برنامه روزانه راه ابریشم
-
سلام دوباره
من حدود نیم ساعتیه دارم توی داشبورد راه ابریشم چرخ میزنم که باهاش آشنا بشم و یه سوال برام پیش اومده
آیا برنامه خاصی منتشر نشده برای ما که مثلا بدونیم در هر روز مثلا چنتا فیلم از هر درس ببینیم یا یه همچین چیزی، مثل برنامه تحصیلی روزانه که بگه چند ساعت ریاضی چند ساعت شیمی و... که در کل مثلا بشه ۷ ساعت در روز
چون من سال پیش مشاور داشتم و الان که میخوام با راه ابریشم برم حس میکنم به یه همچین برنامه ای نیاز دارم -
سلام
هر تاپیک که میزنید با توجه به موضوع تاپیکتون که مربوط به چه رشته ایه )تجربیا و یا ریاضیا و یا لنسانیا رو تگ کنید یا اگه یک موضوع کلیه بچه های آلا رو تگ کنید
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام
گمون کنم اونجور که اعلام شده هر ۳ هفته یک فرسنگ منتشر میشه -
سلام
هر تاپیک که میزنید با توجه به موضوع تاپیکتون که مربوط به چه رشته ایه )تجربیا و یا ریاضیا و یا لنسانیا رو تگ کنید یا اگه یک موضوع کلیه بچه های آلا رو تگ کنید
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام
گمون کنم اونجور که اعلام شده هر ۳ هفته یک فرسنگ منتشر میشهAhmad Nezami خب پس ینی برنامه ریزی این که چجوری پیش بریم که هر فرسنگ رو ۳ هفته ای تموم کنیم با خودمونه
️
-
Hhh Hh فک میکردم اون برچسب هایی که برای موضوع انتخاب میکنیم کافیه ولی چشم حتمی از این به بعد این کاری که گفتین رو انجام میدم
-
سلام دوباره
من حدود نیم ساعتیه دارم توی داشبورد راه ابریشم چرخ میزنم که باهاش آشنا بشم و یه سوال برام پیش اومده
آیا برنامه خاصی منتشر نشده برای ما که مثلا بدونیم در هر روز مثلا چنتا فیلم از هر درس ببینیم یا یه همچین چیزی، مثل برنامه تحصیلی روزانه که بگه چند ساعت ریاضی چند ساعت شیمی و... که در کل مثلا بشه ۷ ساعت در روز
چون من سال پیش مشاور داشتم و الان که میخوام با راه ابریشم برم حس میکنم به یه همچین برنامه ای نیاز دارماین پست پاک شده! -
Ahmad Nezami خب پس ینی برنامه ریزی این که چجوری پیش بریم که هر فرسنگ رو ۳ هفته ای تموم کنیم با خودمونه
️
ALI MI نه ، نگران نباش
برنامه مطالعاتی میدیم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد