صلبیه
-
سلام دوستان
چرا میگیم صلبیه سر تاسر بخش عقبی کره چشم رو نمی پوشونه؟
الان طبق این شکل جایی که هایلایت ابی کردم که تا تهش رفته!@sara-haghighatrad سلام
چون ما در قسمت جلو قرنیه رو داریم که شفاف هست و از جنس صلبیه نیست -
@sara-haghighatrad سلام
چون ما در قسمت جلو قرنیه رو داریم که شفاف هست و از جنس صلبیه نیست@zahra-forouzanfar گفته بخش عقبی
-
سلام دوستان
الان طبق این شکل جایی که هایلایت ابی کردم که تا تهش رفته!@sara-haghighatrad وقتی میگم چشم خود کره چشم رو درنظر میگیریم پس اگه عصب چشم رو ببریم اون قسمتی که ازش رگو عصب خارج میشه(نقطه کور) صلبیه نداره در کل منظورش همون نقطه کوره
این فقط نظر خودمه از منبعی نیاوردم ولی فکر کنم همین باشه
-
@sara-haghighatrad وقتی میگم چشم خود کره چشم رو درنظر میگیریم پس اگه عصب چشم رو ببریم اون قسمتی که ازش رگو عصب خارج میشه(نقطه کور) صلبیه نداره در کل منظورش همون نقطه کوره
این فقط نظر خودمه از منبعی نیاوردم ولی فکر کنم همین باشه
@first یعنی منظورتون اینجاعه که ابی پررنگکردم؟

-
@sara-haghighatrad بله منظورم کل این قسمته

-
@sara-haghighatrad بله منظورم کل این قسمته

@first ممنونم🌸
پاسخنامه هم حرف شمارو میزنه اما من متوجه نشدم
اخرش صلبیه دور چشم تا اخرش 🤕 -
@sara-haghighatrad سلام
چون ما در قسمت جلو قرنیه رو داریم که شفاف هست و از جنس صلبیه نیست -
@sara-haghighatrad خواهش میکنم.
آخرش منظورتون کجاست؟ اگه آخر عصب رو درنظر بگیریم که تا لوب پس سری میره وقته میگه سرتا سر چشم یعنی خود کره چشم رو در نظر میگیریم که در اون قسمت صلبیه وجود نداره امید وارم متوجه شده باشید. -
@sania-andiravan توی کتاب من همچین چیزی نیست
شاید توی چاپ جدید باشه -
@sara-haghighatrad ببینید کلا اون قسمتی از صلبیه که در بالای نقطه کوره با اونی که در پایینش هست هیچچچچ وقت بهم نمیرسن
شاید می خواد به این اشاره کنه...
در واقع همون چیزی که دوستمون @First گفتن -
@sania-andiravan به طور کلی درسته چون دوتاشون بافت پیوندی هستن ولی اینکه بگیم جزئی از صلبیه باشه رو شک دارم....
-
@sania-andiravan دقیقا گفت بخشی از صلبیه هست؟؟؟ اخه می خوام بنویسمش:grinning_face_with_sweat:
-
@sania-andiravan دقیقا گفت بخشی از صلبیه هست؟؟؟ اخه می خوام بنویسمش:grinning_face_with_sweat:
-
@zahra-forouzanfar
اره تو ویکی پدیا هم چک کردم🤭

حالا اگر دوست دارید از همیار ها بپرسیم که واس کنکور مطمئن شیم در نظر بگیریم یا نه😊@sania-andiravan خیلی ممنون:cherry_blossom:
-
سلام دوستان
الان طبق این شکل جایی که هایلایت ابی کردم که تا تهش رفته!@zahra-forouzanfar
@First
ممنونم🌸