Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. پایین آمدن ساعت مطالعه بعد از استراحت
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
هبیجه
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

پایین آمدن ساعت مطالعه بعد از استراحت

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
162 دیدگاه‌ها 14 کاربران 912 بازدیدها 9 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    Succinate
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده

romisa maryam111 z Gheibi
    سلام امیدوارم حال تون خوب باشه
    Amir 6
    ما به یه مشکلی خوردیم اگر میشه راهنمایی مون کنید ممنون🌹
    Amir 6 مشکلت رو بنویس منم می نویسم😁

S atena abolhasaniA 2 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • S Succinate

romisa maryam111 z Gheibi
      سلام امیدوارم حال تون خوب باشه
      Amir 6
      ما به یه مشکلی خوردیم اگر میشه راهنمایی مون کنید ممنون🌹
      Amir 6 مشکلت رو بنویس منم می نویسم😁

S آفلاین
      S آفلاین
      Succinate
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@sania-andiravan
      مشکل من اینه ساعت مطالعه قبل از استراحتم خوب بود ولی بعد از امتحانام استراحت کردم دیگه ساعت مطالعه ام رو میانگین 6 ساعت مونده
      ولی این 6 ساعت با جون و دله و کیفیت داره
      ولی بالا نمیره و بیشتر از 6 ساعت دیگه انگاری از درس بدم میاد حتی اگر خسته نباشم کلا انگاری حسش نیست
      طبیعیه؟ چطور میتونم رفعش کنم؟

mahan alizadehM pouya hosein pourP Dr.RashidiD amirh_hmyfA z GheibiZ 5 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • M آفلاین
        M آفلاین
        Mr.Amir1

درود
        ببینین من بعد امتحانان حدود یک هفته استراحت کردم
        از اول خرداد تقریبا داشتم پیوسته میخوندم شیش رو میخوندم که به هفت هم رسیده بودم
        اما بعد از این استراحت الان مطالعم بین۴تا۶هست و اصلا پیوسته نیست
        جوری که اصلا حال درس خوندن و تست زنی درست و حسابی ندارم
        تصمیم گرفتیم با سانیا خانوم رقابتی بخونیم میتونه کمکمون کنه؟
        ممنون میشم راهنمایی کنین🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • S Succinate

@sania-andiravan
          مشکل من اینه ساعت مطالعه قبل از استراحتم خوب بود ولی بعد از امتحانام استراحت کردم دیگه ساعت مطالعه ام رو میانگین 6 ساعت مونده
          ولی بالا نمیره و بیشتر از 6 ساعت دیگه انگاری از درس بدم میاد حتی اگر خسته نباشم کلا انگاری حسش نیست

mahan alizadehM آفلاین
          mahan alizadehM آفلاین
          mahan alizadeh

@sania-andiravan
          کلا تابستون همینه
          انگار شل میشی😂
          ولی این مهمه که ساعت مطالعه 0 یا خیلی کم نشه
          چون تو سال کنکور حسرت این موقعیت هارو میخوری

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • S Succinate

@sania-andiravan

pouya hosein pourP آفلاین
            pouya hosein pourP آفلاین
            pouya hosein pour

@sania-andiravan این دلیل بر گرمی هوا هم داره ها بدن رو مصتحلک و بی حال میکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • S Succinate

@sania-andiravan

Dr.RashidiD آفلاین
              Dr.RashidiD آفلاین
              Dr.Rashidi

@sania-andiravan در کمک... گفته است:

@sania-andiravan

Amir 6 در کمک... گفته است:

درود

سلام
              من تگ نشده بودم ولی گفتم بیام نظرمو بگم 😁

وقتی هنوز جدی شروع به خوندن نکنی خیلی نمیتونی روی تایمت تمرکز کنی و وقتیم که به استراحت میخوری چون هنوز به روند قبلیت عادت داری نمیتونی بعدش خوب پیش بری که خب طبیعیه دیگه
              ولی وقتی مثل الان ما که چند روز واقعا بیشتر فاصله نداریم با کنکور روز و شبمونو به هم میچسبونیم که به اون تایم و هدفمون برسیم دیگه یه جورایی تا چشمامون سرخ نشده از بی خوابی و ذهنمون درد نگرفته ترک نمیکنیم اتاقو

