نوار قلب
-
@sara-haghighatrad
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
بنظرم گزینه 1 میشه
C تو مرحله استراحت عمومیه
استراحت عمومی هم با بسته شدن دریچه های سینی شروع میشه و چون دریچه های دو لختی سه لختی یکم بعدش باز میشن ، پس اول استراحت عمومی هر چهارتا دریچه بستس
تو نقطه A دریچه های دولختی سه لختی بسته میشن ولی دریچه های سینی یکم بعدترش باز میشن ( تقریبن تو نقطه پایین همین قله)
تحریک گزده دوم مزبوط به فاصله بین Q و P عه و تحریک زودترش باعث میشه این فاصله کمتر بشه ، ولی تو بعدش تاثیر نمیزاره
درمورد گزینه 4 مطمعن نیستم ولی بنظرم چون دیگه بطنا کم کم دارن میزن تو استراحت ، پس پیام استراحت تو همه جای بطن پخش شده
.
بازم دوستان نظراتشونو بگن ، من معمولن زیستارو بین دوگزینه میزنم زیا. دقیق نیستم -
@sara-haghighatrad
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
بنظرم گزینه 1 میشه
C تو مرحله استراحت عمومیه
استراحت عمومی هم با بسته شدن دریچه های سینی شروع میشه و چون دریچه های دو لختی سه لختی یکم بعدش باز میشن ، پس اول استراحت عمومی هر چهارتا دریچه بستس
تو نقطه A دریچه های دولختی سه لختی بسته میشن ولی دریچه های سینی یکم بعدترش باز میشن ( تقریبن تو نقطه پایین همین قله)
تحریک گزده دوم مزبوط به فاصله بین Q و P عه و تحریک زودترش باعث میشه این فاصله کمتر بشه ، ولی تو بعدش تاثیر نمیزاره
درمورد گزینه 4 مطمعن نیستم ولی بنظرم چون دیگه بطنا کم کم دارن میزن تو استراحت ، پس پیام استراحت تو همه جای بطن پخش شده
.
بازم دوستان نظراتشونو بگن ، من معمولن زیستارو بین دوگزینه میزنم زیا. دقیق نیستم__chakisaldva__ بله درسته گزینه یک میشه
ممنونم🌸🌸
در مورد گزینه ۴ اینو گفته:👇🏻

فقط یه سوال
الان توی نقطه c قبول دارم که سینیا بستن اما چرا دولختی و سه لختی بستن؟
مگه توی استراحت عمومی این دو تا باز نیستن؟ -
__chakisaldva__ بله درسته گزینه یک میشه
ممنونم🌸🌸
در مورد گزینه ۴ اینو گفته:👇🏻

فقط یه سوال
الان توی نقطه c قبول دارم که سینیا بستن اما چرا دولختی و سه لختی بستن؟
مگه توی استراحت عمومی این دو تا باز نیستن؟@sara-haghighatrad
خواهش میکنم ، ممنون
گفته در ابتدای استراحت عمومی
ینی دقیقا نقطه ای که استراحت عمومی شروع میشه
این نقطه همزمانه با بسته شدن سینیا
نمیدونم دقیقن از کجای کتاب درسی برداشت میشه ولی طبق چیزی که اقای موقاری گفتن و توکتابا دیدم ، دریچه هایی که قراره باز بشن یکم بعد از بسته شدن دریچه های قبلی عه
مثلن اینجا که سینی بسته میشه ، چند لحظه بعدش دولختی سه لختی باز میشن -
@sara-haghighatrad
خواهش میکنم ، ممنون
گفته در ابتدای استراحت عمومی
ینی دقیقا نقطه ای که استراحت عمومی شروع میشه
این نقطه همزمانه با بسته شدن سینیا
نمیدونم دقیقن از کجای کتاب درسی برداشت میشه ولی طبق چیزی که اقای موقاری گفتن و توکتابا دیدم ، دریچه هایی که قراره باز بشن یکم بعد از بسته شدن دریچه های قبلی عه
مثلن اینجا که سینی بسته میشه ، چند لحظه بعدش دولختی سه لختی باز میشن__chakisaldva__
ای وای
من فک کردم خود نقطه c رو میگه
هی میگم خدایا اینکه انتهای استراحت عمومیه ک نه ابتدا😑😅
ممنونم لطف کردید🌸