نیروی بین مولکولی در پلی آمیدها
-
بچه ها نیروی بینشون واندروالسه
هیدروژنی هم دارن؟
دانش-آموزان-آلاء -
هیدروژنی هم دارن؟
دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 سلام
بینشون نیروی واندوالسی
ولی درآب میتونن پیوند هیدوژنی بدن -
reyhane karimi 0 سلام
بینشون نیروی واندوالسی
ولی درآب میتونن پیوند هیدوژنی بدن@kosar-mottaghi پلی آمید به خاطر گروه آمینش بین مولکولهای خودش چی
نمیتونه هیدروژنی داشته باشه؟ -
@kosar-mottaghi پلی آمید به خاطر گروه آمینش بین مولکولهای خودش چی
نمیتونه هیدروژنی داشته باشه؟reyhane karimi 0
نه چون هییدروژن متصل به F,ONنداره
که بتونه به مولکول های خودش پیوند هیدوروژنی بده -
reyhane karimi 0
نه چون هییدروژن متصل به F,ONنداره
که بتونه به مولکول های خودش پیوند هیدوروژنی بده@kosar-mottaghi درواقع همه ی آمیناش درگیر پیوندن
به خاطر این نه؟
خیلی ممنون -
@kosar-mottaghi درواقع همه ی آمیناش درگیر پیوندن
به خاطر این نه؟
خیلی ممنونreyhane karimi 0
نه اخه مثلا هیدورژنی نیس که به Nوصل شده باشه یا بهOمثلا در الکل ها گه گروه هیدروکسیل داره
هیدروژنی هس که به Oوصلهخواهش میکنم🌷
-
reyhane karimi 0
نه اخه مثلا هیدورژنی نیس که به Nوصل شده باشه یا بهOمثلا در الکل ها گه گروه هیدروکسیل داره
هیدروژنی هس که به Oوصلهخواهش میکنم🌷
@kosar-mottaghi هیدروژنی وصل به H دارن
-
reyhane karimi 0 چی؟!🤔
-
reyhane karimi 0 نیتروژن وصل به H
-
reyhane karimi 0 نیتروژن وصل به H
reyhane karimi 0 نه نیتروژن به کربن وصله
-
reyhane karimi 0 نه نیتروژن به کربن وصله
@kosar-mottaghi

-
@kosar-mottaghi

reyhane karimi 0 من طبق چیزایی که استاد گفتن و نوشتم میگم
😶 -
reyhane karimi 0 من طبق چیزایی که استاد گفتن و نوشتم میگم
😶@kosar-mottaghi من حالا میپرسم به نتیجه ای رسیدم به شما هم میگم
فکر کنم اگه استادم بهم دسترسی داشت کتک میخوردم بس که ازشون سوال میپرسم:grinning_squinting_face: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: -
@kosar-mottaghi من حالا میپرسم به نتیجه ای رسیدم به شما هم میگم
فکر کنم اگه استادم بهم دسترسی داشت کتک میخوردم بس که ازشون سوال میپرسم:grinning_squinting_face: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:reyhane karimi 0 😅😅
نه خوب اشکال دیگه -
reyhane karimi 0 در نیروی بین مولکولی در پلی آمیدها گفته است:
هیدروژنی هم دارن؟خودت عکسش رو فرستادی. هیدروژن متصل به نیتروژن دارند. پس فقط هیدروژنی دارند.
واندروالسی (لوندون و دوقطبی-دوقطبی) رو برای پلیمر هایی به کار ببر که OH یا NH ندارند. اگر پلیمر ناقطبی بود نیروی بین مولکولی اش القایی لوندونه. اگر پلیمر قطبی بود، نیروی بین مولکولی اش دوقطبی-دوقطبی هست. اسم این دو گروه رو هم بزار واندروالسی.
اما، هرگاه پلیمری حاوی OH یا NH بود. مثل پلی آمید ها، میگی پیوند هیدروژنی دارند که براساس کتاب ما، پیوند هیدروژنی زیرمجموعه واندروالسی نیست و کلاً از واندروالسی جداست ... -
reyhane karimi 0 در نیروی بین مولکولی در پلی آمیدها گفته است:
هیدروژنی هم دارن؟خودت عکسش رو فرستادی. هیدروژن متصل به نیتروژن دارند. پس فقط هیدروژنی دارند.
واندروالسی (لوندون و دوقطبی-دوقطبی) رو برای پلیمر هایی به کار ببر که OH یا NH ندارند. اگر پلیمر ناقطبی بود نیروی بین مولکولی اش القایی لوندونه. اگر پلیمر قطبی بود، نیروی بین مولکولی اش دوقطبی-دوقطبی هست. اسم این دو گروه رو هم بزار واندروالسی.
اما، هرگاه پلیمری حاوی OH یا NH بود. مثل پلی آمید ها، میگی پیوند هیدروژنی دارند که براساس کتاب ما، پیوند هیدروژنی زیرمجموعه واندروالسی نیست و کلاً از واندروالسی جداست ...@amin-forouzan
پ.ن: تشخیص قطبی بودن یا نبودن پلیمر ها که اصلاً در سطح کتاب ما نیست. پس بعیده که یه پلیمر بدن، بعد بگن مشخص کن نیروی بین مولکولیش دوقطبی-دوقطبی هست یا القایی لوندون. اما یه چیز دیگه راحته و در سطح کتاب هست. اونم اینه که اگر پلیمری، NH یا OH نداشت، میگی نیروی بین مولکولیش واندروالسیه و هیدروژنی نیست. اگر هم OH یا NH داشت، میگی نیروی بین مولکولیش هیدروژنیه و واندروالسی نیست.
قطبی و ناقطبی بودن پلیمر هارو فقط برای فهم بیشتر گفتم ... -
@amin-forouzan
پ.ن: تشخیص قطبی بودن یا نبودن پلیمر ها که اصلاً در سطح کتاب ما نیست. پس بعیده که یه پلیمر بدن، بعد بگن مشخص کن نیروی بین مولکولیش دوقطبی-دوقطبی هست یا القایی لوندون. اما یه چیز دیگه راحته و در سطح کتاب هست. اونم اینه که اگر پلیمری، NH یا OH نداشت، میگی نیروی بین مولکولیش واندروالسیه و هیدروژنی نیست. اگر هم OH یا NH داشت، میگی نیروی بین مولکولیش هیدروژنیه و واندروالسی نیست.
قطبی و ناقطبی بودن پلیمر هارو فقط برای فهم بیشتر گفتم ...@amin-forouzan خب به این چیزی میگید مطئنید؟
چون میخوام دیگه همینو مبنا بذارم
و خیلی ممنون -
reyhane karimi 0
قبل از اینکه من بهت اطمینان بدم، پیشنهاد میکنم از جزوه کامل معلم یا کتاب های کمک آموزشی، بخش مربوط به نیروهای بین مولکولی رو دوباره بخونی. بعد با جملات من مقایسه و تحلیل کنی. اگر با دانسته های خودت به اطمینان برسی بهتر هم تو ذهنت میمونه ...
اما، تونستم این رو هم پیدا کنم. نوشته اش در سطح دبیرستان هست، برای مطالعه و اطمینان بیشتر هم به اینجا ارجاعت میدم 🙃