شما هم اخر مسیر قراره اینجوری بشید
              با تایم وحشتناک نمیخواد شروع کنید که
              من خودم اوایل تابستون که شروع کردم با همون ۶ ساعت اومدم جلو یادمه حتی با روزی ۱۰ تست شروع کردم الان که داره تموم میشه گاهیی تا روزی ۵۰۰ تا تست و ۱۶ ساعت مطالعه هم رسیدم

میخوام بگم که الان حال خودتونو بابت این موضوع بد نکنید
              برای اینکه حس درس خوندن پیدا کنید من یه پیشنهاد دارم
              یه بار صب ساعت ۵:۳۰ بیدار شید
              اصن یه حس غرور و اعتماد به نفس عجیبی میگیریدااا😁
              اینکه با خودتون فکر میکنید الان خیلیا تو خواب غفلتن و شما قراره روزتونو زودتر شروع کنید
              صب که زود بیدار میشی به طور عجیبی بخش زیادی از برنامه ی روزتو کامل کردی
              مثلا برنامه ای که در حالت عادی ۵ بعدظهر تموم میشد حالا تو ساعت ۱۲ تمومش کردی
              این خودش انگیزه مضاعف میده که بازم تایمتو بیشتر کنی که روی تایم دیروزت کم شه
              یه جور خود رقابتی مفید

ولی در کل سحرخیزی خیلی میتونه کمکتون کنه خیلییییا😉

هیچ اگر سایه پذیرد
              منم آن سایه ی هیچ ...

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
              6
              • maryam111M آفلاین
                maryam111M آفلاین
                maryam111
                فارغ التحصیلان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

سلام
                آررره بابا رقابت کنید
                بزنید بکشید همو اصن😂😂
                یه کف بذارید واسه خودتون مثلا بگید در طول روزایی ک قراره رقابت کنیم هیچکس ساعت مطالعش زیر ۷ نباید بیاد
                بعد وقتی مثلا ساعت مطالعتون روی ۸ تثبیت شد کفتون رو بذارید ۸ ساعت
                یه تنبیهم در نظر بگیرید ک اگ کسی کمتر شد باید چیکار کنه
                مثلا روز بعدش حتما باید ۱۰ ساعت رو پر کنه یا نمیدونم یه همچین چیزی
                چون اگ تنبیه نداشته باشید ک اصلا رقابت کمکی نمیکنه بهتون
                تشویقم در نظر بگیرید مثلا اگ ساعت مطالعتون یه هفته روی ۹ ساعت تثبیت شد یه کاری واسه خودتون انجام بدین نمیدونم حالا چی😂🤔
                راه افزایش ساعت مطالعه و اینا رو هم ک چند روز پیش گفتم به Amir 6 اونا رو هم درنظر بگیرید شاید کمک کرد
                ولی رو حساب رقابت حواستون باشه کیفیت کارتون پایین نیاد
                دیگه همین
                ولی خب به خودتون هم حق بدید دیگه خیلی سخت نگیرید
                آدم یه روزم که درس نمیخونه از نرم خودش میفته
                من تابستون با ۴ ساعت شروع کردم این نشون میده وضع شماها خیلی بهتر از منه😂
                یهو انتظار نداشته باشید ساعت مطالعه بیاد روی ۱۰_۱۱
                اصلا همچین چیزی بهتون آسیب میزنه و زده میشید از درس
                آروم آروم یواش یواش
                روزی نیم ساعت هم بیشتر از روز قبل درس بخونید کفایت میکنه میرسید به ساعتای بالا
                روزی یه کار غیر مفید رو حذف کنید از برنامتون و اختصاص بدید به مطالعه

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                9
                • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

@sania-andiravan در کمک... گفته است:

@sania-andiravan

Amir 6 در کمک... گفته است:

درود

سلام
                  من تگ نشده بودم ولی گفتم بیام نظرمو بگم 😁

وقتی هنوز جدی شروع به خوندن نکنی خیلی نمیتونی روی تایمت تمرکز کنی و وقتیم که به استراحت میخوری چون هنوز به روند قبلیت عادت داری نمیتونی بعدش خوب پیش بری که خب طبیعیه دیگه
                  ولی وقتی مثل الان ما که چند روز واقعا بیشتر فاصله نداریم با کنکور روز و شبمونو به هم میچسبونیم که به اون تایم و هدفمون برسیم دیگه یه جورایی تا چشمامون سرخ نشده از بی خوابی و ذهنمون درد نگرفته ترک نمیکنیم اتاقو

