گوش و تعادل
-
سلام دوستان
مغز میانی در شنوایی بینایی و حرکت نقش داره.
نمیتونیم بگیم پس یه جورایی مثل مخچه وظیفه ی حرکت و تعادل داره و از بخش دهلیزی گوش پیام دریافت میکنه؟پن: خودم توی تستا ندیدم همچین چیزیو ولی سوال شده برام!!!!
-
سلام دوستان
مغز میانی در شنوایی بینایی و حرکت نقش داره.
نمیتونیم بگیم پس یه جورایی مثل مخچه وظیفه ی حرکت و تعادل داره و از بخش دهلیزی گوش پیام دریافت میکنه؟پن: خودم توی تستا ندیدم همچین چیزیو ولی سوال شده برام!!!!
setayesh rezvany مغز میانی مسئول انعکاس بینایی و شنوایی است و حرکت آن هم مربوط به همین دو تا انعکاس است مثلا فرظ کنید یک چیزی به چشم شما نزدیک میشود شما سریع پلک میزنید این یک انعکاس بینایی است که وظیفه آن را مغز میانی دارد یا مثلا یک چیز سریع در حال نزدیک شدن به سر شما است با گوش احساس میکنید که به شما نزدیک میشود پس به طرف مخالف سرتان را خم میکنید یا تغییر موقعیت میدهید.
اینهارو معلممون در مورد وظایف مغز میانی گفته بود حالا دوستان هم بیان نظرشون رو بدونیم. -
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
[خیلی کلی و بدون درگیر جزئیات شدن:] بخشی رو در مغز میانی داریم که به عنوان واسطی بین تالاموس و دیگر قسمت های مغز میانی عمل میکنه. یکی از کارهاش، تبدیل اطلاعات حس وضعیت (این تو کتاب بود، یادته؟) به تعادل هست.
پس به طور خارج از کتاب میشه اینکه مغز میانی هم در تعادل نقش داره ولی از گیرنده های تعادلی پیام دریافت نمیکنه. بلکه سر و کارش با گیرنده های حس وضعیته! (حالا خود مخچه هم جدا از حس وضعیت پیام دریافت میکرد، اون جداست ...)
به طور داخل کتاب و کنکور، کل این پست رو بندازید دور. قرار نیست به دردتون بخوره -
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
[خیلی کلی و بدون درگیر جزئیات شدن:] بخشی رو در مغز میانی داریم که به عنوان واسطی بین تالاموس و دیگر قسمت های مغز میانی عمل میکنه. یکی از کارهاش، تبدیل اطلاعات حس وضعیت (این تو کتاب بود، یادته؟) به تعادل هست.
پس به طور خارج از کتاب میشه اینکه مغز میانی هم در تعادل نقش داره ولی از گیرنده های تعادلی پیام دریافت نمیکنه. بلکه سر و کارش با گیرنده های حس وضعیته! (حالا خود مخچه هم جدا از حس وضعیت پیام دریافت میکرد، اون جداست ...)
به طور داخل کتاب و کنکور، کل این پست رو بندازید دور. قرار نیست به دردتون بخوره@amin-forouzan چقدر جالب ببخشید شما دانشجو هستید؟
-
@amin-forouzan چقدر جالب ببخشید شما دانشجو هستید؟
-
@first
خیر. ولی به مطالعه خارج از کتاب علاقه دارم. زبانم هم قویه که خب کمک کننده است.
البته ناگفته نمونه که تو این انجمن بچه های قوی تر از من هم هستند در حد المپیاد و بالاتر. ولی رو نمیکنند ریا نشه@amin-forouzan چقد خوب آفرین واقعا
آره راس میگی المپیادی هم داریم . -
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
به طور داخل کتاب و کنکور، کل این پست رو بندازید دور. قرار نیست به دردتون بخوره@amin-forouzan در گوش و تعادل گفته است:
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
من یادم نیست میشه بفرمایید کجا بود
به طور داخل کتاب و کنکور، کل این پست رو بندازید دور. قرار نیست به دردتون بخوره -
@amin-forouzan در گوش و تعادل گفته است:
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
من یادم نیست میشه بفرمایید کجا بود
z Gheibi
نه منظورم این بود که خود "حس وضعیت" رو تو کتاب داشتیم. و اینکه مخچه از حس وضعیت پیام دریافت میکنه ...
نمی خواستم بگم ارتباط مغز میانی و حس وضعیت رو تو کتاب داشتیم!
سو تفاهم لپی شده، نباید اون پرانتز رو اونجا میاوردم -
setayesh rezvany
بر اساس اینجا داریم که:
به طور داخل کتاب و کنکور، کل این پست رو بندازید دور. قرار نیست به دردتون بخوره@amin-forouzan
@First setayesh rezvany امروز نکتههه رو تو پینوکیو دیدم و بلافاصله یاد این تاپیک افتادم. خیلی وقته آنلاین نشدین، ولی احتمالش هست روزی روزگاری گذرتون بیوفته باز. پس منشن میکنم.
تجربیا نکته جالبیه، شاید به درد شما هم بخوره ... -
@amin-forouzan
@First setayesh rezvany امروز نکتههه رو تو پینوکیو دیدم و بلافاصله یاد این تاپیک افتادم. خیلی وقته آنلاین نشدین، ولی احتمالش هست روزی روزگاری گذرتون بیوفته باز. پس منشن میکنم.
تجربیا نکته جالبیه، شاید به درد شما هم بخوره ...@amin-forouzan بعد مدت ها اومدم اولین نوتیفم شما بودید
ممنون که ب یاد بودی نکته جالبی بود
-
@amin-forouzan بعد مدت ها اومدم اولین نوتیفم شما بودید
ممنون که ب یاد بودی نکته جالبی بود
-
@first
یه ماه و نیم بود آنلاین نشده بودی، عجب
البته بخوایم پارانوید باشیم، این احتمال هم وجود داره که بعد از اینکه منشنت کردم، یکی از بچه هایی که خارج از انجمن باهات ارتباط داره پست و دیده و اومده بهت گفته آنلاین شو یکی منشنت کرده.
@amin-forouzan میدونی مشکل چیه؟ مشکل اینه که درحال حاظر تنها راه ارتباطی من به بیرون همین انجمنه حتی سیم کارتمم داوردم
حالا برا خودت پارانوید باش