امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi
سلاااام
خواستم بگم این قسمت که وقتی میریم توی پیاما عکس درس مشخص شده خیلی خوبه
دمتون گرم
همش قاطی میکردم -
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد ️ -
سلام دوست عزیز
امکان دانلود که وجود داره، مگه چه مشکلی پیش اومده؟
همون پایین فیلم روی آیکنش بزنید و کیفیت موردنظرو دانلود کنید -
Shahab Ebadi بعضی فیلما باکس های دانلودشون هست هنوزا
اما خیلی هاشون اینطوری شدن
من خودم اپ آلا رو دارما اما خب چون با لب تاب میبینم زمان بر هست که بخوام انتقال بدم فیلم هارو
و اینکه خب یه عده کمی ممکنه گوشی نداشته باشن -
سلام میشه لطفا یکی لینک داشبورد جدید رو بفرسته و توضیح بده درموردش و اینکه چ تفاوتی با داشبورد قبلی داشت؟؟؟؟؟؟
-
mahsaaa rezaeee https://alaatv.com/asset/abrisham#/scheduleبه نظر من اگر خودتون ببینید متوجه میشید
-
arthur morgan تشکر
-
mahsaaa rezaeee خواهش
-
سلام خسته نباشید
فکر میکنم بنا به درخواست خیلی از بچه ها امکان دانلود همزمان چندین ویدئو و رو برای آپدیت جدید داشبورد قرار دادید اما متاسفانه نمیتونم این ویژگی رو تو داشبورد پیدا کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید لطفا
Shahab Ebadi -
@zahra-hamrang
سلام دوست عزیز، خسته نباشید
خیر متاسفانه این مورد جزو قابلیت های اضافه شده به داشبورد نیست ولی برای رسیدن به دکمه دانلود دسترسی بهتری دادیم به کاربران -
Nazanin Rahdar اینطوری داشبورد خیلی جالب تر میشه
آقای عبادی ممنون میشم اضافه کنید -
Shahab Ebadi ممنون
ولی اینطوری خیلی تو وقت صرفه جویی میشدبا توجه به درخواست های زیاد فکر میکردم حتما اعمال بشه -
@zahra-hamrang
ببینید دوستان یه سری مسائل مربوط میشه به نیاز مخاطب، یه سری مربوط میشه به توان فنی و یه سری هم به شرایط اضافه کردن قابلیت
تقریبا برای اضافه کردن این قابلیت در همه این سه مورد مشکلاتی وجود داشته که این تصمیم نهایی نشده، وگرنه مطمئن باشید اضافه میکردیم
از طرفی هم شما با دانلود کردن محتوا، خیلی از ویژگی ها مثل ثبت شدن تو سیستم و مشاهده پیشرفتتون رو از دست میدید و اصرار ما هم بر اینه که آنلاین تماشا کنید تا این اتفاق نیوفته -
Shahab Ebadi سلام. خسته نباشید. دوتا پیشنهاد داشتم در خصوص داشبورد. اول اینکه در داشبورد بخش اطلاعیه ها و برخی قسمت های دیگه نوشته ها با رنگ خاکستری نوشته شده که اگر از رنگ پررنگ تر و واضحتری استفاده بشه خیلی بهتره. و دوم اینکه در پلیر قدیمی این امکان بود که ویدیو رو 10 ثانیه جلو یا عقب ببریم و ویژگی دیگه این بود که حتی وقتی ویدیو تمام صفحه بود زمانکوب رو گوشه صفحه در اختیار داشتیم ولی الان در حالت تمام صفحه زمانکوب رو نداریم. این موارد رو اگه لحاظ کنید عالی میشه. ممنون
-
Shahab Ebadi سلام اقای عبادی،خسته نباشید
تو پروفایل،بخش فیلم و جزوه های من،یکی از درس های راه ابریشم مثلا فیزیک بخش پیش ازمون دو تا هست هر دو نوشته برای کنکور1400
اگه میشه تا قبل مهر درست کنید کدوم1400هست،کدوم یکی1401
ممنون
-
Shahab Ebadi سلام اقا شهاب خوب هستید؟ ببخشید یک سوال شما در داشبورد جدید فیزیک اقای کازرانیان را قرار می دهید برای ریاضی ها؟
-
سلام آقا شهاب
لطفا فیزیک استاد طلوعی هم به قسمت دروس تجربی ها اضافه کنید اینطوری خیلی سختمونهو اینکه اگر میشه لطفا برای هردرس، لینک داخلی اختصاصی بذارید تا با رفرش کردن داشبورد، درس ها ریست نشن و دوباره بره روی شیمی
و مجبور بشیم درس رو عوض کنیم
مثل قسمت های سمت راست داشبورد که هرکدوم لینک دارن، به درس ها هم لطفا لینک داخلی ارائه کنید
سپاس