دشبورد جدید راه ابریشم
-
Shahab Ebadi
خیلی ممنون
خب بالاخره مشکل برای همه پیش میادصبح که فیلم ها رو دیدم ، تو برنامه ریاضی بود اما فیلمی که قرار داشت ،پیله ۱۳، مربوط به هندسه بود واسه همین با خودم گفتم ای داد بیداد که آپدیت نشده و... واسه همین استرس گرفتم
باز هم دستتون درد نکنه
پس با این اوصاف جزوه های پیله ها رو پرینت بگیریم دیگه؟ اگر آپدیتی نیاز داشتن انجام شده و الان اپدیته؟
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نره -
این پست پاک شده!
-
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نرهاین پست پاک شده! -
A Arshia Yazdian سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نرهShahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟ -
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟mahan alizadeh ولى كه چقدر ذوق زده ام
-
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟ -
راستى يه نظر الان اومد تو ذهنم
وقتى وارد صفحه داشبورد ميشيم بجاى اينكه يه دايره سياه بچرخه ، مثل جستجوى دوره هاى رايگان نوشابه بياد بالاخيلى باحال و خوشمزه س
-
mahan alizadeh ولى كه چقدر ذوق زده ام
r sh
منم
اگه این قطعیه برق نبود الان داشتیم از داشبردمون لذت میبردیم
به قول دبیر شیمیمون که شوخی میکنه میگه : انارتیم دکنن قطعیه برق دله با درصد بالاعه خلوص -
Amirreza Vafaei Moghadam
بله درسته
گفتم شاید آقا شهاب سورپرایزی برامون داشته باشن -
خیلی خوب میشه اگر یک بخش چت آنلاین برای پرسیدن سوال به صورت گروهی وجود داشته باشه.
-
2 روز گذشت و خبری نیست !
-
خیلی خوب میشه اگر یک بخش چت آنلاین برای پرسیدن سوال به صورت گروهی وجود داشته باشه.
-
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟سلام، روزتون خوش
والا فعلا که بچه های فنی درگیرشن، امروز قراره تموم شه و فردا برسه به دست شما ان شاء الله -
سلام، روزتون خوش
والا فعلا که بچه های فنی درگیرشن، امروز قراره تموم شه و فردا برسه به دست شما ان شاء اللهShahab Ebadi
پس عملا فردا قابل استفادست؟ -
Shahab Ebadi
پس عملا فردا قابل استفادست؟فعلا با صفحه فعلی و مطابق برنامه pdf پیش برید تا وقتی که داشبورد آماده بشه
-
سلام، روزتون خوش
والا فعلا که بچه های فنی درگیرشن، امروز قراره تموم شه و فردا برسه به دست شما ان شاء اللهShahab Ebadi
عالیه
قطعا تلاشتون باعث بوجود اومدن داشبردی محشر شده که نمونه هاشو هم دیدیم -
فعلا با صفحه فعلی و مطابق برنامه pdf پیش برید تا وقتی که داشبورد آماده بشه
Shahab Ebadi
سلام اقای عبادی
خسته نباشید
ان شاالله فردا علوه بر بخش فیلم ها و جزوه ها و برنامه تابستانی، قسمت مدیریت کار ها هم فعال میشه که مدیریت کنیم کدوم فیلمارو دیدیم؟ -
بچه ها سلام
راستش این داشبورد جدید راه ابریشم قرار بود برای مهر ماه و با شروع فرسنگ ها بیاد بیرون
ولی با تلاش شبانه روز تیم خفن طراحی و فنی خیلی زودتر از این حرفا قراره بیاد بیرون
فاز اول داشبورد آمادست و کم کم داره برای افتتاح آماده میشه
داخل فاز اول ما دسترسی آسان و خیلی جذاب به فیلم ها داریم که داخلش میتونید آخرین فیلمی که دیدید هم مشاهده کنید
و یه پنل برنامه مطالعاتی برای راحتی کار شما
حالا این که این پنل کی میاد به شما بستگی داره
باید دید چقدر آماده اید
کیا آماده این داشبورد جذاب و خفن هستن؟
اونایی که آمادن آمادگی خودشون رو با #من_یک_راه_ابریشمی_هستم اعلام کنن همین الان️
Shahab Ebadi
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
بچه ها سلام
راستش این داشبورد جدید راه ابریشم قرار بود برای مهر ماه و با شروع فرسنگ ها بیاد بیرون
ولی با تلاش شبانه روز تیم خفن طراحی و فنی خیلی زودتر از این حرفا قراره بیاد بیرون
داخل فاز اول ما دسترسی آسان و خیلی جذاب به فیلم ها داریم که داخلش میتونید آخرین فیلمی که دیدید هم مشاهده کنید
باید دید چقدر آماده اید
اونایی که آمادن آمادگی خودشون رو با #من_یک_راه_ابریشمی_هستم اعلام کنن همین الان️
Shahab Ebadi
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian
#من_یک_راه_ابریشمی_هستم -
بچه ها سلام
باید دید چقدر آماده اید
Shahab Ebadi
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم#من_یک_راه_ابریشمی_هستم