شما هم اخر مسیر قراره اینجوری بشید
                  با تایم وحشتناک نمیخواد شروع کنید که
                  من خودم اوایل تابستون که شروع کردم با همون ۶ ساعت اومدم جلو یادمه حتی با روزی ۱۰ تست شروع کردم الان که داره تموم میشه گاهیی تا روزی ۵۰۰ تا تست و ۱۶ ساعت مطالعه هم رسیدم

میخوام بگم که الان حال خودتونو بابت این موضوع بد نکنید
                  برای اینکه حس درس خوندن پیدا کنید من یه پیشنهاد دارم
                  یه بار صب ساعت ۵:۳۰ بیدار شید
                  اصن یه حس غرور و اعتماد به نفس عجیبی میگیریدااا😁
                  اینکه با خودتون فکر میکنید الان خیلیا تو خواب غفلتن و شما قراره روزتونو زودتر شروع کنید
                  صب که زود بیدار میشی به طور عجیبی بخش زیادی از برنامه ی روزتو کامل کردی
                  مثلا برنامه ای که در حالت عادی ۵ بعدظهر تموم میشد حالا تو ساعت ۱۲ تمومش کردی
                  این خودش انگیزه مضاعف میده که بازم تایمتو بیشتر کنی که روی تایم دیروزت کم شه
                  یه جور خود رقابتی مفید

ولی در کل سحرخیزی خیلی میتونه کمکتون کنه خیلییییا😉

S آفلاین
                  S آفلاین
                  Succinate

@dr-rashidi
                  ببین کی اینجاس🤩😍
                  سلام دکتر جکسون نه بابا اشکال نداره قربون دستت❤️
                  مرسی طلا جون خیلی نکات خوبی گفتی😍😍
                  والا من صبح الان زود بیدار میشم ولی مغزم دیر ویندوزش میاد بالا😂😂تا ویندوزش بیاد بالا ورزش اینا میکنم اینجوری خوبه؟ یا حتما درس بخونم؟
                  بازم مرسی عزیزم😍❤️

Dr.RashidiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • maryam111M maryam111

سلام
                    آررره بابا رقابت کنید
                    بزنید بکشید همو اصن😂😂
                    یه کف بذارید واسه خودتون مثلا بگید در طول روزایی ک قراره رقابت کنیم هیچکس ساعت مطالعش زیر ۷ نباید بیاد
                    بعد وقتی مثلا ساعت مطالعتون روی ۸ تثبیت شد کفتون رو بذارید ۸ ساعت
                    یه تنبیهم در نظر بگیرید ک اگ کسی کمتر شد باید چیکار کنه
                    مثلا روز بعدش حتما باید ۱۰ ساعت رو پر کنه یا نمیدونم یه همچین چیزی
                    چون اگ تنبیه نداشته باشید ک اصلا رقابت کمکی نمیکنه بهتون
                    تشویقم در نظر بگیرید مثلا اگ ساعت مطالعتون یه هفته روی ۹ ساعت تثبیت شد یه کاری واسه خودتون انجام بدین نمیدونم حالا چی😂🤔
                    راه افزایش ساعت مطالعه و اینا رو هم ک چند روز پیش گفتم به Amir 6 اونا رو هم درنظر بگیرید شاید کمک کرد
                    ولی رو حساب رقابت حواستون باشه کیفیت کارتون پایین نیاد
                    دیگه همین
                    ولی خب به خودتون هم حق بدید دیگه خیلی سخت نگیرید
                    آدم یه روزم که درس نمیخونه از نرم خودش میفته
                    من تابستون با ۴ ساعت شروع کردم این نشون میده وضع شماها خیلی بهتر از منه😂
                    یهو انتظار نداشته باشید ساعت مطالعه بیاد روی ۱۰_۱۱
                    اصلا همچین چیزی بهتون آسیب میزنه و زده میشید از درس
                    آروم آروم یواش یواش
                    روزی نیم ساعت هم بیشتر از روز قبل درس بخونید کفایت میکنه میرسید به ساعتای بالا
                    روزی یه کار غیر مفید رو حذف کنید از برنامتون و اختصاص بدید به مطالعه

