نظرسنجی: تدریس کدام دبیر شیمی را انتخاب کنم؟
-
fatemeh hosseini 3
درود
برای کار با برنامه های موبایل از شبیه سازا استفاده کنید
من از memu استفاده میکردم و خیلی عالی بود
.@سینا-0
ممنونم -
@roghayeh-eftekhari
رفتم دانلود کنم فیلماشون رو ولی زدن دانلود با استفاده از اپلیکیشن الامن الان با لپ تاپم و اپلیکیشنو نمیتونم رو ویندوز نصب کنم چیکار کنم ؟
fatemeh hosseini 3 سلام
مسئولين آلا گفتن كه سيستمي تهيه كردن كه تماشاي فيلم ها به صورت آنلاين، اينترنت كمتري مصرف كنه
پيشنهاد ميكنم آنلاين ببينيد و از قابليت تلسكوپ هم استفاده كنيد خيلي پرفايده اس -
fatemeh hosseini 3 سلام
مسئولين آلا گفتن كه سيستمي تهيه كردن كه تماشاي فيلم ها به صورت آنلاين، اينترنت كمتري مصرف كنه
پيشنهاد ميكنم آنلاين ببينيد و از قابليت تلسكوپ هم استفاده كنيد خيلي پرفايده اسزینب سوزنچی
واقعا ؟ من این موضوع رو نمیدونستم واقعا ممنونم -
سلام استاد پویان نظر
-
-
سلام من امسال تازه وارد دهم میشم
دبیر شیمی برای ۰ تا ۱۰۰ دهم چه استادی را پیشنهاد میکنید ؟behiw es استاد پویان نظر عالی هستن
و آقای گودرزی هم امسال رکورد داشتن فکر کنم ایشون هم خوب هستن -
سلام خسته نباشید
در میان استادان آلا که شیمی دوازدهم را تدریس کرده اند کدام استاد در تدریس خود بیشتر روش تستی و نکته ای کار کرده اند؟ -
سلام خسته نباشید
در میان استادان آلا که شیمی دوازدهم را تدریس کرده اند کدام استاد در تدریس خود بیشتر روش تستی و نکته ای کار کرده اند؟zahra dadkhah سلام وقتتون بخیر
همه ی استاد ها خوب و عالی هستن بستگی داره خوت با تدریس کدومشون ارتباط میگیری.ولی من خودم با استاد پویان نظر که پیش رفتم خیلی عالی و خوب بودن و نتیجه گرفتم..
موفق باشید. یاعلی -
zahra dadkhah سلام وقتتون بخیر
همه ی استاد ها خوب و عالی هستن بستگی داره خوت با تدریس کدومشون ارتباط میگیری.ولی من خودم با استاد پویان نظر که پیش رفتم خیلی عالی و خوب بودن و نتیجه گرفتم..
موفق باشید. یاعلی@nazanin-mirzai ممنونم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد