن. فقط استاد طلوعی انواع راه کار های تستی و خلاقانه ی رو میگن که کمتر کسی اینا رو برای بچه میگه
-
Amin Rm در راه ابریشم آقای کازرانیان گفته است:
Ilya Mansouri نه خب استاد یاری خوب درس میدن. فقط استاد طلوعی انواع راه کار های تستی و خلاقانه ی رو میگن که کمتر کسی اینا رو برای بچه میگه
بله استاد طلوعی هم خوبن
-
هردو بدرد کنکور نمیخورن . 2-استاد یاری رو بیشتر پسندیدم
-
Ehsan Jafarpour
من نکته و تستاشون رو دیدم چون از صفر تا صدای اقا یاری استفاده میکردم -
سلام
به نظر شما فیزیک آقای طلوعی راه ابریشم یا آقای کارزانیان
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Ehsan Jafarpour
این عقیده که دهم رو توی تابستون ببندید کاملا اشتباهه
این موضوع رو چند بار پشتیبان های الا به من هم گفتن که به فکر بستن نباشید چون ما وقتی سال دهم رو بعضی اوقات حتی نمیتونیم توی همون سال ببندیم . چجوری میخوایم توی 3 ماه ببندیم؟؟
عقیدشون این بود که با پایان تابستون مبحثی نمونده باشه که شما روش تسلط نداشته باشی وگرنه سال دهم باید توی سال کنکور هم مطالعه بشه در غیر این صورت فراموش میشه
منم برای همین بهتون گفتم تا شاید یکم بهتون حال بهتری بدم -
mahan alizadeh
ممنونم،واقعا کمک خوبی بود -
mahan alizadeh
اها خوبه -
Ilya Mansouri من پیله های ایشون رو دیدم و خیلی راحت و روون درس دادن دوستانی هم که میگن ایشون فقط تشریحی کار میکنن اشتباهه چون برای مثال اگه صفرتاصد کنکور ایشون بحث کار و انرژی رو ببینین تیپ سوالای خاص و سطح بالا کار میکنن و برای اون مبحث سه تا فرمول خارج از کتاب گفتن که باعث افزایش سرعت شد یا در همین پیله ها برای بردار ها نکات بسیار کاربردی و مفیدی گفتند
-
Mohammad Lotfi 0
درسته،ولی من اصن درس دادنشون رو متوجه نمیشم
اصن متوجه نمیشم مفهوم درسشون رو،،،،برا همین میگم -
حسین مسلمی
سلام دوست عزیز این سوال رو دوستان دیگری هم پرسیدند پس برای اینکه تاپیک های تکراری نداشته باشیم و دوستان زحمت نکشن دوباره بازگو نکنن برید و به اون تاپیک ها سر بزنید