S آفلاین
                    S آفلاین
                    Succinate

maryam111
                    سلام مریم جون ممنون از کمکت😍
                    اره به نظرم الان تشویق اینا رو بزاریم😎😂

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • S آفلاین
                      S آفلاین
                      Succinate

Amir 6
                      سلام خوبی؟
                      خب چجور رقابت کنیم؟ تو تاپیک بچه های همخوانی بگیم؟
                      یا تشویق اینا چی بزاریم؟
                      به نظر من هفته ای رقابت بدیم نه روزانه
                      چون روزانه ممکنه یهویی کاری پیش بیاد آدم جایی بره اینا هفته ای باشه اون روزی که نخوندیم جبران میشه...
                      اگر موافقی این کار رو کنیم

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • S Succinate

@dr-rashidi
                        ببین کی اینجاس🤩😍
                        سلام دکتر جکسون نه بابا اشکال نداره قربون دستت❤️
                        مرسی طلا جون خیلی نکات خوبی گفتی😍😍
                        والا من صبح الان زود بیدار میشم ولی مغزم دیر ویندوزش میاد بالا😂😂تا ویندوزش بیاد بالا ورزش اینا میکنم اینجوری خوبه؟ یا حتما درس بخونم؟
                        بازم مرسی عزیزم😍❤️

Dr.RashidiD آفلاین
                        Dr.RashidiD آفلاین
                        Dr.Rashidi

@sania-andiravan 😍😍
                        اره ورزش کن
                        موزیک گوش کن
                        صبونه بخور تا قشنگ لود شی
                        بعد برو بترکون

هیچ اگر سایه پذیرد
                        منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • S Succinate

@sania-andiravan

amirh_hmyfA آفلاین
                          amirh_hmyfA آفلاین
                          amirh_hmyf

@sania-andiravan سلام
                          هر دو روز یه بار حدود 15 دیقه اینا بیشتر کنین تایمتونو
                          مثلا امروز که دوشنبست 6 ساعت تمام
                          فردا 6:15 ساعت
                          پس فردا 6:15 ساعت
                          پسین فردا 6:30 ساعت
                          و...
                          اینطوری تا 9-10 ساعت در روز پیش برین اوکیه

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                          فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • M آفلاین
                            M آفلاین
                            Mr.Amir1

maryam111
                            @Dr-Rashidi
                            ممنون ازتون لطف کردین🌹

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • S Succinate

maryam111
                              سلام مریم جون ممنون از کمکت😍
                              اره به نظرم الان تشویق اینا رو بزاریم😎😂

maryam111M آفلاین
                              maryam111M آفلاین
                              maryam111
                              فارغ التحصیلان آلاء

@sania-andiravan خواهش میکنم عزیزم😍 سال دیگه منتظر خبرای خوبتون هستم🤗

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • M Mr.Amir1

maryam111
                                @Dr-Rashidi
                                ممنون ازتون لطف کردین🌹

maryam111M آفلاین
                                maryam111M آفلاین
                                maryam111
                                فارغ التحصیلان آلاء

Amir 6 خواهش میکنم وظیفه بود🙏🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • maryam111M maryam111

@sania-andiravan خواهش میکنم عزیزم😍 سال دیگه منتظر خبرای خوبتون هستم🤗

S آفلاین
                                  S آفلاین
                                  Succinate

maryam111
                                  امیدوارم که به عنوان یه آلایی سربلند بیام بیرون😍😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • amirh_hmyfA amirh_hmyf

@sania-andiravan سلام
                                    هر دو روز یه بار حدود 15 دیقه اینا بیشتر کنین تایمتونو
                                    مثلا امروز که دوشنبست 6 ساعت تمام
                                    فردا 6:15 ساعت
                                    پس فردا 6:15 ساعت
                                    پسین فردا 6:30 ساعت
                                    و...
                                    اینطوری تا 9-10 ساعت در روز پیش برین اوکیه

S آفلاین
                                    S آفلاین
                                    Succinate

amirh_hmyf
                                    سلام😊
                                    حتما انجام میدم ممنون از راهنمایی تون😊
                                    یکمی استرس داشتم که اینجوری ساعت مطالعم افت کرده...

