نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
من الان راه ابریشم رشته تجربیو خریدم و همراه با پیامک رسید این پیام رو هم دریافت کردم
.
{علی مختاریعزیز،
پک کامل دروس تخصصی راه ابریشم را تهیه کرده اید،برای دریافت
راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی عدد 1005و یا
راه ابریشم فیزیک آقای کازرانیان عدد 1006
را در پاسخ ارسال کنید }
.
من تاحالا فقط فیلمای فیزیک آقای یاری رو دیدم و نمیدونم الان از بین این دوتا استاد کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم کمک کنین -
نظر نهایی با خودتونه
برین نمونه تدریس هر دو استاد رو ببینین
ولی نظر من استاد طلوعی هست
-
ببین عزیز جان بستگی به خودتون داره با کدوم ارتباط میگیرید
فیلم هایی تحت عنوان نمونه ویدیو هست ببینید و با اطمینان دست به خرید بزنید
ولی پیشنهاد من استاد طلوعیه -
من الان راه ابریشم رشته تجربیو خریدم و همراه با پیامک رسید این پیام رو هم دریافت کردم
.
{علی مختاریعزیز،
را در پاسخ ارسال کنید }
.
من تاحالا فقط فیلمای فیزیک آقای یاری رو دیدم و نمیدونم الان از بین این دوتا استاد کدومو انتخاب کنم
ممنون میشم کمک کنینALI MI
منم دقیقا همین سوال تو رو دارم ولی تعریف اقای طلوعی رو بیشتر شنیدم -
.
{علی مختاریعزیز،
را در پاسخ ارسال کنید }
.
ممنون میشم کمک کنین -
اقای طلوعی رو انتخاب کن شک نکن
-
فقط اقا یاری
-
فقط اقا یاری
mohamad farahmand
اصلا نیست -
سلام به همه عزیزان :
راه ابریشم فیزیک آلا دیگه جدا نیست (مثلا یکی برای تجربی و یکی برای ریاضی) و دیگه هر دو دبیر جناب آقای کازرانیان و طلوعی برای هر دو رشته میخوان این رو پوشش بدن ....
الان سوال من اینه که دبیر خوب راه ابریشم از بین این دو بزرگوار چی هست ؟؟؟ و پیشنهادتون چیه از نظر خودتون ...؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و لطفا به این سوال پاسخ بدین️
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@یازدهم
@دهم -
-
سلام به همه عزیزان :
راه ابریشم فیزیک آلا دیگه جدا نیست (مثلا یکی برای تجربی و یکی برای ریاضی) و دیگه هر دو دبیر جناب آقای کازرانیان و طلوعی برای هر دو رشته میخوان این رو پوشش بدن ....
الان سوال من اینه که دبیر خوب راه ابریشم از بین این دو بزرگوار چی هست ؟؟؟ و پیشنهادتون چیه از نظر خودتون ...؟؟؟
@یازدهم
@دهمamir hosseinloo سلام داداش. فقط و فقط آقای طلوعی!!! ... هر دو دبیر محترم هستن ولی از لحاظ تدریس درس فیزیک، اگه من باشم، هیچ دبیری رو به آقای طلوعی ترجیح نمیدم.
-
amir hosseinloo سلام داداش. فقط و فقط آقای طلوعی!!! ... هر دو دبیر محترم هستن ولی از لحاظ تدریس درس فیزیک، اگه من باشم، هیچ دبیری رو به آقای طلوعی ترجیح نمیدم.
Amir 5 مرسی
️
-
سلام به همه عزیزان :
@یازدهم
@دهمamir hosseinloo سلام بر توو.اقای طلوعی عالیه عالی کامل همه چیو میگه
-
با احترام کامل نسبت به اقای کازرانیان قطعا استاد طلوعی
-
سلام
یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
دوستانی که فیزیک آقای طلوعی و کازرانیان رو دیدن میتونن ویژگی تدریسشون رو بگن و پیشنهاد خودشون رو به ما بگنپ.ن: فیزیک متوسطی دارم
-
اقای طلوعی حرف ندارن
به سطحی از فهم فیزیک میرسی که تو عمرت نرسیدی
من راه ابریشمه اقای طلوعی رو دیدم و مطمعنم تو هم عاشقشون میشی -
اقای طلوعی حرف ندارن
به سطحی از فهم فیزیک میرسی که تو عمرت نرسیدی
من راه ابریشمه اقای طلوعی رو دیدم و مطمعنم تو هم عاشقشون میشیhasan gh خیلی ممنون از راهنماییت
-
سلام
دوستانی که فیزیک آقای طلوعی و کازرانیان رو دیدن میتونن ویژگی تدریسشون رو بگن و پیشنهاد خودشون رو به ما بگنپ.ن: فیزیک متوسطی دارم
@amir-h-mhm سلام دوست عزیز منم سوال تو رو دارم واین که خیلی تعریف اقای طلوعی رو بیشتر شنیدم منم احتمالا ابریشم طلوعی رو تهیه کنم
-
سلام