دشبورد جدید راه ابریشم
-
mahan alizadeh
*منظورم از داری خوب میشی ، داری خوب پیش میری بود اشتباه نوشتم -
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh خیلی خلاقانه️
-
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh آزمون خراب شد
ویس بیاد خورد تو ملاجت که
مزارشریف در انتظارته -
Fatemeh Maleki تجربی دوازدهمreplied to Ali Alavi 3 on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali Alavi 3 سلام
عذر میخوام مگه من گفتم آپدیت ها مفید نیستن؟
فک کنم اشتباه برداشت کردین
اصلا قصد جسارت نداشتم
مطمئنا هر چقدر داشبرد پر و پیمون تر بشه به نفع ما و درس خوندنمونه تلاش آلا هم برام خیلی ارزشمنده
همون طور ک جناب عبادی فرمودن من فقط خواستم بگم الان منطقی ترش اینه که بشینیم پای درسمون آپدیتا هم بالاخره میاد و ما هم استفاده میکنیماصلا دیشب متوجه نشدم بد برداشت شده از حرفم وگرنه توضیح میدادم راستش اصلا نخوندم فقط لایک کردم
همون تیکه اخر موفق باشیدو دیدم پس متقابلا
شمام موفق باشید -
محمد مودب دانش آموزان آلاءreplied to محمد مودب on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط محمد مودب انجام شده
محمد مودب گفتم آزمون یاد یه چیزی افتادم
نتایج آزمون هایی که میدیم رو (قلم چی یا گزینه دو) خودمون وارد داشبوردمون میکنیم؟؟
امکانش نیس متصل بشه به سایت قلم چی و گزینه دو خود نتایج خودکار ثبت بشه؟؟
Shahab Ebadi -
محمد مودب
جالب بود
به این قضیه فک نکرده بودم
حتی بودن همچین اتفاقی که بابت ازمون مشاور یه وویس بده و اینو بگه که با این وضع ازمون سلاح قلم رو ازت میگیرن و سلاح واقعی میدن بهت بری بالا پاسبونی بدی هم خودش عالیه -
mahan alizadehreplied to mahan alizadeh on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
mahan alizadeh
Arshia Yazdian
اقای یزدیان شما هم نظرتون رو در این مورد بگین
درسته تاپیک مربوط به داشبرده ولی چون بحثه مشاوره پیش اومد و بالاخره شما مدیر و همه کاره ی راه ابریشم هستین نظر بدید عالی میشه
تا اگه خواستین عملی بشه این مورد رو به خود مشاورا هم پیشنهاد بدین
شاید قبول کردن و مارو خوشحال کردن -
چهار رو گذشت برق خونه ما الا رفت 5 دقیقه ایی برگشت ولی این صفحه بر نگشت️️️️️️️
-
Ali Alii در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
چهار رو گذشت برق خونه ما الا رفت 5 دقیقه ایی برگشت ولی این صفحه بر نگشت️️️️️️️
چرا این ایموجی رو با هردو جنس دختر نشون میده ؟! این یعنی تبعیض !
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi سلام آقای عبادی، داشبرد حدودا کی میتونیم ازش استفاده کنیم؟
-
Shahab Ebadireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ممنون وقت شما هم بخیر، طراحی و اجرای بانک سوال در برنامه هست ولی زمانش رو اطلاعی ندارم
توی تاپیکی دوست عزیزمون گذاشتن میتونین ببینید. -
mahan alizadeh حتی اگه تو داشبورد هم نباشه این کارو حتما میکنیم
-
شایان اسماعیلی ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
اقای یزدیان ما همچنان #راه_ابریشمی_هستیما! -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Shahab Ebadi on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shahab Ebadi سلام همچنان منتظر هستیم آقای عبادی.......
-
ali hosseinzadehreplied to Arshia Yazdian on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
عالییییییییییی -
بچه ها موافق به ایجاد کمپین
#داشبورد_رو_نگیریم_آروم_نمیگیگیریم
هستید؟ :| -
Mr.Fantastic
جالب بود
Shahab Ebadi
اقا شهاب بچه ها دیگه دارن از مدار خارج میشن
زود تر بده بریم داشبردو -
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Mr.Fantastic on ۲۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr.Fantastic دو روزه منتظریم
-
Mr.Fantastic نه
414/615