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • S Succinate

Amir 6
                                      سلام خوبی؟
                                      خب چجور رقابت کنیم؟ تو تاپیک بچه های همخوانی بگیم؟
                                      یا تشویق اینا چی بزاریم؟
                                      به نظر من هفته ای رقابت بدیم نه روزانه
                                      چون روزانه ممکنه یهویی کاری پیش بیاد آدم جایی بره اینا هفته ای باشه اون روزی که نخوندیم جبران میشه...
                                      اگر موافقی این کار رو کنیم

M آفلاین
                                      M آفلاین
                                      Mr.Amir1

@sania-andiravan
                                      سلام ممنون تو خوبی؟
                                      نمیدونم شما میگین تو تاپیک بچه های همخوانی بگیم روزانه ساعت مطالعمون رو بعد اونجا ساعت مطالعه همدیگرو ببینیم؟
                                      تشویق خب من باید فکر کنم نظر تو چیه؟
                                      روزانه گزارش بدیم داخل تاپیک بچه های همخوانی ولی هفتگی مقایسه کنیم؟
                                      چون مثلا قرار بود از شیش شروع کنیم و کم کم اضافه کنیم

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • M Mr.Amir1

@sania-andiravan
                                        سلام ممنون تو خوبی؟
                                        نمیدونم شما میگین تو تاپیک بچه های همخوانی بگیم روزانه ساعت مطالعمون رو بعد اونجا ساعت مطالعه همدیگرو ببینیم؟
                                        تشویق خب من باید فکر کنم نظر تو چیه؟
                                        روزانه گزارش بدیم داخل تاپیک بچه های همخوانی ولی هفتگی مقایسه کنیم؟
                                        چون مثلا قرار بود از شیش شروع کنیم و کم کم اضافه کنیم

S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        Succinate

Amir 6
                                        خوبم ممنون
                                        بله میگم اونجا باشه
                                        چون دیدم بچه های دیگه واس رقابت تاپیک زدن ولی شلوغ شده یعنی افراد دیگه اومدن...
                                        تشویق مثلا استراحت کنه اون یکی درس بخونه؟😂
                                        اره به نظر من هفتگی بهتره نظرت چیه؟
                                        اره هفتگی میشه ولی یه هفته کف مون 7 باشه هفته بعد 8 اینجوری بریم بالا

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • S Succinate

Amir 6
                                          خوبم ممنون
                                          بله میگم اونجا باشه
                                          چون دیدم بچه های دیگه واس رقابت تاپیک زدن ولی شلوغ شده یعنی افراد دیگه اومدن...
                                          تشویق مثلا استراحت کنه اون یکی درس بخونه؟😂
                                          اره به نظر من هفتگی بهتره نظرت چیه؟
                                          اره هفتگی میشه ولی یه هفته کف مون 7 باشه هفته بعد 8 اینجوری بریم بالا

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Mr.Amir1

@sania-andiravan
                                          آره خب ممکنه شلوغ بشه پس تو همون تاپیک گزارش میدیم
                                          خب از ۶شروع کنیم یا هفت؟
                                          یک هفته هم روزاش رو۶بخونیم
                                          بعد هفته بعد همه روزاش۷؟
                                          یا اینکه کم کم ببریم بالاساعت بهتر نیست؟
                                          اگ بخوایم هفتگی مقایسه کنیم میتونیم بگیم اونی که به حد نصاب مطالعه رسیده میتونه یه روز استراحت کنه؟
                                          نمیدونم از نظر مشاورا یا یه کنکوری این درسته یا نه؟
                                          من به نظرم همونی که گفتی خوبه
                                          فقط باید یه ساعتی مشخص کنیم که سعی کنیم از اون کمتر نخونیم
                                          اگر هم nساعت کم شد اونو تقسیم کنیم تو ادامه ساعت مطالعه روزانمون
                                          ولی نباید خب اینnساعت زیاد باشه که کلا دیگه نشه خوندش

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 8
                                          • 9
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه